Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΆΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;...

 
Δείτε το βίντεο με τα όσα είχε πει τον Ιανουάριο ο Κασιδιάρης και θα καταλάβετε πως το επόμενο βίντεο που θα σκάσει, θα ρίξει και τον Σαμαροβενιζέλο το ίδιο βράδυ.

Θα είναι προφανώς βίντεο ή ηχητικό με τη στιχομυθία του Αθανασίου με την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου την οποία και διατάζει να χώσουν μέσα τους βουλευτές της ΧΑ. Δεν δένουν οι κατηγορίες λέει η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου και ο Αθανασίου της λέει να κόψετε το λαιμό σας να τις δέσετε τις κατηγορίες. Τότε η προϊσταμένη τον ρωτάει αν θα τους καλύψει η κυβέρνηση να πράξουν αυτή την ατιμία και ο Αθανασίου της απαντάει καταφατικά. Ο ίδιος ο Κασιδιάρης τα λέει αυτά στο βίντεο αν προσέξατε και επικαλείται αδιάσειστα στοιχεία... Είναι προφανές πως το βιντεάκι με τον Μπαλτάκο ήταν μόνο το ορεκτικό...

"Όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου, πέφτεις ο ίδιος μέσα".....έτσι λέει το σοφό ρητό κ. Σαμαρά. Πόσες μέρες άραγε απομένουν για τον Σαμαρά; Τον Άσσο τον κρατάει γερά στα χέρια του ο Κασιδιάρης και η ΧΑ και θα επιλέξουν αυτοί τη στιγμή. Είναι σαφές πως εάν τολμήσουν οι Σαμαροβενιζέλοι με τους εντεταλμένους δικαστές και εισαγγελείς τους, να κλείσουν μέσα τον επόμενο χρυσαυγίτη, την ίδια στιγμή θα σκάσει και το νέο βίντεο για να τους τελειώσει όλους μία και καλή. 



http://ygro-pyr.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4711.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters