Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Δημοκρατορίσκοι Τζιχαντιστές.


  Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 
Η Δημοκρατική Παράταξη των παλιών και αιωνίων δημοκρατορίσκων που δρουν ως ομάδα τζιχαντιστών εδώ και 70 χρόνια στην Ελλάδα όχι μόνο δεν νιώθουν ίχνος ντροπής για όσες σφαγές έχουν κάνει χρόνια ολόκληρα, ακονίζουν τα μαχαίρια τους εκ νέου σε πολυτελείς γιάφκες με γεύματα και σμόκιν. Με πρωτοπαλίκαρο τον κατοχικό συγκυβερνήτη, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος στην εξαγγελία της «Δημοκρατικής Παράταξης» ως νέο πολιτικό χώρο που θα χωρέσει όλες τις τρομοκρατικές κομματικές ομάδες των «δημοκρατών» πρώην «σοσιαλιστών», απείλησε τους Έλληνες λέγοντας:...
 «Ο ελληνικός λαός καταψήφισε τον Ελευθέριο Βενιζέλο το 1920 και διαμορφώθηκαν οι προϋποθέσεις μιας ολόκληρης καταστροφής».

Έφτασε στο σημείο ο άεργος της ζωής, το μεγαλύτερο πιόνι που έχει η Ε.Ε στην Ελλάδα να απειλήσει τον ίδιο τον λαό που εκπροσωπεί με μια νέα Μικρασιατική Καταστροφή αν δεν εκλεγεί ο ίδιος και το σινάφι του.
Ποιος είναι αυτός που θα μάς σφάξει και θα μάς εξορίσει από τον ίδιο μας τον τόπο για να φθάσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να συγκρίνει την τύχη που θα έχουν οι Έλληνες πολίτες με την τύχη που είχαν οι Έλληνες Οθωμανοί πολίτες το 1922;
Ποια είναι αυτή η αυτοκρατορία που έχει απλωθεί στην Ελλάδα και δεν την γνωρίζουμε;
Ποιος θα είναι ο νέος Κεμάλ που θα δώσει την διαταγή για μια «ολοκληρωτική καταστροφή», όπως δήλωσε ο Βαγγελάκης;
Ποιος είναι τελικά ο Βαγγελάκης που πήρε φόρα και απειλεί ελεύθερους πολίτες;
Και το σημαντικότερο ποιοι είναι αυτοί οι νεό-Τουρκοι που τον στηρίζουν, τρώνε μαζί του, τον παλαμακίζουν και είναι έτοιμοι να κόψουν κεφάλια ως στρατιώτες της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας που έχει βάλει τσιμεντένια θεμέλια όλους τους ελληνοπροδόταρους και στην κορυφή του παλατιού της ως ακροκέραμα τα κεφάλια αθώων πολιτών που δεν γουστάρουν υποδούλωση;

Δεν είναι Δημοκρατική Παράταξη αυτό που θέλουν οι εκ του ασφαλούς τζιχαντιστές της Ελλάδας.
Είναι Δημοκρατική ΠΑΡΑΤΑΣΗ γιατί το όχημα της «δημοκρατίας» που έχουν επιβάλλει αυξάνει τα κέρδη της Μεγάλης Αυλής των Βρυξελλών παρατείνοντας την εξαθλίωση και την αναξιοπρέπεια των Ελλήνων που νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι αλλά από τα λεγόμενα του Βαγγέλη τελικά είναι ανυπεράσπιστοι δούλοι μιας Αυτοκρατορίας με κέντρο της Βρυξέλλες.

Άνευ αντίδρασης από πουθενά το κάθε ευρωπληρωμένο άθυρμα λέει ό,τι του γουστάρει . Και πως να μην λέει ό,τι του γουστάρει όταν οι δημοκράτες που θέλουν να χτυπήσουν τον παλαιοκομματισμό είναι τύπου Σταύρου Θεοδωράκη που διοργάνωσε πάρτι τεμπέληδων κουλτουριαραίων με ομιλητή τον στοχαστή Στέλιο Ράμφο.
Μαζεύτηκαν 1,500 να συζητήσουν περί «ρήξης αξιών». Δηλαδή, εσύ ο Έλληνας φταις για ό,τι έγινε διότι δεν είχες και δεν έχεις αξίες και τώρα ήρθε ο Μπομπολίσκος και ο στοχαστής (τι διάολο στοχάζεται ουδείς ξέρει) να σου μάθουν αξίες!
Εσύ ο ανάξιος και αυτοί οι Λουδοβίκοι των Αξιών.
Εσύ η πλέμπα που θα καθίσεις στο δικό τους θρανίο να μάθεις το φιλοσοφικό πόνημα του κώλου. Σκηνοθέτες, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, έντεχνοι που όλοι μαζί είναι απλώς άτεχνοι της ζωής και της πραγματικότητας μαζεύτηκαν να σε χαρακτηρίσουν «Μαλάκα» και εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να πάρεις έναν άξιο κεσέ με γιαούρτι να το φορέσεις καπέλο και στον στοχαστή και στον Μπομπολίσκο διότι η Δημοκρατία πρέπει να παίρνει Παράταση.

Σαν να μην έφθαναν αυτά πετάχτηκε και ο Τσίπρας που θα αλλάξει την τύχη όλης της Ευρώπης όταν ο Σύριζα θα γίνει κυβέρνηση στην Ελλάδα.
Αφού αλλάξει την Ευρώπη, όπως είπε στο συνέδριο της εκτελεστικής επιτροπής του Αριστερού Ευρωπαϊκού Κόμματος, θα αλλάξει και την τύχη της παγκόσμιας οικονομίας!
Αυτός δεν είναι απλά πολιτικός, αυτός είναι ο νέος Μέγας Αλέξανδρος που θα αλλάξει την πορεία του κόσμου με το που θα πάρει την πρώτη νίκη εντός έδρας.
Ποιος Μέγας Αλέξανδρος;
Ο Αλέξης με τα στιβαρά του χέρια θα κάνει τον πλανήτη να αλλάξει τροχιά.
Δεν μιλάμε για Σούπερμαν, μιλάμε για Τσίπρεμαν.
Ο Τσίπρας θα γυρίσει ανάποδα τον κόσμο.
Ο 40αρης που δεν έχει ένα ένσημο στην ζωή του θα πάρει την παγκόσμια οικονομία και θα την λύσει λες και είναι ένας νέος Γόρδιος Δεσμός.
Το τραγικό βέβαια δεν είναι το κλούβιο κεφάλι του άεργου ευρωπληρωμένου 40αρη αλλά το κεφάλι των Ελλήνων που πιστεύουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος μετεμψυχώθηκε σε Τσίπρεμαν, σε έναν κιοτή που φυλάει το πασούμι του Γιούνκερ.

Σε απειλούν με νέες μικρασιατικές καταστροφές δημοκράτες τζιχαντιστές...
Σε χαρακτηρίζουν τεμπέλη και ανήθικο κουλτουριάρηδες καλοπερασάκηδες...
Σε θεωρούν χάπατο ροζ συστημικοί δεκανείς του στρατού των Βρυξελλών...
Κι εσύ ακόμα νομίζεις ότι αυτό το στημένο παιχνίδι θα σε βγάλει νικητή.
Από παράταση σε παράταση θα πηγαίνει η δημοκρατία τους και η κάθε παράταση που παίρνει η δημοκρατία τους οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο σφύριγμα λήξης που δεν τολμάς εσύ να δώσεις.

Πηγή "Στον Τοίχο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters