Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ;



Εν μέσω έντονων αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει στη βρετανική κοινή γνώμη τα δημοσιεύματα που θέλουν την βασίλισσα Ελισάβετ να πεθαίνει, έρχεται να προστεθεί ένα σενάριο σχετικά με την καταγωγή της βασιλικής οικογένειας και ότι συνδέεται άρρηκτα με τον... Κόμη Ντρακούλα, γεγονός που προοιωνίζεται πως θα προκαλέσει περαιτέρω αναταραχή.
Σύμφωνα με το βρετανικό The Telegraph, οι Ρουμάνοι διατείνονται πως ο Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας και σύζυγος της Καμίλα, φέρεται ότι είναι απόγονος του Βλάντ Τέπες του Παλουκωτή, του γνωστού Κόμη Ντρακούλα, οι πράξεις του οποίου ενέπνευσαν το μύθο του Δράκουλα.
Κοντολογίς, αναφέρεται ότι υπάρχουν κοινές γραμμές αίματος που συνδέουν τη Βρετανική βασιλική οικογένεια με τον τουρκοφάγο Ρουμάνο ηγεμόνα.
Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει επανειλημμένως διατυπώσει την αυστηρή της θέση για τη σχέση που οφείλουν, σύμφωνα με την ίδια, να έχουν τα ΜΜΕ με τη βασιλική οικογένεια. Εμμέσως πλην σαφώς έχει ζητήσει από τον Τύπο να μην ασχολείται με τη ζωή τους και τις προσωπικές στιγμές τους, γεγονός που σηματοδοτεί την έντονη αντίδρασή της, έπειτα από αυτά τα δημοσιεύματα.
Αυτό υποστηρίζει η Εθνική Υπηρεσία Τουρισμού της Ρουμανίας, στην προσπάθειά της να προσελκύσει Βρετανούς τουρίστες στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης, σύμφωνα με φυλλάδιο που διανεμήθηκε σε διεθνή έκθεση τουρισμού, που άνοιξε τη Δευτέρα στο Λονδίνο, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα events στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.
Ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος εμφανίζεται σε διαφημιστικό βίντεο στο οποίο υποστηρίζει ότι έχει μακρινή συγγένεια με τον γνωστό Ρουμάνο άρχοντα του 15ου αιώνα, στην ιστορία του οποίου βάσισε ο Μπράμ Στόκερ το μυθιστόρημά του.
«Η Τρανσιλβανία κυλάει στο αίμα μου», λέει αστειευόμενος σε συνέντευξη που μεταδόθηκε πέρυσι σε δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι. «Η γενεαλογία μου καταδεικνύει ότι κατάγομαι από τον Βλαντ τον Παλουκωτή».
Η αρμόδια υπηρεσία τουρισμού της Ρουμανίας χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο βίντεο για να προωθήσει το προφίλ της χώρας στο βρετανικό τουριστικό κοινό.
Ακολουθεί η γενεαλογική γραμμή που συνδέει τη Βασιλική Οικογένεια με τον Βλαντ Τέπες της Τρανσιλβανίας, βίντεο όπου ο Πρίγκιπας Κάρολος επιβεβαιώνει την καταγωγή του και, τέλος εικόνες του Πρίγκιπα και της αγροικίας του στο Βίσκρι της Ρουμανίας:

Vlad ο Παλουκωτής. Χρονολογία θανάτου: 1507.

- Αδελφός του:

Vlad IV. (1431 - 1495)

- Πατέρας του:

Radu IV Πρίγκηπας της Βαλάχια (1495 – 1508)

- Πατέρας του:

Mircea του Ποιμένος. Πρίγκηπας της Βαλάχια. (1479 - 1560).

- Πατέρας της:

Πριγκίπισσας Stanca Basarab της Βαλάχια. (1518 - 1601).

- Μητέρα της:

Zamphira Logofat de Szazsebes. (απεβίωσε το 1602).

- Μητέρα του:

Adam Racz de Galgo.

- Πατέρας του:

Peter Racz de Galgo. (1583-1672).

- Πατέρας της:

Christina Racz de Galgo.

- Μητέρα της:

Catherine (Katalin) Kuun de Osdola.

- Mητέρα της:

Ágnes Kendeffy de Malmoviz.

- Mητέρα του:

Βαρόνου Gregor, Inczédy de Nagy-Várad (απεβίωσε το 1816).

- Πατέρας της:

Βαρόνης Ágnes Inczédy de Nagy-Várad (1788-1856).

- Μητέρα της:

Κόμισσας Claudine Rhédey von Kis-Rhéde (1812-1841).

- Μητέρας του:

Francis, Δούκα του Teck. (1837–1900).

- Πατέρας της:

Πριγκίπισσας Μαίρης του Teck, αργότερα Βασίλισσας δια γάμου με τον Βασιλιά George V (1867-1953).

- Μητέρα του:

Γεωργίου VI (1895 –1952).

- Πατέρας της:

Βασίλισσας Eλισάβετ II (1926).

- Μητέρα του:


Πρίγκιπα Καρόλου (1948)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters