Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Η Μόσχα αντέδρασε στις τουρκικές προκλήσεις (ανακοινωθέν)

Η Μόσχα αντέδρασε στις τουρκικές προκλήσεις (ανακοινωθέν)
Λευκωσία: Η Ρωσική Πρεσβεία στη Λευκωσία ενημέρωσε, όπως πληροφορούμαστε, το υπουργείο Εξωτερικών ότι η Μόσχα έχει προβεί σε διαβήματα προς την Άγκυρα για την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ της. Ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης εξέφρασε ικανοποίηση για τη ρωσική παρέμβαση. Στο μεταξύ, ο προεδρικός απεσταλμένος, Σώτος Ζακχαίος συναντήθηκε στη Μόσχα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Alexey Meshkov.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ, σημειώνει σε ανακοίνωση του ότι οι μονομερείς ενέργειες και η επίδειξη δύναμης στην επίλυση του Κυπριακού είναι απαράδεκτη και επιδεινώνει την κατάσταση στην Κύπρο και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου..

Το επίσημο ανακοινωθέν του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών

Σχετικά με τη συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας A.Yu. Meshkov  με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη Ρωσία Σ. Ζακχαίο

Την 9η Οκτωβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας A.Yu.Meshkov δέχθηκε τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη Ρωσία Σ. Ζακχαίο κατόπιν αιτήσεώς του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση των ρωσο-κυπριακών σχέσεων και οι πιθανές προοπτικές της ανάπτυξής τους σε διάφορους τομείς.

Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την κατάσταση της κυπριακής διευθέτησης, συμπεριλαμβανομένης της ομαλοποίησης της κατάστασης γύρω από την αποκλειστική οικονομική ζώνη του νησιού.

Οι μονομερείς ενέργειες, η επίδειξη της δύναμης είναι απαράδεκτες, εγκυμονούν την επιδείνωση της κατάστασης, όχι μόνο στις κυπριακές υποθέσεις, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Πηγή: philenews- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/222451/i-moscha-antedrase-stis-tourkikes-prokliseis-anakoinothen#sthash.UQHkQKJZ.dpuf
 
http://greeknation.blogspot.gr/2014/10/blog-post_569.html 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters