Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΤΙΙΙΙΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ;;;


Κάτι πραγματικά σοβαρό συμβαίνει στην Αμφίπολη και η μετάβαση του Πρωθυπουργού εκεί, μάλλον δεν αφήνει περιθώριο παρερμηνειών για την σοβαρότητα.
ΑΝ είναι αυτό που φημολογείται, τότε κάτι δεν πήγε καθόλου καλά για τους επικυρίαρχους…. κάποιο λάθος έγινε και θα πρέπει άμεσα να «διορθωθεί». ΑΝ πάλι πράγματι είναι αυτό, και με κάποιο τρόπο υποχρεώθηκαν να το εμφανίσουν, τότε μάλλον έχει αρχίσει και επίσημα να ξηλώνεται το εργόχειρο…
 
Προφανώς δεν γνωρίζω τι συμβαίνει, αλλά και κατά περίπτωση ίσως να μη μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Ωστόσο, μάλλον θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και την φωτογραφία του πρωθυπουργού που δημοσιοποιήθηκε, στο κάδρο της οποίας εμφανίζονται «τελείως συμπτωματικά» κάποιοι… «παρατηρητές».  
Με την ευκαιρία, παραθέτω κάποιες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μου απόψεις, που ΙΣΩΣ θα πρέπει να έχει υπόψη του ο καθένας που θα θελήσει να συνθέσει το δικό του πάζλ, έστω κι΄αν φαινομενικά δείχνουν άσχετες με το συγκεκριμένο θέμα….
- Τα πλέον απόρρητα θέματα στην Ελλάδα, δεν είναι του ΥΕΘΑ, του ΥΠΕΞ, ή άλλου Υπουργείου, αλλά του Υπουργείο Πολιτισμού… Ίσως για πολλούς να πρόκειται για ένα Υπουργείο που απλά ασχολείται με μάρμαρα, χορταριασμένους χώρους και μουσεία, όμως για όσους ξέρουν, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά…. Αυτό έχει σαν αυτονόητο αποτέλεσμα, την τοποθέτηση στο συγκεκριμένο Υπουργείο πολιτικών, οι οποίοι ή είναι τελείως «ακίνδυνοι» ή «σκληρά» στελέχη του «συστήματος». Θυμηθείτε ονόματα που διετέλεσαν στο Υπουργείο αυτό και θα καταλάβετε … Ψαρούδα Μπενάκη, Μπακογιάννη, Μερκούρη, Πάγκαλος, Καραμανλής, Αβραμόπουλος, Βενιζέλος, Σαμαράς….
- Οι «παρατηρητές» (ή όπως θέλει ας τους ονομάσει ο καθένας) δηλώνουν την παρουσία τους πάντα σε κάθε σημαντικό γεγονός στον πλανήτη … πολεμική σύρραξη, έκρηξη ηφαιστείου, τσουνάμι, μεγάλο σεισμό, πυρκαγιά … Εξ΄άλλου, όσοι γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι η Αμφίπολη βρίσκεται δίπλα σε έναν από τους τρεις «αεροδιαδρόμους» που βρίσκονται στον Ελλαδικό εναέριο χώρο και που χρησιμοποιούν καθημερινά τα «περίπολα» των «παρατηρητών» ….
Σκέψεις - σχόλια κατά την κρίση σας.
Ιωάννης Πέτρου


https://www.facebook.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters