Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ...


Όλοι μας έστω και λίγο ξέρουμε ότι οι μεγάλες αποφάσεις της χώρας, πρώτα πέρνονται σε στοές… Εντύπωση πάντως μας προξενεί το γεγονός ότι όλοι αυτοί μεγάλοι ερευνηταράδες (εκτός ελαχίστων) των ανώνυμων blogs δεν ήξεραν κανένας τους ότι αυτές τις ημέρες έως Κυριακή 31 Αυγούστου στον Μαραθώνα Ατιικής λαμβάνει χώρα το παγκόσμιο συνέδριο τεκτόνων… Εμείς πιστοί στην έρευνα μας και στην πληροφόρησή σας, έχουμε ενημέρωση εκ των έσω…

Έτσι η πηγή μας μας ενημερώνει 27/8 15:12:

…Έτσι σήμερα ξεκίνησε άσχημα το παγκόσμιο συνέδριο τεκτόνων. Ζητάνε επιτακτικά το τελείωμα της χώρας και επιστροφή σε άλλο νόμισμα. Ζητήσανε να τελειώνει το θέμα Ελλάδα στο δίμηνο διότι εξαιτίας της θα γκρεμιστεί η ένωση της Ευρώπης. Έχουμε ανοικτό πόλεμο πλέον. Κάποιοι τέκτονες προβάλανε αντίσταση αλλά παραμερίστηκαν και με “οικοιωθελή” τρόπο αποχώρησαν. Θα δείξει μέχρι το τέλος του συνεδρίου ….
…είπανε πρέπει να αποδεχθείτε το ότι θα είστε η Αλβανία της περιοχής και η μεγάλη Αλβανία ο ηγέτης των Βαλκανίων…
…έχει μέλη της τριμερής!!!!! Κακό αυτό πολύ!!!! Ότι νεότερο θα υπάρξει εδώ ενημέρωση!

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters