Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πριν 25.000 χρόνια οι Έλληνες ήρθαν από τον Σείριο


Δεν τα έγραψε σωστά ο Ζαχαρίας Σιτσιν. Είπε ότι ο πολιτισμός ήρθε από τον Νιμπίρου που κάνει την περιστροφή γύρω από τον ήλιο μας κάθε 3.600 χρόνια . (Άδικα περιμέναμε να έλθει το 2012)....

Τα όντα του Νιμπίρου , οι Ανουνάκι, κάνανε τον Κρο Μανιο δηλ εμάς από τους πιθηκανθρώπους και μας είχανε για δούλους .

Δείχνει τον Νιμπιρου πως τον έχουν σχεδιάσει στην Σουμερία . (φώτο κάτω ) Δείτε όμως την φώτο παρά κάτω . Δεν μοιάζουν; Εεεε είναι φώτο - απεικόνιση του Σείριου. Άρα η ζωή ήρθε από τον Σείριο (Δίας) και μετέδωσαν τον πολιτισμό και όχι ότι είχαν δούλους τους ανθρώπους. 

Απο τον Σείριο γράφουν και οι αρχαίοι Κινέζοι ιστορικοί ότι ήρθαν εξωγήινοι, αλλά ήταν κακοί . Ήταν κακοί γιατί αυτοί κατάγονται από τους αντιπάλους του Δία. Μπορεί να συνεχίσω ακόμη, είναι πολύ νωρίς .Δεν γράφονται όλα και προπαντός δεν εξηγούνται όλα σε δυο σειρές




Εδώ μέσα (στην πρώτη φώτο) οι Κινέζοι βρήκαν εξωγήινους (δίπλα μάλλον παιδί εξωγήινων) καθώς και δίσκους με Αρχαία Ελληνικά γράμματα (τρίτη εικόνα) Ο Αρχηγός της φυλής που ζει εκεί κοντά είπε ότι πριν 25.000 χρόνια ήρθαν οι Έλληνες από τον Σείριο που είχε διπλάσια βαρύτητα . Υπάρχει και μεταλλικό κτήριο. Οι Κινέζοι απαγόρευσαν την είσοδο σε ξένους .





[Πηγή]

Το είδαμε εδώ
http://e-rodios.blogspot.gr/2014/07/25000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters