Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Το "Πλεόνασμα" ήρθε(;) ή "Ανάπτυξη" έρχεται απο έρευνα του ΕΛΣΤΑΤ που λέει: Η Ελλάδα δεν μπορεί να θρέψει τα παιδιά της

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ελληνικής Στατιστικής Αρχής που δείχνουν που μας έχουν οδηγήσει οι αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων. Την περίοδο 2009- 2013 καταγράφηκε δραματική αύξηση στα ποσοστά των νοικοκυριών που δεν μπορούν πια να δώσουν στα παιδιά τους ένα κομμάτι κρέας. Στοιχεία που αναφέρονται στην αδυναμία των ελληνικών οικογενειών να παρέχουν τα πιο βασικά αγαθά στα παιδιά τους, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ...
για την υλική στέρηση των παιδιών, σε σύγκριση µε τα στοιχεία της έρευνας για το 2009, η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφεται στο ποσοστό των νοικοκυριών που δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα συμμετοχής των παιδιών τους σε σχολικές εκδρομές, το οποίο ανέρχεται σε 25,4% το 2013 από 7,6% που ήταν το 2009. Αύξηση παρατηρείται και στα ποσοστά των νοικοκυριών που δεν µπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα γεύµα µε κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι σε καθημερινή βάση (7,4% το 2013 από 4% το 2009), καθώς και τη δυνατότητα να καταναλώνουν νωπά φρούτα και λαχανικά µία φορά την ηµέρα (4,4% το 2013 από 1,1% το 2009). Σημαντική αύξηση, παρατηρείται και στα νοικοκυριά που δεν μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους ένα χώρο κατάλληλο, για σχολική µελέτη.
Τα νοικοκυριά αυτά ανέρχονται σε  ποσοστό 18,4%, ενώ το 2009 το ποσοστό ήταν 11,7%.  Το 68,7% των φτωχών νοικοκυριών, δηλώνει ότι δεν µπορεί να καλύψει οικονοµικά τη συμμετοχή των παιδιών του σε σχολικές εκδροµές και εκδηλώσεις µε ίδιους οικονοµικούς πόρους, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τα µη φτωχά νοικοκυριά ανέρχεται σε 8,8%.
Το 18,4% των νοικοκυριών, δεν έχει κατάλληλο χώρο στην κατοικία για τη σχολική µελέτη των παιδιών, ενώ τα ποσοστά για τον φτωχό και τον µη φτωχό πληθυσμό είναι 31,6% και 13,1% αντίστοιχα.
Στην Ελλάδα της υπογεννητικότητας, τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν κατά κύριο λόγο αδυναµία να παρέχουν στα παιδιά τους βασικά αγαθά και υπηρεσίες είναι τα νοικοκυριά που έχουν 4 ή περισσότερα παιδιά.
Είναι σαφής η απουσία της πολιτείας, που σε μία χώρα που έχει ανάγκη νέες γεννήσεις, έχουν ψαλιδιστεί όλα τα επιδόματα.
Συγκεκριμένα, τα νοικοκυριά µε 3 παιδιά δεν µπορούν να καλύψουν τα έξοδα συμμετοχής των παιδιών τους σε σχολικές εκδροµές σε ποσοστό 45,1%, ενώ για τα νοικοκυριά που έχουν 4 ή περισσότερα παιδιά το ποσοστό ανέρχεται σε 66,5%.
Αντίστοιχα, τη δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων (γενέθλια, ονοµαστικές εορτές κλπ.), δεν µπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους τα νοικοκυριά µε 3 παιδιά σε ποσοστό περίπου 16%, ενώ τα νοικοκυριά µε 4 ή περισσότερα παιδιά δηλώνουν ότι δεν µπορούν να προσφέρουν τη δυνατότητα αυτή στα παιδιά τους σε ποσοστό 28,6%. 
Είναι μία ξεκάθαρη εικόνα του χτυπήματος που δέχτηκε η ελληνική κοινωνία, μέσα στα μαύρα χρόνια των μνημονίων.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_446.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters