Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Σας τα λέγαμε αλλά................

Ο ελληνόφωνος γραικύλος αριστερά (ως σύνδεσμος) και οι μισθοφόροι δεξιά...



Όταν σάς λέγαμε ότι αυτοί που είχαν τις ασπίδες τους ανάποδα το 2011 - 2012 στο Σύνταγμα και τσάκιζαν τον αγανακτισμένο λαό στο ξύλο και στα ληγμένα αέρια ήταν Αλβανο-κοσσοβάροι - Βούλγαροι και σκοπιανοί - Ρουμάνοι - Ιταλοί - Γερμανοί του ΝΑΤΟ και της SEEBRIG, το θυμάστε; Α! Να μην το ξεχάσουμε μιας και τό 'φερε η κουβέντα, ΜΑΤατζήδες που μιλούσαν... ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ (ναι - ναι, όπως το διαβάσατε) είχαν εμφανισθή και στην κατάληψη της ΕΡΤ προ μηνών...

Ξένοι μισθοφόροι ντυμένοι Ουκρανοί εμφανίστηκαν στο Χάρκοβο σύμφωνα με μαρτυρίες. Περισσότερα εδώ.

Πληροφορία: Ρουμάνοι της SEEBRIG με στολές των ΜΑΤ φρουρούν την ΕΡΤ

Τι είναι η SEEBRIG; Εδώ: http://www.seebrig.org





Την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία θα βάλουν να τσακίση τον κόσμο οι δωσίλογοι !!!  
 



Θα κατεβάσουν στα ίσα ενάντια στον Ελληνικό Λαό την διαβόητη νατοϊκή 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία από το Κιλκίς οι δωσίλογοι...
Είδαν που πήραμε είδηση τα ΜΑΤ των Βουλγάρων και Αλβανοκοσσοβάρων (τής SEEBRIG, υπό Σκοπιανό διοικητή μάλιστα) από το στρατόπεδο Σχοινά στον Τύρναβο (μαζί και κάτι άλλους που ήρθαν από τη Βόρειο Ιταλία μέσω Ηγουμενίτσας) και σού λέει: «Άσε, κατεβάζουμε νατοϊκές μονάδες ημεδαπών καλύτερα...»
Από την μία ο ΥΦΕΘΑ στρατηγός Παναγιώτης Καράμπελας με τρόπο κατηγορηματικό απορρίπτει εντός της Βουλής τις όποιες ανόητες σκέψεις περί χρησιμοποίησης του στρατού σε αστυνομικό ρόλο, από την άλλη ανώνυμοι “κυβερνητικοί κύκλοι” διαρρέουν πληροφορίες και ρεπορτάζ σε εφημερίδες ,σύμφωνα με τα οποία δεν χρειάζεται καν νομικό πλαίσιο για να βγάλουν το στρατό στο δρόμο, υποστηρίζοντας ότι αυτό υπάρχει.

Ο ΥΦΕΘΑ Παναγιώτης Καράμπελας ,απαντώντας σε ερώτηση του υπεύθυνου του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσα συμφώνησε ότι η ανάθεση αστυνομικών καθηκόντων σε μονάδες του στρατού δεν είναι σύμφωνη με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και “απάδει προς τη φιλοσοφία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας “. Ο κ.Καράμπελας αρνήθηκε επίσης ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις που είχαν μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για την παρέλαση και τις εκδηλώσεις των Βαλκανικών Πολέμων ,είχαν αστυνομικά καθήκοντα.

Αυτά επισήμως και με την υπογραφή του Π.Καράμπελα.

Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Η εφημερίδα Παραπολιτικά σε ρεπορτάζ με τίτλο “Οι φρουροί της ομαλότητας” , επικαλείται κυβερνητική πηγή η οποία δηλώνει:

“Η ΕΛ.ΑΣ κάνει ότι μπορεί ,αλλά αρκεί αυτό; Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε έναν Δεκέμβριο του 2008”, αφήνοντας ,όπως γράφει η εφημερίδα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!!!

Η πηγή των πληροφοριών κάνοντας επικίνδυνες ακροβασίες...


Η συνέχεια  εδώ
 http://esxatianasxesi.blogspot.gr/
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9826.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters