Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΝΑ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ

10600364_799133896793106_4815124981555409958_n 

Η 29η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, ΗΤΑΝ Η ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η 15 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2014……
ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2014, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
Γι’ αυτό….
Ξεχνάμε ΟΛΟΙ τις πολιτικές και ιδεολογικές μας ταμπέλες από τη στιγμή που ο Ελληνισμός δέχεται —ΠΟΛΕΜΟ—. Έχουμε κυβέρνηση ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ. Και στην πιο κρίσιμη στιγμή, όταν εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου, βρέθηκε ένας Έλληνας και μία ομάδα που μας έφεραν την πιο αποτελεσματική λύση για να απελευθερωθεί ο Ελληνισμός, τινάζοντας κάθε σατανικό σχέδιο των επικυριάρχων μας στον ΑΕΡΑ….
Χωρίς εμείς να πάρουμε μυρουδιά, μας έσωσαν από την άτακτη χρεοκοπία. Χωρίς εμείς να πάρουμε μυρουδιά, έβαλαν φρένο και στο ξεπούλημα του ΤΧΣ στο Χαζάρο τοκογλύφο, μέσα στο οποίο βρίσκονται όλες οι Ελληνικές περιουσίες… ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ. Μας προστάτεψαν…. Και οφείλουμε τώρα ΟΛΟΙ να τους στηρίξουμε. Γιατί;;; Γιατί η Πατρίδα είναι υπεράνω όλων. Πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες.
“Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσιν”. Πλάτωνος “Κρίτων”, 51β. 427 π.Χ. – 347 π.Χ.
Μανώλης Μιχ. Διακομανώλης : Τα πράγματα πάνε περίφημα αδέλφια… Ορδές, ποτάμια τα πλήθη υπέρ της EI-END & του Σώρρα. Σίγουρα δημιουργούμε μεγάλο πρόβλημα στην προδοτοκυβέρνηση η οποία έχει χάσει τον έλεγχο. Ακόμα πιο μεγάλο πρόβλημα δημιουργούμε και στα αφεντικά της Σιών…
Τα πράγματα βλέπω να γίνονται πολύ πιο επικίνδυνα από το 2011 και από το 2013. Επειδή είναι θρασύδειλοι, θα θέσουν σε εφαρμογή άλλα σχέδια καταστολής της εξέγερσης του λαού, για το λόγο αυτό δεν πρέπει να δίνουμε αφορμές. Είναι φονιάδες αδίστακτοι και το απέδειξαν πολλές φορές στο παρελθόν. Θα προσπαθήσουν με κάθε μέσο να περισώσουν όσο μπορούν από το συντετριμμένο τους κύρος… Εν ανάγκη και με ανατροπές. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΜΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ. Θα προσπαθήσουν επίσης να ΚΡΥΨΟΥΝ από τους υπόλοιπους Έλληνες ότι αυτή τη στιγμή εκατομμύρια Έλληνες ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Γι’ αυτό, το καλύτερό μας όπλο εναντίον τους, είναι ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ. Λαός με ξύπνιες συνειδήσεις δεν κουμαντάρεται ούτε με πληρωμένους στρατούς. Το γνωρίζαμε χρόνια ότι έχουμε χούντα, δεν το μάθαμε σήμερα. Έχουν κάνει πολύ μεγάλη πλύση εγκεφάλου κατά του Αρτέμη Σώρρα και δυστυχώς πολλοί ακόμα δε γνωρίζουν την υπόθεση. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν καλά, ποιος είναι ο Αρτέμης, τι ήρθε για να κάνει και ποια είναι η EI END. Να καταλάβουν όλοι την προδοσία.
Άντε λοιπόν, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ…!!! Να γίνουμε όλοι μια γροθιά. Στα προσκυνημένα κομματόσκυλα, δεν επιμένουμε, τους αφήνουμε στο κατάντημά τους. Καλή δύναμη.
elatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters