Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Bατοπέδι: Στο σκαμνί Εφραίμ και άλλοι 13


Το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων δείχνει οριστικά ο Άρειος Πάγος για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου σε 14 πρόσωπα, απορρίπτοντας την αναίρεση που είχε ασκήσει ο αντεισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Γεώργιος Μποροδήμος κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών που είχε παραπέμψει τους κατηγορουμένους.

Σύμφωνα με το βούλευμα, οι ενέργειες και οι πράξεις των 14 έπληξαν τα συμφέροντα του ΔημοσίουΈπειτα από αυτήν την εξέλιξη, ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα, αφού αναβιώνει το παραπεμπτικό βούλευμα.

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με το υπ' αριθμόν 1221/2014 βούλευμα απέρριψε την αναίρεση που είχε ασκήσει ο κ. Μποροδήμος, ο οποίος υποστήριζε ότι το επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα έχει αντιφάσεις, ελλείψεις και λογικά σφάλματα. Της αναίρεσης είχε προηγηθεί αίτηση του ηγούμενου Εφραίμ (κατά κόσμον Βασίλης Κουτσού), του μοναχού Αρσένιου και του δικηγόρου Δημήτρη Πελέκη.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου ενεργοποιεί το υπ' αριθμόν 2000/2013 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών με το οποίο παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις 14 άτομα. Ειδικότερα, κατηγορούνται ως ηθικοί ή φυσικοί αυτουργοί σε πράξεις απιστίας και ψευδείς βεβαιώσεις, σχετικά με τις ανταλλαγές ακινήτων και συγκεκριμένα της λίμνης Βιστωνίδας και παρόχθιων εκτάσεων με άλλα ακίνητα-φιλέτα του ελληνικού Δημοσίου. Σύμφωνα με το βούλευμα, οι ενέργειες και οι πράξεις των 14 έπληξαν τα συμφέροντα του Δημοσίου.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος, η Αικατερίνη Πελέκη και οι δικηγόροι Διονύσιος και Δημήτριος Πελέκης.

Με το ίδιο βούλευμα έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ο πρώην πρόεδρος της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ), καθηγητής Πέτρος Παπαγεωργίου, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΚΕΔ Κωνσταντίνος Γκράτσιος και ο πρώην διευθυντής της υπηρεσίας διαχείρισης ακινήτων της ΚΕΔ Γεώργιος Μητρόπουλος, καθώς και ο πρώην γενικός γραμματέας του τότε Υπουργείου Γεωργίας Κωνσταντίνος Σκιαδάς και η πρώην διευθύντρια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματούλα Μαντέλη.

Θα δικαστούν, επίσης, στελέχη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, όπως είναι ο τέως αντιπρόεδρος ΝΣΚ Γρηγόρης Κρόμπας, ο τέως σύμβουλος Χριστόδουλος Μπότσιος, καθώς και οι Στέφανος Δέτσης και Ιωάννης Διονυσόπουλος.


http://www.zougla.gr/greece/article/parapemponte-14-prosopa-gia-tin-ipo8esi-tou-vatopediou
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters