Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Το θεριό θεριάζει! Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs βρέθηκε νεκρός

Η αστυνομία ερευνά τον τραγικό θάνατο του 39 χρονου Goldman Sachs Διευθύνων Σύμβουλο, του τμήματος "cross-asset sales'' τον Nicholas Valtz. Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο Valtz, ήταν «αρχάριος kiteboarder," και βρεθηκε νεκρός χθες από τα μέλη της οικογένειας του που πήγαν να τον ψάξουν αφού δεν είχε επιστρέψει από το kiteboarding.
Σύμφωνα με το Bloomberg: Ο Nicholas Valtz, διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs στη Νέα Υόρκη, είχε βρεθεί στο Napeague Harbor ανοικτά των ακτών του Long Island νεκρός, σύμφωνα με την αστυνομία East Hampton. Ο Valtz, 39 ετών, ήταν ένας «αρχάριος kiteboarder» και βρέθηκε να επιπλέει στο νερό δήλωσε η αστυνομία. Άλλα του kite βρέθηκαν σε μια καταπράσινη περιοχή του λιμανιού, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο Valtz, ο οποίος εντάχθηκε στην Goldman Sachs το 2000, προήχθη σε διευθύνων σύμβουλος το 2010. Η σύζυγός του, Sashi Valtz, εργάζεται επίσης στην Goldman Sachs ως επικεφαλής της παγκόσμιας έρευνας πωλήσεων σε τρίτους, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn.
Τον Μάρτιο του 2008, ο Valtz ξύρισε το κεφάλι του για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα κατά του καρκίνου σε παιδική ηλικία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ίδρύματος Αγ. Μπόλντρικ.
Σημείωση: δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για το θανατό του, αλλά πρόσεξε τον τρόπο της αναφοράς αιτίας του θανάτου. Δηλ. οτι πρόκειται για έναν αρχάριο καιτ σερφερ... δηλαδή την δικαιολογία πληροφορία προγραμματισμού...το φτέξιμο δίκο του....ας πρόσεχε το θύμα. Το κοπάδι στη Νιου Γιορκ ας παει για ύπνο.
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

http://www.katohika.gr/2014/07/goldman-sachs-to-therio-therizi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters