Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Oι αυθαίρετοι

Όταν μιλάμε για αυθαιρεσία εννοούμε πως αυτό για το οποίο μιλάμε είναι παρανομία.
Έτσι; Έτσι !
 
Όταν μιλάμε για εξουσία ξέρουμε πως αυτή συμβαδίζει με την διαφθορά και το sex.
Συμφωνούμε; Συμφωνούμε !
 
Ο Σαμαράς όταν αποφάσισε να συγκυβερνήσει με το μεγάλο του αντίπαλο Βενιζέλο που τους χώριζε ωκεανός ύβρεων του ενός εναντίον του άλλου, πιστεύετε πως το έκαναν από πατριωτισμό ή ο ένας ήθελε οπωσδήποτε να γίνει πρωθυπουργός και ο άλλος να κερδίσει χρόνο για να κάνει παρέα με τον Τσοχατζόπουλο;
Συμβιβασμός συμφερόντων.
Μήπως διαφωνείτε;
 
Τώρα ο Βενιζέλος παρουσιάζεται στους κύκλους της Φρανκφούρτης ως ο μόνος εγγυητής της εκπλήρωσης των… ανειλημμένων υποχρεώσεων της Ελλάδας έναντι των συμφερόντων των δανειστών.
Ξανασυμφωνούμε; Ξανασυμφωνούμε !
 
Όταν οι ασκούντες αντιλαϊκή πολιτική την ώρα που έπεφταν σύννεφο οι φόροι, οι παπαγάλοι της τρόικας και επαγγελματίες προπαγανδιστές, τα εύρισκαν όλα ρόδινα και αναγκαία για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας.
Λέγανε αλήθεια ή ψέματα; Ο χρόνος απέδειξε πως όλα όσα μας σερβίριζαν εντέχνως ήτανε μια καλοστημένη απάτη.
Έχω δίκιο ή άδικο;
 
Τι γίνανε τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα εργατικά δικαιώματα που εξαφανιστήκανε εν μια νυκτί και έδωσαν το δικαίωμα στον υπάκουο στις εντολές του Τόμσεν Κυριάκο Μητσοτάκη να απολύσει χωρίς έλεος τις πεντακόσιες καθαρίστριες του υπουργείου;
Τις πετάξανε στο δρόμο χωρίς ίχνος ανθρωπιάς λες και απ’ αυτές θα έπεφτε έξω ο προϋπολογισμός του κράτους.
 
Αγανάκτησε ο κόσμος με την απανθρωπιά και να η Κούνεβα ευρωβουλευτίνα, λες και με αυτό τον τρόπο θα ξεπλένανε το κρίμα απ’ το κεφάλι τους.
Το 2011 βγήκε φερμάνι από το γκουβέρνο πως αν έχεις κλείσει κα να μπαλκόνι ή έχεις φτιάξει κα να δωμάτιο αυθαίρετο στην ταράτσα, σπεύσε να το δηλώσεις και θα το σώσεις.
Δε λέω για τα τεράστια κτίσματα μέσα στα δάση με τις πισινάρες τους, Αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
 
Ο Παπακωνσταντίνου με το σαρδόνιο γελάκι του μάζευε λεφτά από την πανικόβλητη κοροϊδαρία που έτρεξε και στοιβαζόταν στις εφορίες να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.
Άρπαζε το υστέρημα του κοσμάκη για να το δώσει στους δανειστές τοκογλύφους που είχαν δανείσει τον Γιωργάκη που ναρκισσευόμενος έλεγε πως εκατόν δέκα δις για πρώτη φορά δίνανε σε μία χώρα. Και να το αποτέλεσμα.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν το τυρί και όχι τη φάκα και την πατήσανε.
Θα φορολογούνται πλέον εις το διηνεκές για να βάλουνε μυαλό πως το ελληνικό δημόσιο δεν έχει μπέσα. (Η εμπειρία μου είναι το σύνολο των λαθών μου: Όσκαρ Ουάιλντ)
Είναι ρε παιδιά έτσι, ή μήπως κάνω λάθος;
 
Τα ίδια έκανε και ο Χίτλερ που μόλις κατέγραψε την περιουσία των Εβραίων άρχισε το πογκρόμ των διώξεων.
 
Τώρα προσποιούνται τους ανήξερους γιατί ανέβηκε η Χρυσή Αυγή και ο Τσίπρας!
Όλα αυτά τα αυθαίρετα που σας ανέφερα πότε θα τα κατεδαφίσουμε;
Θεόφιλος Αιγινήτης  Ζωγράφος -  Συγγραφέας
Πηγή: theofilouerga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters