Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n 
Konstantinos Vissarakos 
(ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ-ΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ)
ΕΠΙΧΑΡΜΟΣ
-ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΟΥ-
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝD ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ.
.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΣΑΝ!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ
ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΟΡΟΥΣ …. ΤΩΡΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ,ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΣΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-  ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ… Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ Ή ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ  -ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ-
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΘΕΟΡΑΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕI-END ΠΟΥ ΥΨΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ.
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ …. ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ.
.ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΕΣΜΑ ΙΔΙΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.!!
ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΟΛΩΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!!
.ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ EI-END ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΣΚΙΣΘΕΙ… Ο ΠΗΛΟΣ ΠΟΥ ΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=7850

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters