Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Εμβόλια να φάν' κι οι κότες

ΣΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ 
το μικροσκόπιο η προμήθεια επιπλέον 8.000.000 δόσεων εμβολίων, επί υπουργίας Αβραμόπουλου, για να αντιμετωπιστεί η «πανδημία» του 2009. Σε έναν εξονυχιστικό έλεγχο γύρω από τα εμβόλια για τον περιβόητο ιό Η1Ν1, γνωστό και ως γρίπη των πτηνών, που χαρακτηρίστηκε ως πανδημία, προχωρά η ελληνική Δικαιοσύνη, με την Εισαγγελία Διαφθοράς να ερευνά τις επίμαχες αποφάσεις αλλά και τις σχετικές διαδικασίες που σχετίζονται με την προμήθεια των εν λόγω φαρμάκων...
στη χώρα μας κατά το φθινόπωρο του 2009.
Κάτω από άκρα μυστικότητα, οι εισαγγελείς Διαφθοράς διενεργούν προκαταρκτική εξέταση για αυτεπαγγέλτως αξιόποινες πράξεις κακουργηματικής φύσεως γύρω από τις δόσεις εμβολίων και αντι-ιικών φαρμάκων, που είχαν παραγγελθεί. Στο μικροσκόπιό τους βρίσκονται ανάμεσα σε άλλα και δύο αποφάσεις του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ελήφθησαν στις 16.9.2009 και την 1η.10.2009 αντίστοιχα, επί υπουργίας του Δημ. Αβραμόπουλου, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του έως τις αρχές Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς, οπότε και τον διαδέχθηκε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Κ.Ε.», ήδη από τις 19 Μαΐου του 2014, δηλαδή την εβδομάδα μεταξύ των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών, ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, Ιω. Σέβης, απέστειλε σχετική παραγγελία προς το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η οποία μάλιστα φέρει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος. Με αυτή ζητούσε να λάβει «άμεσα -εντός 48 ωρών», όπως αναφέρεται, σειρά εγγράφων, που έχουν άμεσα να κάνουν με την υπόθεση, προκειμένου να προχωρήσει στην περαιτέρω διερεύνησή της.  
Οπως προκύπτει από το έγγραφο, που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «Κ.Ε.», η ελληνική Δικαιοσύνη μελετά μεταξύ άλλων, τα οικονομικά στοιχεία σχετικά με την αγορά των συγκεκριμένων εμβολίων και φαρμάκων, προχωρώντας σε σύγκριση και με τα αντίστοιχα δεδομένα από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που επίσης προμηθεύτηκαν τα σκευάσματα.

Επίσης, πάντα σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, δεν αποκλείεται να κληθεί προκειμένου να καταθέσει και ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ιω. Πιερρουτσάκος, ο οποίος είχε παραιτηθεί από τη θέση του, επικαλούμενος λόγους υγείας, τον Νοέμβριο του έτους που ερευνάται.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, χωρίς μέχρι τώρα οι εισαγγελικοί λειτουργοί να έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, με βάση τα στοιχεία και τις ενδείξεις που έχουν στη διάθεσή τους. Πάντως, τα πολυσέλιδα έγγραφα που ζητήθηκαν μέσω της παραγγελίας έχουν διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς εντός του χρονικού διαστήματος που είχε τεθεί.

Πλέον ο επίκουρος εισαγγελέας Διαφθοράς, Ιω. Σέβης, που χειρίζεται την υπόθεση, καλείται να τα μελετήσει, προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες ενέργειές του, μεταξύ των οποίων είναι και η κλήτευση των πρώτων μαρτύρων.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελικός λειτουργός είχε παραγγείλει από τον οργανισμό να του αποσταλούν άμεσα τα εξής:

**Αντίγραφο της από 16.9.2009 απόφασης του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με την έγκριση σκοπιμότητας της προμήθειας επιπλέον 8.000.000 δόσεων εμβολίων, αλλά και να γνωστοποιηθούν οι λόγοι για τους οποίους κρίθηκε αναγκαία η έκδοση και δεύτερης για το ίδιο ζήτημα απόφασης την 1η.10.2009, και πάλι του υπουργού Υγείας.

* Αντίγραφο της απόφασης ή άλλου εγγράφου, με το οποίο εξουσιοδοτήθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ να προβεί στη διαπραγμάτευση και υπογραφή των συμβάσεων για την προμήθεια των δόσεων πανδημικών εμβολίων και αντι-ικών φαρμάκων (έτος 2009).

* Αντίγραφα των συστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου, από το οποίο προκύπτει αναμφίβολα ότι ο απαιτούμενος αριθμός δόσεων εμβολίων για τη δημιουργία αντισωματικής επάρκειας ήταν 2, καθώς και αντίγραφα των συστάσεων ή εγγράφων από τα οποία προκύπτει αναμφίβολα η αλλαγή των παραπάνω δεδομένων, από δύο σε μία δόση.

* Στοιχεία για τον αριθμό αντίστοιχων εμβολίων που παρήγγειλαν και προμηθεύθηκαν την ίδια χρονική περίοδο (β' εξάμηνο 2009) οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε., την τιμή μονάδας που προσφέρθηκε και συμφωνήθηκε από κάθε εταιρεία, αλλά και τις συμφωνίες που τελικά έγιναν μεταξύ των συμβαλλομένων για κάθε δόση πανδημικού εμβολίου.

* Τα πλήρη στοιχεία του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά την επίμαχη χρονική περίοδο (Ιούνιος έως Οκτώβριος 2009), Ιω. Πιερρουτσάκου.

Της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΞΥΝΟΥ από enet
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6375.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters