Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Βρε τον Μπαγάσα το Βενιζέλο. Καταγγέλλει όσα ψήφισε και κατηγορεί αυτούς που συγκυβερνάει

Και αυτός το βιολί του. Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχίζει το τροπάρι της διαφοροποίησης από ό,τι έχει ψηφίσει και να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και τους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας αν και μετέχει σε αυτή. Τι κι αν έγιναν συσκέψεις επί συσκέψεων στο Μαξίμου και στο γραφείο του Δημήτρη Σταμάτη. Τι κι αν ο κ. Αντώνης Σαμαράς συγκάλεσε ειδική σύσκεψη με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο από τον οποίο ζήτησε να σταματήσουν οι διαφοροποιήσεις και η διγλωσσία στη συγκυβέρνηση. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Ελιάς-Δημοκρατικής Παράταξης συνεχίζει να στοχοποιεί υπουργούς της ΝΔ και να ζητά να αλλάξουν την πολιτική τους για την οποία έχει δώσει την ψήφο του στη Βουλή. Στο στόχαστρο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου έχει μπει ο υπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο πλαγιοκοπεί συνεχώς τόσο  ο ίδιος όσο και συνολικά το ΠΑΣΟΚ....
Απαιτούν να μην γίνουν οι απολύσεις των 6.500 δημοσίων υπαλλήλων και να μην εφαρμοστεί η βαθμολόγηση-αξιολόγηση με τον υποχρεωτικό όρο της ποσόστωσης ώστε το 15% να πέσει κάτω από τη βάση. Το 15% αυτό σημαίνει σε αριθμούς 45.000 υπαλλήλους οι οποίοι υποχρεωτικά θα πέσουν από τη βάση και όπως λένε στο ΠΑΣΟΚ αυτό σημαίνει δυο πράγματα
Ομαδικές απολύσεις.
Οριζόντια μείωση μισθών.
Αυτό όπως λέει το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να το δεχτεί γιατί έχει μεγάλη δύναμη στο χώρο της δημόσιας διοίκησης και αν την χάσει τότε τα εκλογικά ποσοστά του απειλούνται και αυτά να πέσουν κάτω από τη βάση του 3%.
Βασικό επιχείρημα του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον Πρωθυπουργό είναι ότι  αν το ΠΑΣΟΚ καταρρεύσει εκλογικά τότε η Νέα Δημοκρατία δεν θα έχει κυβερνητικό εταίρο το βράδυ των εκλογών όποτε κι αν γίνουν. Άρα ζητά. ανοχή να παριστάνει το φιλολαϊκό μήπως και αυξήσει η έστω να διατηρήσει την εκλογική του δύναμη και να παραμείνει υπολογίσιμη πολιτική δύναμη.
Όμως στη Νέα Δημοκρατία τα νεύρα έχουν σπάσει και ήδη υπουργοί και στελέχη ανοικτά ζητούν να σταματήσει η διαφοροποίηση του ΠΑΣΟΚ αλλιώς απειλούν να αρχίσει πόλεμος της ΝΔ και των στελεχών της με το ΠΑΣΟΚ και τα δικά του στελέχη. Ανοικτός πόλεμος δημόσιος και όποιος αντέξει.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_408.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters