Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

6

Ο Πούτιν είχε μία πολύ σημαντική συνάντηση με το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συζήτησε την ειρηνική διευθέτηση της κρίσης στην νοτιοανατολική Ουκρανία. Παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις ανθρωπιστικές πτυχές,σε συνομιλία με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά την διάρκεια μίας συνάντησης τους στην Μόσχα.

Επίσης πραγματοποιήθηκε μία ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο των επαφών μεταξύ εκπροσώπων της Ρωσικής Ομοσπονδίας,της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της Ουκρανίας.Η συνάντηση επικεντρώθηκε ειδικότερα στις πιθανές αρνητικές συνέπειες από την έναρξη ισχύος της συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε και Ουκρανίας όσο αφορά τις οικονομίες της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Πηγή:Voix De La Russie

http://greeknation.blogspot.gr/2014/09/blog-post_978.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters