Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Υποβαθμίζει τις προσδοκίες για τις διαπραγματεύσεις στο Παρίσι η Κομισιόν - O' Connor: Δεν θα συζητηθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Υποβαθμίζει τις προσδοκίες για τις διαπραγματεύσεις στο Παρίσι η Κομισιόν - O' Connor: Δεν θα συζητηθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους 
Στο Παρίσι θα εξεταστεί μόνο η πρόοδος που έχει σημειώσει η ελληνική οικονομία
Υποβαθμίζει τις προσδοκίες της ελληνικής κυβέρνησης για το μείζον ζήτημα του ελληνικού χρέους η Κομισιόν, ενόψει της έναρξης των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι...
"Στόχος της τριήμερης συνάντησης στο Παρίσι είναι η παρακολούθηση της προόδου της ελληνικής οικονομίας, σε ορισμένα από τα ζητήματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο της επόμενης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος η οποία θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο", δήλωσε σήμερα στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, S. O' Connor.
Όπως τόνισε "στόχος των συζητήσεων στο Παρίσι μεταξύ της τρόικας και της Ελλάδας δεν είναι να εξεταστούν το πως θα καλυφθούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας μετά το 2014 ή να εξεταστούν ζητήματα που άπτονται της βιωσιμότητας του χρέους".
Τα θέματα αυτά, πρόσθεσε, θα εξεταστούν το φθινόπωρο στο πλαίσιο της αξιολόγησης μετά την επίτευξη συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο και στο πλαίσιο των όσων έχουν συμφωνηθεί με τη δήλωση του Εurogroup στις 27 Νοεμβρίου του 2012.

http://www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters