Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Νέο Αττίλα ετοιμάζει η Τουρκία: Και τουρκικό υποβρύχιο εντός της κυπριακής ΑΟΖ!

 
Τι θέλει ένα τουρκικό υποβρύχιο εντός της κυπριακής ΑΟΖ; Μια καθαρά επιθετική ενέργεια που δείχνει τις ξεκάθαρες προθέσεις της Τουρκίας να κλιμακώσει την ένταση στη Μεσόγειο.
Συγκεκριμένα, τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε να κάνει «βόλτες» εντός της Κυπριακής ΑΟΖ και να παρακολουθεί τόσο τις κινήσεις του ερευνητικού σκάφους «Barbaros» στα οικόπεδα «2» και «3», όσο και τις εργασίες του γεωτρύπανου Saipem 10000 στο οικόπεδο «Ονασαγόρας».
Όμως, το τουρκικό υποβρύχιο εμφανίστηκε πολύ κοντά στις ακτές της κατεχόμενης Κερύνειας και «πιάστηκε» στο φωτογραφικό φακό από κάτοικο της περιοχής! Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Twitter και δείχνει την έντονη παρουσία και κινητικότητα τουρκικών πολεμικών πλοίων στα Κατεχόμενα…
Η Τουρκία συνεχίζει, αγνοώντας κάθε διεθνή νόμο και κανονισμό και παίζοντας το γενικός δερβέναγας, να αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας με θράσος πως έχει προχωρήσει σε συμφωνία με το ψευδοκράτος και ως εκ τούτου νομιμοποιείται να κάνει έρευνες στην ΑΟΖ.
Όπως φαίνεται, δεν τη νοιάζει ακόμα και να προκαλέσει στρατιωτική σύρραξη στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στην οποία θα εμπλακεί σαφώς και η Ελλάδα!
Το αποκορύφωμα, βέβαια, είναι το γεγονός ότι η Τουρκία θέλει να στήσει πλατφόρμα για εξόρυξη υδρογονανθράκων εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Διπλωματικές πηγές στην Λευκωσία ανέφεραν ότι εάν η Τουρκία προχωρήσει στην ενοικίαση ή την αγορά πλατφόρμας και την μεταφέρει νοτίως του νησιού εντός των κυπριακών τεμαχίων, τότε ασφαλώς και δεν θα γίνεται πλέον λόγος για εισβολή, αλλά για κατάληψη και κατοχή θαλάσσιας περιοχής της Κύπρου, με λίγα λόγια για νέο…Αττίλα!
Διαβάστε επίσης:
Αφού μας «περισσεύουν» χρήματα γιατί δεν αγοράζει η Κύπρος Πολεμικά πλοία για να περιπολεί την ΑΟΖ;

http://www.pentapostagma.gr/2014/10/νέο-αττίλα-ετοιμάζει-η-τουρκία-και-του.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters