Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

"Τουλάχιστον 4 γνωστά Εξωγήινα Είδη επισκέπτονται την Γη εδώ και Χιλιάδες Χρόνια" -λέει ο Πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά

Γνωρίζω πολύ καλά ότι μόνο και μόνο επειδή κάποιος (δεν έχει σημασία η «θέση» του) λέει κάτι ότι είναι αληθινό, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι  όντως αλήθεια.
Εξαιρέσεις, ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν, εάν υπάρχουν στοιχεία που πηγαίνουν πέρα από τα λόγια τους και συσχετίζονται με αυτά που λένε. Στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να ακούσετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας.


Ο Paul Hellyer ήταν ο Καναδός υπουργός Εθνικής Άμυνας στη δεκαετία του 1960 κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Ήταν υπεύθυνος για το συνδυασμό της καναδικής Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού και του Στρατού σε αυτό που είναι γνωστό σήμερα ως οι Καναδικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ήταν το υψηλότερο άτομο σε κατάταξη άτομο (σε έγγραφα) στο εσωτερικό του Υπουργείου Άμυνας του Καναδά. Ο Αξιότιμος Paul Hellyer είναι το υψηλότερο σε κατάταξη άτομο μεταξύ όλων των χωρών της G8 που μίλησε ανοιχτά για τα UFO και τους εξωγήινους.

Μιλάει σχετικά με τα UFO και τους εξωγήινους εδώ και αρκετό καιρό τώρα και πρόσφατα έκανε μια εμφάνιση στο RT δηλώνοντας ότι υπάρχουν τουλάχιστον 4 γνωστά ξένα είδη που επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Κατά τη συνταξιοδότηση, ο Hellyer άρχισε να κρούει τον κώδωνα για τα UFO και τους εξωγήινους. Η κατάθεσή του υποστηρίζεται από εκατοντάδες άλλους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και πολιτικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν από δεκάδες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο που έχουν αναγνωρίσει επίσημα την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.

Νομίζω ότι είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι η καναδική κυβέρνηση αναγνώρισε πρόσφατα το γεγονός ότι οι διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Μεταφορών του Καναδά, της RCMP και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και την έρευνα των θεάσεων UFO. (1) Ισχυρίζονται ότι έχουν σταματήσει τα προγράμματα αυτά, αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του υπουργού Άμυνας (Hellyer). Υπάρχει ένας καλός λόγος να πιστεύουμε και πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι ορισμένα από αυτά τα UFO είναι πράγματι εξωγήινα διαστημόπλοια (δεν είναι όλα στρατιωτικά) και οι δραστηριότητες των οργανισμών που είναι αρμόδιοι για τα εν λόγω προγράμματα φτάνουν πολύ πιο πέρα από την απλή παρακολούθηση των UFO, αλλά ακόμα και στην επαφή με διάφορες εξωγήινες φυλές, άλλες απόρρητες τεχνολογικές εξελίξεις και περισσότερα.


"Σε μία από τις περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, το 1961, υπήρχαν περίπου 50 UFO σε σχηματισμό να πετούν Νότια από τη Ρωσία στην Ευρώπη. Ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής ήταν πολύ ανήσυχος και ήταν έτοιμος να πατήσει το κουμπί πανικού, όταν τα UFO γύρισαν και πήγαν πίσω πάνω από το Βόρειο Πόλο. Αποφάσισαν να κάνουν μια έρευνα, ερεύνησαν για τρία χρόνια και αποφάσισαν με απόλυτη βεβαιότητα ότι τέσσερα διαφορετικά είδη, τουλάχιστον, έχουν επισκεφτεί αυτόν τον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ιδίως από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα. Ότι ανησυχούν πολύ γι 'αυτό το λόγο και αν θα τη χρησιμοποιήσουμε ξανά, επειδή όλο το σύμπαν είναι μια ενότητα και δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και τους άλλους ανθρώπους στο σύμπαν. Φοβούνται πολύ ότι θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε και πάλι ατομικά όπλα και αυτό θα ήταν πολύ κακό για εμάς, και αυτούς επίσης." - είπε ο Paul Hellyer.

"Πολλοί από αυτούς έχουν καλές προθέσεις και είναι φιλικοί και μερικοί δεν είναι. Προέρχονται από διάφορα μέρη, για μεγάλο χρονικό διάστημα οι μόνοι που ήξερα ήταν αυτοί που προέρχονταν από διαφορετικά αστρικά συστήματα, τις Πλειάδες. Υπάρχουν εξωγήινοι που έρχονται από την Ανδρομέδα και αυτοί που ζουν σε ένα από φεγγάρια του Κρόνου. Υπάρχει μια ομοσπονδία από αυτούς τους ανθρώπους και έχουν κανόνες, ένας από αυτούς είναι ότι δεν έρχονται σε αντίθεση με τις υποθέσεις μας, εκτός εάν έχουν προσκληθεί. Έχουν αποδεχθεί το γεγονός ότι πρόκειται για τον πλανήτη μας και έχουμε το δικαίωμα να τον διαχειριζόμαστε, αλλά είναι πολύ ανήσυχοι, δεν νομίζουν ότι είμαστε καλοί διαχειριστές του πλανήτη μας. Καταστρέφουμε τον πλανήτη μας, κάνουμε όλα τα είδη των πραγμάτων που δεν πρέπει να κάνουμε και δεν τους αρέσει αυτό. Το έχουν κάνει ξεκάθαρο και μας έδωσαν μια προειδοποίηση". - δήλωσε ο Paul Hellyer.

"Δεκαετίες πριν, επισκέπτες από άλλους πλανήτες μας προειδοποίησαν για την κατεύθυνση που έχουμε ήδη στραφεί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Αντ 'αυτού, κάποιοι από εμάς ερμήνευσαν τις επισκέψεις τους ως απειλή και αποφάσισαν να πυροβολούν πρώτα και να κάνουν ερωτήσεις μετά. Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ μάχονται σε τερατώδους οικονομικού κόστους πολέμους, δήθεν για να φέρουν τη δημοκρατία σε αυτές τις χώρες, όταν οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να ισχυρίζονται ότι πρέπει να ονομάζονται δημοκρατία όταν τρισεκατομμύρια και εννοώ χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε μαύρες υποθέσεις που τόσο το κογκρέσο όσο και ο αρχιστράτηγος έχουν σκόπιμα διατηρούν κρυφές". -ανέφερε ο Paul Hellyer.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/4_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters