Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Για αυτό λέμε ότι είναι η ποιο κλεπτοπροδοτική κυβέρνηση όλων των εποχών

"Σφυρίζει αδιάφορα" η κλεπτοκυβέρνηση για την τρομακτική αποκάλυψη που έκανε η Τράπεζα της Ελλάδος ότι τα 16,2 δισ. ευρώ που "κουρεύτηκαν" από τα αποθεματικά των Ταμείων προκειμένου να ολοκληρωθεί το PSI τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2012, τελικά επρόκειτο για την μεγαλύτερη κλοπή στην σύγχρονη ιστορία του νέου ελληνικού κράτους. Γιατί τα αποθεματικά των Ταμείων ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να περιληφθούν στο PSI γιατί κρίθηκαν ως ... "ενδοκυβερνητικό χρέος", λέει σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος! Αποτέλεσμα: Δεν μέτρησαν καθόλου στην μείωση του χρέους της χώρας τις οικονομίες των ασφαλισμένων που άρπαξαν από τα ταμεία τους. Εκτός αυτού...
δεν υπάρχει κανένας νόμος που να νομιμοποιεί το "κούρεμα" στα Ταμεία αφού ο νόμος αφορά μόνο το ομόλογα που "κουρεύθηκαν" για να ολοκληρωθεί το PSI!
Ούτε αυτό έγινε, ούτε νόμος υπάρχει και τα Ταμεία καταστράφηκαν! το κράτος υποδύθηκε έναν χαρακτήρα που βλέπουμε σε μερικές ελληνικές ταινίες, όπου το λαμόγιο που έχει δανειστεί διάφορα ποσά από συγγενείς και φίλους υποδύεται τον άρρωστο για να του χαρίσουν τα δανεικά και μετά ... πίνει υγιέστατος εις υγείας των κορόιδων!
Και το ερώτημα είναι:
Όταν ανάγκαζαν τα Ταμεία να συμμετάσχουν στο PSI δεν γνώριζαν ότι επρόκειτο για ενδοκυβερνητικό χρέος και δεν "μέτραγε" στο PSI; Φυσικά και το ήξεραν (οι Λ.Παπαδήμος, πρωθυπουργός, Ε. Βενιζέλος υπουργός Οικονομικών κλπ). Αλλά το έκαναν απλά για να κλέψουν 16,2 δισ. από τα Ταμεία...
Τα 10 Ταμεία με τις μεγαλύτερες απώλειες λόγω PSI
1) ΕΤΑΑ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών του Δημοσίου): 1,1 δισ. ευρώ.
2) ΤΕΑΙΤ (Υπάλληλοι Εμπορικών Καταστημάτων): 455.000.000 ευρώ.
3) ΤΕΑΔΥ (Επικουρικό Δημοσίων Υπαλλήλων): 376.000.000 ευρώ.
4) ΕΤΑΠ ΜΜΕ (Προσωπικό εφημερίδων Αθήνας): 342.000.000 ευρώ.
5) ΕΤΑΑ (Ταμείο Νομικών): 320.000.000 ευρώ.
6) ΤΕΑΙΤ (Επικουρικό Ασφαλιστών): 296.000.000 ευρώ.
7) ΟΠΑΔ (Περίθαλψη Ασφαλισμένων Δημοσίου): 288.000.000 ευρώ.
8) ΤΕΑΔΥ (Τομέας επικουρικής ασφάλισης): 239.000.000 ευρώ.
9) ΕΤΑΤ (Ενιαίος Φορέας Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων): 214.000.000 ευρώ.
10) ΤΑΥΤΕΚΩ (Τομέας Ασθένειας Τραπεζοϋπαλλήλων Πίστεως, Γενικής): 190.000.000 ευρώ.
Όμως το "μάτωμα" δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά τα ποσά.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3912.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters