Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ > Στόχος ήταν ο Β.Πούτιν: Πήγαν να προκαλέσουν Γ' ΠΠ!

Τρομακτική αποκάλυψη: Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς κάποιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απεργάζονται σχέδια Γ' ΠΠ, διότι στην Ουκρανία ουδείς πράττει τίποτα χωρίς να ρωτήσει τα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το Russia Today, το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου είχε ακολουθήσει σχεδόν την ίδια διαδρομή με το Boeing 777, λίγη μόνο ώρα πριν από τη φονική συντριβή.
 
Πηγή η οποία μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε ότι το αεροπλάνο του Πούτιν και το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών ταξίδευαν στον ίδιο αεροδιάδρομο και τα στίγματά τους βρέθηκαν στο ίδιο σημείο, αλλά με διαφορά μικρής ώρας.
 
«Βρέθηκαν κοντά στη Βαρσοβία, στα 10.000 πόδια. Το προεδρικό αεροπλάνο ήταν εκεί στις 16:21 (ώρα Μόσχας) και το Μαλαισιανό αεροσκάφος στις 15:44 (ώρα Μόσχας)», ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι τα δύο αεροπλάνα μοιάζουν στην όψη, αφού έχουν παρόμοιο περίγραμμα, διαστάσεις αλλά και χρώματα.
 
Σύμφωνα με την αποκάλυψη αυτή, γίνεται πλέον φανερό ότι πίσω από το τραγικό δυστύχημα κρύβονται οι ουκρανικές δυνάμεις, οι οποίες, κατά τον άνθρωπο που μίλησε στο Interfax, μπέρδεψαν το Boeing 777 με το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν.
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αξιωματούχο της ρωσικής αεροπορίας, ο οποίος μίλησε στο Reuters, το επιβατικό αεροπλάνο επρόκειτο να εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο στις 5:20 (τοπική ώρα), αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ.
 
«Το αεροπλάνο συνετρίβη 60 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα», είπε ο άντρας.
 
Σήμερα ο πλανήτης γλύτωσε από έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο, τον οποίο αεπεγνωσμένα ζητούν κάποιοι στην Ουάσιγκτον για να διατηρήσουν την καταρρέουσα αμερικανική δύναμη.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters