Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ… Απίστευτη καταγγελία: Το 1 σεντ ανήλικης έγινε σήμερα… 324,22 ευρώ

10629845_1553919051498268_3646422156840141876_n
Αρτέμης Σώρρας: ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΣΧΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΦΑΝΗΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ
Angelo Irakleides:ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ & ΕΓΚΛΗΜΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;
Απίστευτη καταγγελία: Το 1 σεντ ανήλικης έγινε σήμερα… 324,22 ευρώ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters