Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΩΝ


12388_1426029690975516_1288559917_nΓιάννης Καλογερόπουλος ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ :
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ !!!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΟΥΜΕ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ …. ΖΕΥΞΗ . ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙ END ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ -ΔΗΜΟΤΩΝ !!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙ END ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ……….
….. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ …… ΕΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ 
………………………………………………………………………
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;…
Γιάννης Καλογερόπουλος ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ …….. ΗΞΕΡΑΝ ……… 


http://alfeiospotamos.gr/?p=5931

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters