Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αφού έχουμε πόλεμο, ας πολεμήσουμε σαν Έλληνες επιτέλους !!!!

Όταν κάποτε εξέφρασα σε φίλο μου τις ανησυχίες μου περί πολέμου και τα δεινά που αυτός φέρνει , εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν θα βρεθώ ποτέ σε αυτό το δίλλημα, αφού στο μέλλον οι πόλεμοι θα είναι... οικονομικοί.

Καλό μου ακούστηκε, αλλά χρειαζόμουν διευκρινήσεις.

«Τι εννοείς;», τον ρώτησα. «Αν οι ισχυροί της γης θελήσουν να καταστρέψουν την Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν τα τανκς, αλλά θα της κηρύξουν οικονομικό πόλεμο, θα προσπαθήσουν δηλαδή να την καταστρέψουν οικονομικά».

Η απάντηση του με ανακούφισε καθώς ....
...δεν αντιλαμβανόμουν τι ακριβώς σημαίνει κάτι τέτοιο και αισθάνθηκα περιχαρής που δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσω στα χαρακώματα. Σήμερα (που τολμώ να πω ότι σκέφτομαι πιο ώριμα) δεν είμαι βέβαια το ίδιο αισιόδοξος για τις επιπτώσεις ενός οικονομικού πολέμου.

Στην αιματηρή ή την αναίμακτη μορφή του ο πόλεμος είναι εξίσου καταστροφικός, αφού και οι δύο μορφές του έχουν περίπου τις ίδιες περίπου συνέπειες: ανθρώπινη εξαθλίωση, πόνο, δυστυχία, αυτοκτονίες και απώλειες εισοδημάτων. Με λίγα λόγια και στις δύο περιπτώσεις καταστρέφονται ζωές και εξανεμίζονται ελπίδες.

Αφού λοιπόν είναι καταφανέστατο πλέον βρισκόμαστε πράγματι στο μέσο ενός οικονομικού πολέμου, τότε έχουμε μία και μοναδική επιλογή: Να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν πολεμούν οι Έλληνες σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες σε κάθε μορφής πόλεμο…

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΣΥ ??

 Πηγή
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_43.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters