Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Οι παιδικοί στόχοι είναι δύσκολοι, αλλά εμείς πάντα βρίσκουμε μια λύση!

H Παλαιστινιακή οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορεί το Ισραήλ για την χρήση βλημάτων που όταν εκτινάζονται, χιλιάδες μικροσκοπικά και δυνητικά θανατηφόρα βέλη εκτοξεύονται εναντίον των αμάχων.
Μια εικόνα που παράδωσε το Παλαιστινιακό Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα απο τις οβίδες με βελάκια, τα λεγόμενα flechette. Το κέντρο λέει οτι ο ισραηλινός στρατός τα έριξε στη Γάζα την περασμένη εβδομάδα (the Gurdian).
Έξι βλήματα με τα flechette (κοχύλια) έριξαν προς το χωριό Khuzaa, ανατολικά της Χαν Γιουνίς, στις 17 Ιουλίου, σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Η Nahla Khalil Najjar, 37 χρονών, υπέστη τραύματα στο στήθος της.
PCHR: μια εικόνα των flechettes από έναν δημοσιογράφο την περασμένη εβδομάδα στη Γαζα.
Το Ισραήλ δεν αρνείται τη χρήση των κελυφών στον πόλεμο. «Κατά κανόνα, ο Ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί μόνο τα όπλα που έχουν καθοριστεί απο νόμιμη βάση του διεθνούς δικαίου, και κατά τρόπο που να συμμορφώνεται πλήρως με τους νόμους της ένοπλης σύγκρουσης"!!!!!!! Δήλωσε εκπρόσωπος του Ισραηλ σε απάντηση σε ένα ερώτημα για τη συγκεκριμένη σύγκρουση σχετικά με την ανάπτυξη των flechettes.
Σκηνή απο τον περιούσιο λαο του Γιαχβέ την στιγμή που απολαμβάνει το θάνατο των αμάχων.
Ααα, ρε γλέντια που έχει στύσει ο λαός του Ισραήλ, ο αντίχειρας ψηλά, κερδίζουμε τη μάχη με τους αμάχους!
Έλα όμως που η δίκη σας σειρά έρχετε και πολλοί αθώοι, εκτός απο τους ψυχοπαθείς που γέμισε η χώρα σας, θα βρούν την δική τους σειρά στους σορούς.Η μηχανή του κιμά θα περάσει και απο εσάς, αλλά με την κακία που έχει γεμίσει η ψυχή σας τί να καταλάβαιτε;;;

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

http://www.katohika.gr/2014/07/oi-paidikoi-stoxoi-einai-diskoloi-alla-emeis-panta-vriskoume-tin-lisi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters