Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (NWO) ;

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

TOY KEN ADACHI 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

alt
Εισαγωγή

Υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία που ενορχηστρώνεται από μια εξαιρετικά ισχυρή ομάδα ανθρώπων με τεράστια επιρροή που αποτελείται από άτομα τα όποια συνδέονται γενετικά/εξ αίματος μεταξύ τους (τουλάχιστον στα υψηλότερα κλιμάκια). Αυτή η ομάδα συμπεριλαμβάνει πολλούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κορυφαίους πολιτικούς ηγέτες, και εταιρικές ελίτ, καθώς επίσης και μέλη της λεγόμενης Μαύρης Αριστοκρατίας της Ευρώπης (που κυριαρχείται από το Βρετανικό Στέμμα). Στόχος της είναι να δημιουργήσει μια Παγκόσμια (φασιστική) Διακυβέρνηση, που θα είναι απογυμνωμένη από εθνικιστικά και περιφερειακά σύνορα, και που θα υπακούει στην δική τους ατζέντα, στο δικό τους σχέδιο. Η πρόθεσή τους είναι να έχουν τον πλήρη και ολοκληρωτικό έλεγχο κάθε ανθρώπου πάνω στον πλανήτη και να μειώσουν δραματικά τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 5,5 Δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ενώ το όνομα Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά σήμερα όταν γίνεται αναφορά σε αυτήν την ομάδα, ο ορισμός «συνωμότες» είναι πολύ πιο κατάλληλος για να προσδιοριστούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, τα ιδρύματα και τα άτομα που απαρτίζουν αυτό το τεράστιο δίκτυο των ελιτιστών.


Οι Πεφωτισμένοι

"Πεφωτισμένοι" ή Illuminati είναι ο παλαιότερος όρος που χρησιμοποιείται συνήθως για να αναφερθεί κανείς στις 13 οικογένειες (και τους απογόνους τους) που αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα αυτής της ελέγχουσας ελίτ. Τα περισσότερα μέλη των "Πεφωτισμένων" είναι επίσης μέλη στις ανώτερες θέσεις πολυάριθμων μυστικιστικών και απόκρυφων οργανώσεων, οι ρίζες των οποίων σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν κατευθείαν πίσω στον αρχαίο κόσμο. Τα υψηλότερα επίπεδα αυτής της αυστηρά στεγανής διαρθρωτικής πυραμίδας των Illuminati (το κάθε μέλος γνωρίζει μόνο όσα πρέπει να ξέρει), περιλαμβάνουν επιτροπές σχεδιασμού και οργανισμούς για τους οποίους το κοινό γνωρίζει είτε ελάχιστα είτε καθόλου. Αυτά τα ανώτερα επίπεδα της πυραμίδας των Illuminati περιλαμβάνουν μυστικοπαθής επιτροπές με ονόματα όπως: Συμβούλιο των 3, το Συμβούλιο των 5, Συμβούλιο των 7, Συμβούλιο των 9, Συμβούλιο των 13, το Συμβούλιο των 33, το Μέγα Συμβούλιο των Δρυίδων, την Επιτροπή των 300 (που ονομάζεται επίσης "Ολύμπιοι") και την Επιτροπή των 500 για να αναφέρουμε μερικά.
alt

Το 1992, ο Dr John Coleman δημοσίευσε το βιβλίο "Ιεραρχία των Συνωμοτών: Η ιστορία της Επιτροπής των 300". Με αξιέπαινη ευρυμάθεια και σχολαστική έρευνα, ο Δρ Coleman προσδιορίζει τους παίκτες και περιγράφει με μεγάλη λεπτομέρεια το σχέδιο των Illuminati για παγκόσμια κυριαρχία και έλεγχο. Στην σελίδα 161 της "Ιεραρχίας των Συνωμοτών", o Δρ Coleman με μεγάλη ακρίβεια συνοψίζει την πρόθεση και τον σκοπό της Επιτροπής των 300 ως εξής:

"Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και ένα κοινό νομισματικό σύστημα, υπό μία μόνιμη μη-εκλεγμένη κληρονομική ολιγαρχία, η οποία αυτο-επιλέγεται μέσα από τα ίδια της τα μέλη, και με την μορφή φεουδαρχικού συστήματος, όπως ήταν κατά τον Μεσαίωνα. Σε αυτήν την Παγκόσμια οντότητα, ο πληθυσμός θα μειώνεται από τους περιορισμούς στον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια, από ασθένειες, πολέμους και λιμούς, έως ότου από το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού απομείνουν μόνο ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι, που η άρχουσα τάξη θα θεωρεί χρήσιμους, και που θα μένουν σε περιοχές οι οποίες θα είναι αυστηρά και σαφώς καθορισμένες.

Δεν θα υπάρχει μεσαία τάξη, μόνο κυβερνήτες και δούλοι. Όλοι οι νόμοι θα είναι ενιαίοι κάτω από ένα νομικό σύστημα παγκόσμιων δικαστηρίων που θα ασκούν τον ίδιο ενιαίο κώδικα νόμου, που θα υποστηρίζεται από μία Παγκόσμια Κυβερνητική Αστυνομική Δύναμη και έναν ενιαίο Παγκόσμιο Στρατό για να επιβάλει τους νόμους σε όλες τις πρώην χώρες που τα εθνικά τους σύνορα πλέον δεν θα υφίστανται. Το σύστημα θα είναι βασισμένο σε ένα κράτος πρόνοιας· εκείνοι που είναι υπάκουοι και υποτακτικοί στην Παγκόσμια Κυβέρνηση θα ανταμείβονται με τα μέσα για να ζήσουν ενώ όσοι είναι επαναστατικοί απλά θα αφήνονται να πεθάνουν από την πείνα ή θα κηρύσσονται παράνομοι, και θα γίνονται στόχος για όποιον επιθυμεί να τους σκοτώσει. Ιδιόκτητα πυροβόλα όπλα ή τα κάθε είδους όπλα θα απαγορεύονται."

Το τεράστιο μέγεθος και το περίπλοκο δίκτυο εξαπάτησης που περιβάλει τα άτομα και τις οργανώσεις που συμμετέχουν σε αυτήν την συνωμοσία είναι συντριπτικό, ακόμη και για τους πιο έξυπνους από εμάς. Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν με δυσπιστία και σκεπτικισμό στο θέμα αυτό, αγνοώντας ότι το ίδιο το σύστημα, χρησιμοποιώντας θεσμικές επιρροές και ταΜΜΕτους έχει προετοιμάσει, εκπαιδεύοντας τους (έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου) να αντιδρούν με σκεπτικισμό. Επιρροές οι οποίες δημιουργήθηκαν από τον παγκοσμίως κορυφαίο οργανισμό ελέγχου του νου  Το Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Σχέσεων Tavistock στο Λονδίνο. Ο συγγραφέας και από-προγραμματιστής Fritz Springmeier (που έγραψε το The Top 13 Illuminati Bloodlines, Οι 13 Κορυφαίες Οικογένειες των Πεφωτισμένων) λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν στο μυαλό τους κάτι σαν "καταπακτές" που κατά κάποιο τρόπο βραχυκυκλώνουν την διαδικασία κριτικής αξιολόγησης του εγκεφάλου όταν έρχονται αντιμέτωποι με ορισμένα δύσκολα ή ευαίσθητα θέματα. Οι "καταπακτές", αναφέρει ο κος Springmeier, είναι ένας όρος που χρησιμοποιεί η CIA (Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ) για έναν προ-προγραμματισμένο τρόπο αντίδρασης ο οποίος οδηγεί τον ειρμό της σκέψης ενός ατόμου σε αδιέξοδο και τερματίζει την αντιπαράθεση ή την εξέταση του θέματος που αντιμετωπίζει. Για παράδειγμα, η αναφορά της λέξης «συνωμοσία» συχνά επιφέρει μια αντίδραση καταπακτής σε πολλούς ανθρώπους. (Ο Springmeier έχει συνεργαστεί συγγραφικά σε τρία βιβλία που αναφέρονται στον προγραμματισμό με βάση το τραύμα, και τα οποίαπεριγράφουν λεπτομερώς το πώς οι Illuminati χρησιμοποιούν ιδιαίτερα προσαρμοσμένα και εξαιρετικά εξελιγμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Ελέγχου του Νου (MC), που ξεκινούν τη διαδικασία προγραμματισμού ενόσω το στοχευμένο τους θύμα είναι ακόμα μέσα στην μήτρα . Ο έλεγχος του νου είναι ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι. Σύμφωνα με τον Cisco Wheeler,έναν πρώην προγραμματιστή Ελέγχου του Νου των Illuminati, υπάρχουν 10 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν προγραμματιστεί ως εγκεφαλικά ελεγχόμενοι σκλάβοι, χρησιμοποιώντας MC προγράμματα που βασίζονται σε τραύμα, με ονόματα όπως Μονάρχης και MK Ultra. Τα νεότερα ηλεκτρονικά μέσα MC προγραμματισμού, που δεν λειτουργούν βασισμένα σε τραύμα, που αναπτύχθηκαν μέσα από το Σχέδιο Montauk, μπορεί να περιλαμβάνουν εκατομμύρια άλλα. Ο Al Bielek, που έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη του Σχεδίου Montauk, είπε ότι υπάρχουν πιθανότατα 10 εκατομμύρια θύματα προγραμματισμού ελέγχου του νου με τον τρόπο Montauk σε όλο τον κόσμο, με την πλειοψηφία τους να βρίσκεται στις ΗΠΑ. Είπε επίσης ότι υπάρχουν μυστικά «Κέντρα» προγραμματισμού Montauk σε κάθε μεγάλη πόλη στις ΗΠΑ)


alt


Εκείνο το οποίο πιστεύουν οι περισσότεροι Αμερικανοί ότι είναι η «Κοινή Γνώμη», στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από μια δημιουργημένη και πολύ προσεκτικά σεναριοποιημένη προπαγάνδα με σκοπό να ενθαρρύνει μια επιθυμητή αντίδραση συμπεριφοράς από το κοινό. Οι Δημοσκοπήσεις της Κοινής Γνώμης στην πραγματικότητα γίνονται μόνο και μόνο για να μετρηθεί η αποδοχή των σχεδιασμένων προγραμμάτων των Illuminati από το κοινό. Μια υψηλή ένδειξη στις δημοσκοπήσεις πληροφορεί τους Illuminati ότι ο προγραμματισμός τους "πιάνει", ενώ μια χαμηλή λέει στους χειραγωγούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων ότι πρέπει να αλλάξουν ή να "τροποποιήσουν" κάπως τον προγραμματισμό, έως ότου επιτευχθεί η επιθυμητή αντίδραση. Ενώ η προώθηση και το περιεχόμενο της προπαγάνδας αποφασίζεται στο Tavistock, η εφαρμογή της προπαγάνδας εκτελείται στις Ηνωμένες Πολιτείες από πάνω από 200 «επιστημονικά επιτελεία», όπως είναι για παράδειγμα η Rand Corporation και το Ινστιτούτο Brookings, και είναι υπό την επίβλεψη και την διεύθυνση του κορυφαίου οργανισμού Ελέγχου του Νου της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) στις Ηνωμένες Πολιτείες, που δεν είναι άλλο από το Ινστιτούτο Έρευνας του Στάνφορντ (SRI) στο Menlo Park, της Καλιφόρνιας.

Οι παγκόσμιοι συνωμότες της ΝΤΠ πραγματοποιούν τα σχέδια τους με το να χειρίζονται επιδέξια τα ανθρώπινα συναισθήματα , και ιδιαίτερα εκείνο του φόβου. Κατά τους προηγούμενους αιώνες, χρησιμοποίησαν επανειλημμένα μια επινόηση που ο ερευνητής της ΝΤΠ και συγγραφέας David Icke έχει χαρακτηρίσει στο τελευταίο του βιβλίο, "Το Μεγαλύτερο Μυστικό", ως πρόβλημα, αντίδραση, και λύση του προβλήματος.

Η τεχνική τους έχει ως εξής:
  • Oι ειδικοί κατάστρωσης σχεδίων των Illuminati δημιουργούν το Πρόβλημα, μέσω της χρηματοδότησης, της συγκέντρωσης, και της εκπαίδευσης μιας "αντιπολιτευόμενης" ομάδας, με σκοπό να προκαλέσουν αναταραχή σε μια θεσμικά νόμιμη πολιτική εξουσία (ένα κυρίαρχο κράτος, μια γεωγραφική περιοχή, μια ήπειρο, κ.λπ.) την οποία επιθυμούν να σφετεριστούν. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν αντιτασσόμενες φατρίες σε μια διαμάχη την οποία οι ίδιοι οι Illuminati, με δικούς τους ελιγμούς,προκαλούν. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, οι (αυτό-)αποκαλούμενες ομάδες "αντιπολίτευσης" στα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνήθως επονομάζονται με χαρακτηρισμούς όπως: «αγωνιστές της ελευθερίας» ή «απελευθερωτές» (πρόσφατο παράδειγμα του ΑΣΚ- Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου).
  • Παράλληλα, ο ηγέτης της θεσμικά νόμιμης πολιτικής εξουσίας, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η ενορχηστρωμένη σύγκρουση, δαιμονοποιείται και, κατόπιν, αρχίζουν να τον αναφέρουν ως "έναν ακόμα Χίτλερ" (ποιον θέλετε; θέλετε τον Σαντάμ Χουσεΐν; τον Μιλόσεβιτς; τον Καντάφι ; κλπ.). Οι δε «αγωνιστές της ελευθερίας» πολύ συχνά επιλέγονται μέσα από τοπικά εγκληματικά στοιχεία (π.χ. ΑΣΚ, διακινητές ναρκωτικών). Και στο πνεύμα μιας πραγματικά μακιαβελικής εξαπάτησης, οι ίδιοι που καταστρώνουν τα σχέδια της ΝΤΠ είναι εξίσου αναμεμιγμένοι στην μυστική παροχή οπλισμού και συμβουλών στον ηγέτη της θεσμικής εξουσίας, επίσης (οι Illuminati πάντα κερδοφορούν από οποιαδήποτε ένοπλη σύγκρουση μέσω είτε δανεισμού χρημάτων, είτε μέσω εξοπλισμού του εκάστοτε στρατού, αλλά και από τον εφοδιασμό  όλων των εμπλεκόμενων πλευρών σε έναν πόλεμο).
Η σύγκρουση παρουσιάζεται στην παγκόσμια σκηνή μέσω των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης με ένα καταιγισμό φωτογραφιών και βιντεοταινιών στα δελτία ειδήσεων, με τις φρικτές και αιματηρές φρικαλεότητες που υπέστησαν οι αθώοι πολίτες. Η αγανάκτηση φουντώνει και όλοι λένε «Κάτι πρέπει να γίνει!» Και ακριβώς Αυτό είναι η επιθυμητή Αντίδραση (Σημείωση: η ίδια τεχνική χρησιμοποιείται επί του παρόντος για την επίτευξη ελέγχου των όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Αμέσως τότε, εκείνοι που κινούν τα νήματα, τα μεγάλα αφεντικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έρχονται με την Λύση του Προβλήματος, υπό την μορφή αποστολής «Φυλάκων της Ειρήνης» των Ηνωμένων Εθνών (στην Βοσνία) ή «Δύναμης του Συνασπισμού» των Ηνωμένων Εθνών (στον Πόλεμο του Κόλπου) ή των βομβαρδιστικών του ΝΑΤΟ, και στη συνέχεια των χερσαίων στρατευμάτων (στο Κοσσυφοπέδιο). Και από την στιγμή που θα εγκατασταθούν εκεί όπου πάνε αυτές οι «ειρηνευτικές δυνάμεις» δεν ξαναφεύγουν ποτέ (π.χ. Βοσνία και Κόσσοβο). Το σκεπτικό πίσω από αυτό είναι η ύπαρξη χερσαίων στρατευμάτων, τα οποία ελέγχονται και διευθύνονται από την ΝΤΠ, σε όλες τις μεγάλες χώρες ή στρατηγικούς τομείς, όπου είναι πιθανό να σημειωθεί σημαντική αντίσταση κατά την αρπαγή της εξουσίας από την Νέα Παγκόσμια Τάξη.



Ανατολικό Τιμόρ, της Ινδονησίας. (14/9/99) Ουσιαστικά, η ίδια στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε για την κατάληψη του Κοσσυφοπεδίου με στρατό των ΗΕ/NATO εφαρμόστηκε από τους χειραγωγούς της ΝΠΤ για να καταλάβουν στρατιωτικά τον έλεγχο του Ανατολικού Τιμόρ. Για άλλη μια φορά, το ίδιο ηθικολογικό θεατρικό παιχνίδι ξανασερβίρεται για δημόσια κατανάλωση: εκείνες οι τοπικές κακές και δαιμονικές παραστρατιωτικές οργανώσεις, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί στον Ινδονησιακό Στρατό και που ήταν υπεύθυνες για τη σφαγή αθώων πολιτών, αμέσως μετά τις εκλογές για ανεξαρτησία (από τον ινδονησιακό έλεγχο), στις 30 Αυγούστου, "πρέπει να σταματηθούν με κάθε κόστος". Αυτή τη φορά,η Αυστραλία (για να διατηρηθούν και τα προσχήματα ότι τάχα γίνεται μια «διεθνής» ανθρωπιστική προσπάθεια) θα οδηγήσει τα «ειρηνευτικά» στρατεύματα εναντίον τους. Φυσικά, δεν της πήρε πολύ της Madeline Albright για να ανακοινώσει ότι τα Αμερικανικά «οικονομικά πακέτα στήριξης» θα είναι μέρος της «Ομάδας Διατήρησης της Ειρήνης του ΟΗΕ». Σε ένα πρωτοσέλιδο των LA Times (9/13/99), ο Mike Jendrzejczyk της Υποστήριξης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ομάδα που υποστηρίζεται από τους Illuminati) στην Ουάσιγκτον, είπε ότι είναι "πάρα πολύ σημαντικό το να έχουν οι ειρηνευτικές δυνάμεις την εξουσία να αφοπλίσουν τις παραστρατιωτικές δυνάμεις και όσουςινδονήσιους στρατιώτες, συνεργάζονταν ενεργά μαζί τους".

Η τοπική και κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη είτε νικιέται (π.χ. Γιουγκοσλαβία) ή, όπως στην περίπτωση των ιδίων των Ηνωμένων Πολιτειών, αντικαθίσταται από ξέναστρατεύματα "Ειρηνευτικής Συνεργασίας" του ΟΗΕ (PFP) που αναλαμβάνουν την δουλειά των Αμερικανών στρατιωτών ενώ οι ίδιοι οι Αμερικανοί Στρατιώτες έχουν σταλεί στο εξωτερικό σε "ειρηνευτικές" αποστολές. Εκτός του ότι σκοτώνονται σε χερσαίες συγκρούσεις σε ξένο έδαφος, οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ είναι πολύ πιθανόν να μειωθούν μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια από την φθορά που προκαλείται από ασθένειες (π.χ. από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς τους με τον ιό του άνθρακα που απαιτούνται από όλο το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ). Κατά πάσα πιθανότητα, τα εμβόλια αυτά τελικά θα προκαλέσουν τα συμπτώματα της λεγόμενης Ασθένειας του Πολέμου του Κόλπου, που ένα μεγάλο ποσοστό στρατιωτών του πολέμου του κόλπου "κόλλησε" αφού είχαν κάνει το "ειδικό"  εμβόλιο άνθρακα (που προοριζόταν από τους Illuminati/CIA ως δοκιμαστικό για να διαπιστωθεί το πόσο γρήγορα (και μοιραία) θα προχωρήσει η νόσος σε ένα σημαντικό πληθυσμό από υγιείς νέους άνδρες και γυναίκες).

Η εταιρική μερίδα της πυραμίδας της ΝΠΤ φαίνεται να κυριαρχείται από διεθνείς τραπεζίτες και τα μεγάλα καρτέλ της φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και άλλες μεγάλες πολυεθνικές εταιρείεςΗ Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, δηλαδή η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ και ο Οίκος του Windsor, (που είναι, στην πραγματικότητα, απόγονοι του Γερμανικού βραχίονα των Ευρωπαίων Γαλαζοαίματων - της οικογένειας Σαξ-Κόμπουργκ-Γκόθα - και που άλλαξαν το όνομα τους σε Windsor το 1914), είναι παίκτες υψηλού επιπέδου, μαζί με την Βρετανική Ολιγαρχία , η οποία διευθύνει τα ανώτερα στρώματα των Illuminati. Τα κεντρικά νεύρα λήψεως αποφάσεων αυτής της προσπάθειας των Illuminati είναι στο Λονδίνο (ειδικά στο City του Λονδίνου), στην Βασιλεία της Ελβετίας, και στις Βρυξέλλες (έδρα του ΝΑΤΟ).

Τα Ηνωμένα Έθνη, μαζί με όλους τους φορείς που εργάζονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, όπως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), είναι παίκτες πλήρους απασχόλησης σε αυτή τη μηχανορραφία. Ομοίως, το ΝΑΤΟ είναι ένα στρατιωτικό εργαλείο της ΝΠΤ.

Οι ηγέτες όλων των μεγάλων βιομηχανικών χωρών όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, κλπ (π.χ. μέλη των "G7/G8") είναι ενεργοί και πλήρως συνεργαζόμενοι συμμετέχοντες σε αυτήν την συνωμοσία. Μέσα στον αιώνα που διανύουμε, ο βαθμός ελέγχου που ασκείται από τους Illuminati έχει προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που μόνο συγκεκριμένα άτομα, διαλεγμένα ένα προς ένα, τα οποία είναι πολύ προσεκτικά εκπαιδευμένα και επιλεγμένα από τους Illuminati είναι εκλέξιμοι υποψήφιοι ακόμη και για να γίνουν πρωθυπουργοί ή Πρόεδροι σε χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, ή οι ΗΠΑ. Δεν είχε σημασία αν ο Μπιλ Κλίντον ή ο Bob Dole θα κέρδιζε την Προεδρία το 1996, έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο (εκτός ίσως από το Ζήτημα του Φερμουάρ) καθώς και οι δύο άνδρες παίζουν στην ίδια«ομάδα» για το ίδιο «αθλητικό σωματείο» (τους Πεφωτισμένους). Όποιος δε, δεν είναι ομαδικός παίκτης πετάγεται έξω/δολοφονείται: π.χ. οΠρόεδρος Κέννεντυ, ο Ali Bhutto (του Πακιστάν) και ο Άλντο Μόρο (της Ιταλίας). Πιο πρόσφατα, ο Ναύαρχος Bοorda και ο William Colby που επίσης δολοφονήθηκαν, είτε επειδή ήταν απρόθυμοι να συνεργαστούν στη συνωμοσία για την καταστροφή της Αμερικής, ή δεν ήταν αρκετά συνεργάσιμοι σε κάποια θέματα που αφορούσαν τις θέσεις που κατείχαν, ή προσπαθούσαν να αποκαλύψουν / να ματαιώσουν τα σχέδια της Κατάληψης της Εξουσίας.

Οι περισσότεροι από τους μεγάλους πόλεμους, τις πολιτικές αναταραχές, και τις οικονομικές κρίσεις/υφέσεις των τελευταίων 100 ετών (και νωρίτερα) ήταν προσεκτικοί σχεδιασμοί και υποκινήθηκαν από τις μηχανορραφίες αυτών των κυρίαρχων τάξεων και περιλαμβάνουν τον Ισπανο-Αμερικανικό Πόλεμο (1898 ), τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, Το Μεγάλο Κραχ (1929), την Επανάσταση των Μπολσεβίκων του 1917, την Άνοδο της Ναζιστικής Γερμανίας, τον Πόλεμο της Κορέας τον Πόλεμο του Βιετνάμ, την "πτώση" του Σοβιετικού Κομμουνισμού το 1989-91, τον Πόλεμο του Κόλπου το 1991 και τον πρόσφατο Πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου. Ακόμη και η Γαλλική Επανάσταση ήταν ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο των Βαυαρών Illuminati και του Οίκου των Ρότσιλντ.


FEMA

Στην Αμερική, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Διαχείρισης ¨Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) δημιουργήθηκε το 1979 με το Προεδρικό Μνημόνιο 32 που είχε συγγράψει, για τον Πρόεδρο Κάρτερ, ο Samuel P. Huntington, καθηγητής του Χάρβαρντ και πρώην Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της FEMA. Ο Huntington έγραψε το "Σημαίνουσα Ειρήνη" για την Τριμερή Επιτροπή στα μέσα της δεκαετίας του 70, στην οποία επέκρινε την δημοκρατία και την οικονομική ανάπτυξη ως ξεπερασμένες ιδέες. Ως συνεργαζόμενος συγγραφέας μιας άλλης έκθεσης που εκπονήθηκε για την Τριμερή Επιτροπή, "Η Κρίση της Δημοκρατίας", o Huntington έγραψε:

"Καταλήξαμε στην αντίληψη ότι υπάρχουν πιθανά επιθυμητά όρια στην οικονομική ανάπτυξη. Υπάρχουν, επίσης, δυνητικά επιθυμητά όρια στην απεριόριστη επέκταση της πολιτικής δημοκρατίας. Μια κυβέρνηση που στερείται εξουσίας θα είναι σχεδόν ανίκανη, εκτός και αν συμβεί μια κατακλυσμική κρίση, να επιβάλει στους ανθρώπους που κυβερνάει να κάνουν τις θυσίες που μπορεί να χρειάζονται."

Οι ιδέες του Huntington ξαναγράφτηκαν στην Απόφαση Ντιρεκτίβα (οδηγία) Εθνικής Ασφάλειας #47 (NSDD47), η οποία τέθηκε σε ισχύ τον Ιούλιο του 1982 από τον Πρόεδρο Ρέιγκαν. Και ενώ τα μέσα ενημέρωσης την αντιμετώπισαν ως μια απλή περαστική υποσημείωση, ο νόμος αυτός όχι μόνο όριζε σύννομες περιοχές που θα έπρεπε να αναβαθμιστούν για να διατηρηθεί η εθνική άμυνα, αλλά επίσης έθετε και τα θεμέλια για την ετοιμότητα κινητοποίησης σε έκτακτες καταστάσεις. Ένα σχέδιο υπό το οποίο, οι υπάρχοντες κοινωνικοοικονομικοί κανονισμοί ή άλλοι νομικοί περιορισμοί θα καταργούντο σε περίπτωση έκτακτης εθνικής ανάγκης. Το σχέδιο αυτό ενισχύθηκε περαιτέρω στον Δημόσιο Νόμο 101-647, που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Μπους τον Νοέμβριο του 1990. Με λίγα λόγια: σε περίπτωση που ο πρόεδρος δηλώνει έκτακτη εθνική ανάγκη, για οποιονδήποτε λόγο (από μεγάλους σεισμούς μέχρι και αυξημένες διεθνείς εντάσεις ή οικονομική κρίση οιουδήποτε είδους), η FEMA μπορεί τότε, κατά την κρίση της, να εφαρμόσει τις Εκτελεστικές Αποφάσεις 10995 έως 11005. Αυτές οι Εκτελεστικές Αποφάσεις επιτρέπουν στην FEMA να αρπάξει τον έλεγχο και την εξουσία από τις τοπικές, κρατικές, και εθνικές κυβερνήσεις και να αναστέλλει τις συνταγματικές εγγυήσεις (Καταργώντας το ίδιο το Σύνταγμα). Η FEMA θα έχει την εξουσία να ασκήσει στον Αμερικανικό λαό οποιοδήποτε είδος ελέγχου κρίνει αναγκαίο. Μια εκπαιδευμένη Εθνική Αστυνομική Δύναμη, με την επίσημη ονομασία Τακτική Δύναμη Πολλαπλής Δικαιοδοσίας (MJTF), με μαύρες στολές και που αποτελείται από:

  1. ειδικά επιλεγμένο Αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό 
  2. ξένες στρατιωτικές μονάδες που φέρουν Δελτία Ταυτότητας των Ηνωμένων Εθνών, και
  3. ειδικά εκπαιδευμένες υπάρχουσες ομάδες αστυνομικών από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές αμερικανικές πόλεις.

Αυτά τα μέλη του MJTF θα εφαρμόζουν και θα επιβάλουν στρατιωτικό νόμο, υπό την καθοδήγηση και τον έλεγχο της FEMA. Ο Πρόεδρος και το Κογκρέσο δεν θα λαμβάνονται καν υπόψιν .

Η FEMA είναι ο Δούρειος Ίππος μέσω του οποίου η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα εφαρμόσει ξεκάθαρα, έλεγχο αστυνομικού κράτους στον Αμερικανικό λαό.

alt

                  
Ο Πόλεμος Κατά των ναρκωτικών

Ο  «πόλεμος κατά των ναρκωτικών» είναι ένα βάναυσο και άσχημο αστείο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ειδικά η CIA , είναι ο μεγαλύτερος «Μεγιστάνας Ναρκωτικών» του πλανήτη. Τα χρήματα από τα ναρκωτικά χρησιμοποιούνται για να πληρώσουν για τα αναρίθμητα «μαύρα σχέδια» (μυστικά στρατιωτικά έργα αμύνης), συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής τεράστιων υπόγειων πόλεων που στεγάζουν τόσο ανθρώπους όσο και άλλες οντότητες που εργάζονται με τη μυστική κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η υποκίνηση χαλκευμένων (κατασκευασμένων) πολέμων ως προκάλυμμα για την συγκέντρωση πλούτου, μπορεί να χρονολογηθεί τουλάχιστον από τον 12ο αιώνα. Ήταν τότε που μια ομάδα-πυρήνας εννέα μόνο μελών, από μια ομάδα των Illuminati, που ονομάζοντανΝαΐτες Ιππότες, οι οποίοι ήταν ο στρατιωτικός βραχίονας μιας μυστικήςοργάνωσης των Illuminati γνωστή ως η Μονή της Σιών, ξεκίνησαν Τις Σταυροφορίες, που διήρκεσαν πάνω από ενάμισι αιώνα. Αργότερα, το 1187, όταν οι Τούρκοι Σαρακηνοί κατέλαβαν την Ιερουσαλήμ, οι Ναΐτες αποσχίστηκαν από την Μονή της Σιών. Το 1307,  , ο βασιλιάς της Γαλλίας, Φίλιππος ο Δίκαιος (ένας Μεροβίγγειος Ηγεμόνας Illuminati),επιβουλεύτηκε τον πλούτο και ζήλεψε την εξουσία των Ναϊτών. Ο Γάλλος βασιλιάς, όντας μια μαριονέτα στα χέρια της Μονής της Σιών, βρήκε και συνέλαβε τους Ναΐτες στην Γαλλία, στις 13 Οκτωβρίου. Ενώ όμως ήταν πολλοί οι Ναΐτες που συνελήφθησαν και βασανίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου και του Μεγάλου τους Μάγιστρου, τον Jacques de Molay, πολλοί άλλοι Ναΐτες (που είχαν προειδοποιηθεί) δραπέτευσαν. Αυτοί, τελικά, επανεμφανίστηκαν στην Πορτογαλία, στη Μάλτα (ως Ιππότες της Μάλτας) και αργότερα στην Σκωτία ως The Scottish Rites of Free Masonry (Μασόνοι/Τέκτονες της Στοάς της Σκωτίας).

Η απόκτηση και η συσσώρευση όλο και περισσότερου πλούτου, φυσικών πόρων, η ολοκληρωτική πολιτική εξουσία και ο έλεγχος επί άλλων είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις αποφάσεις των Illuminati. Το τίμημα του ανθρώπινου πόνου και της απώλειας αθώων ζωών ούτε καν απασχολεί αυτά τα άτομα, τα οποία εναρμονίζονται και συγχρωτίζονται με πολύ σκοτεινές και κακόβουλες οντότητες της 4ης διάστασης. Η κυρίαρχη ομάδα της 4ης διάστασης κακόβουλων οντοτήτων που διευθύνουν και το μεταχειρίζονται τους ανθρώπους Iluminati είναι γνωστή ως Δρακονιανοί ή ερπετοειδής Δράκοι. Δεν είναι όλα τα ερπετοειδή όντα αρνητικού πνευματικού προσανατολισμού.

alt

Έλεγχος του νου

Πρόσφατες αποκαλύψεις από τέως εγκεφαλικά ελεγχόμενα,  από τους Illuminati (την κυβέρνηση), άτομα, τα οποία τώρα πλέον έχουν απο-προγραμματιστεί, όπως η Arizona Wilder  (The Biggest Secret, Το Μεγαλύτερο Μυστικό), η Cisco Wheeler (The Illuminati Formula to Create an Undetectable Total Mind Control Slave, Η Συνταγή Των Illuminati Για Την Δημιουργία Ενός Μη-ανιχνεύσιμου Ολοκληρωτικά Σκλάβου του Ελέγχου Του  Νου), η Cathy O'Brien (Trance Formation of America Η Ανάπτυξη Υπνωτισμού στην Αμερική), και η Brice Taylor (Thanks for the Memories Ευχαριστώ Για Τις ΑναμνήσειςΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι τα υψηλότερα επίπεδα των Illuminati εμπλέκονται σε Σατανιστικές Τελετές που συνήθως συμπεριλαμβάνουν τη θανάτωση μικρών παιδιών, η κατάποση ανθρώπινου αίματος και την κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας και ανθρώπινων οργάνων.

  • Οι λεπτομέρειες της συνωμοσίας των Illuminati εξηγούνται έξοχα στα βιβλία του David Icke (Tales from the Time Loop, Children of the Matrix, Alice in Wonderland and the World Trace Center Disaster, The Biggest Secret,  και  I am Me, I am Free) 
  • και σε τρία βιβλία του Dr. John Coleman (Conspirators' Hierarchy: The Story of The Committee of 300; One World Order: Socialist Dictatorship; και  Diplomacy by Deception

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


"Είναι πιο εύκολο να ξεγελάσεις τον κόσμο  παρά να τον πείσεις ότι τον έχουν ξεγελάσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters