Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Διεθνής κατακραυγή για τον χώρο της Ναυμαχίας στην Σαλαμίνα!

20140428-193843.jpg
Τα διεθνή μέσα έχει απασχολήσει η εσκεμμένη δυστυχώς καταστροφή του χώρου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας από το Ελληνικό κράτος που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για την προστασία και προβολή του μοναδικού αυτού Ιστορικού γεγονότος και μνημείου Παγκοσμίου κληρονομιάς.
«Il sito della battaglia di Salamina ridotto ad una discarica. I cinesi vogliono
trasformarlo in un cantiere navale» Rai TV
«Ο ιερός τόπος της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας έχει μετατραπεί σε χώρο υγειονομικής ταφής !

Οι Κινέζοι(COSCO) επίσης θέλουν να τον μετατρέψουν σε ένα τεράστιο ναυπηγείο!»
Παρακολουθείστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης RΑΙ 3 που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο με θέμα την καταστροφή του Ιερού χώρου της Ναυμαχιας της Σαλαμίνας απο την ιδια την Ελληνική πολιτεία!
«…………..Η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης έχει αφήσει στο έλεος των ιδιωτικών συμφερόντων και της Cosco τον Πολιτισμό της και ιδιαίτερα τον ιερό χώρο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας,που έδωσε την Ελευθερία και τη Δημοκρατία σε όλον τον κόσμο…….. Η Ελληνική πολιτεία αδιαφορεί παντελώς για την προστασία και προβολή της μεγαλύτερης μάχης που έγινε ποτέ Παγκοσμίως……..Μέχρι σήμερα δυστυχώς οι ήρωες που πολέμησαν και έδωσαν την ζωή τους βρίσκονται θαμμένοι κάτω από τόνους πλοίων σιδερικών και σκουπιδιών……..και εκτός των άλλων όταν η Ελλάδα προσπαθεί να βρει χρήματα και ζητά ανάπτυξη για την καταπολέμηση της ανεργίας αντιθέτως δεν ενδιαφέρετε να αξιοποίηση το Ιστορικό αυτό γεγονός που κατά γενική ομολογία θα ήταν μια τεραστία ευκαιρία να προβληθεί παγκοσμίως και να αποκτήσει μια σίγουρη κερδοφόρα πηγή……»
Συνέντευξη : Άρης Τσαραβόπουλος Αρχαιολόγος
Χρήστος Μαριδάκης Πρόεδρος ΑΙΑΝΤΙΣ
Ρεπορτάζ : Maria Cuffaro

http://www.arxaiaithomi.gr/2012/06/23/
 
http://greeknation.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2227.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters