Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στην Σιβηρία θα γιορτάσει τα γενέθλιά του ο Β.Πούτιν-ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ




Με έναν ξεχωριστό τρόπο θα γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά του ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο ο εκπρόσωπός του. Ο Πούτιν δεν θα βρεθεί σε κάποιο πολυτελές θέρετρο, σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, σε έναν εξωτικό παράδεισο ή σε κάποια από τις μητροπόλεις του κόσμου.
Αντίθετα, επέλεξε την πλήρη απομόνωση. Έτσι, από απόψε το βράδυ θα ταξιδέψει με τη συνοδεία του, την οποία όμως κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, στη Σιβηρία. Και πάλι, όχι σε κάποια από τις πόλεις ή έστω τα χωριά της απέραντης αυτής περιοχής της Ρωσίας, αλλά σε ένα ιδιωτικό μέρος, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από το πλησιέστερο ίχνος πολιτισμού! 
Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ακόμα ότι κατά τον εορτασμό, ο Πούτιν δεν θα έχει καμία επίσημη συνάντηση, ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει με ποιον θα είναι γιατί δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος και ακόμα ότι οι ελάχιστοι άνθρωποι που θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του όσο θα λείπει είναι οι στενοί του συνεργάτες και αυτό θα γίνει μόνο σε έκτακτη ανάγκη, μέσω τηλεφώνου. 
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1952 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Αύριο θα γιορτάσει τα 62α γενέθλιά του. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters