Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μέσω Αράξου τα Βελγικά F-16 που θα χτυπήσουν τους τζιχαντιστές

mesw-araksoy-ta-belgika-f-16-poy-tha-xtyphsoyn-toys-tzixantistes
Απογειώθηκαν σήμερα το πρωί από τη βάση της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο, τα έξι Βελγικά μαχητικά F-16 προκειμένου να  κατευθυνθούν προς την Ιορδανία και να πολεμήσουν από εκεί τους Τζιχαντιστές. 
Τα συγκεκριμένα μαχητικά σύμφωνα με απόφαση του κοινοβουλίου του Βελγίου θα μετέχουν στις επιχειρήσεις του διεθνούς συνασπισμού εναντίον των Τζιχαντιστών  που γράφουν καθημερινά ιστορίες φρίκης στο Βόρειο Ιράκ. 
Τα βελγικά  F-16  προσγειώθηκαν χτες το απόγευμα στον Άραξο. Τους παραχωρήθηκε για λίγη ώρα η αεροπορική μας βάση, καθώς προβλέπεται αυτό προβλέπεται από τις  συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας που έχουμε συνάψει με τις Βρυξέλλες. Οι Βέλγοι πιλότοι αφού ξεκουράστηκαν όλο το βράδυ και τα αεροσκάφη τους ανεφοδιάστηκαν με καύσιμα, αναχώρησαν σήμερα το πρωί για την Ιορδανία. 
«Τα 6 F-16 θα συμμετάσχουν στη στρατιωτική επιχείρηση… όπως ζήτησε η κυβέρνηση του Ιράκ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Άμυνας του Βελγίου Πίτερ ντε Κρεμ ενώπιον του Κοινοβουλίου. 
Το Βέλγιο έχει επίσης στείλει δύο στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη, ένα C-130 και ένα Εμπραέρ, που θα μεταφέρουν 120 πιλότους και διοικητικό προσωπικό μαζί με προμήθειες που είναι απαραίτητες για την αποστολή. 
Το κοινοβούλιο ενέκρινε την αποστολή των μαχητικών με 114 ψήφους υπέρ και 2 κατά, αρχικά για περίοδο ενός μήνα η οποία μπορεί και να παραταθεί. 
Γ. Κοκ.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/386330/mesw-araksoy-ta-belgika-f-16-poy-tha-xtyphsoyn-toys-tzixantistes#ixzz3EWY2joIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters