Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Συνέντευξη Μετοχαράκη στον Τριανταφυλλόπουλο ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ



Η μετοχή της «Τράπεζας της Ανατολής» απέκτησε «αναδόχους προστάτες». Αυτό προκύπτει από τη συνέντευξη-ποταμό του Ευρυβιάδη Μετοχαράκη, επιχειρηματία, ο οποίος επί μακρόν παρακολούθησε την πολιτική πορεία της Νέας Δημοκρατίας και έχει προσωπική εικόνα για τα ενδότερα των έσω της περιόδου Γεωργίου Ράλλη, Ευάγγελου Αβέρωφ και βεβαίως εκείνην του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Τα τερτίπια της ιστορίας, όμως, τον έφεραν και στον προθάλαμο του Ανδρέα Παπανδρέου και σίγουρα στο γραφείο του Αντώνη Λιβάνη. Ως προς τις λεπτομέρειες, ο κ. Μετοχαράκης είναι γλαφυρά επεξηγηματικός. Το οδοιπορικό της μετοχής της «Τράπεζας της Ανατολής», αφού ξεκίνησε από τα γραφεία της Ρηγίλλης επί Ράλλη και πέρασε από το Μαξίμου επί Ανδρέα, κατέληξε και πάλι στη Ρηγίλλης επί Μητσοτάκη, αλλά στα χέρια της Ντόρας. Το πώς και το γιατί εξηγεί ο επιχειρηματίας. Γνώριζε πρόσωπα και πράγματα. Από τον γενικό διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας, μετέπειτα διοικητή της «Γενικής Τράπεζας» και του «Μετοχικού Ταμείου Στρατού, Στρατηγό Παπαθανασίου, έως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ράλλη, τον Κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και τον ίδιο τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Ο επιχειρηματίας ξετυλίγει το νήμα της ιστορίας,
 
 


http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/08/blog-post_233.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters