Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εισαγγελική έρευνα για τον διοικητή του ΙΚΑ και η απάντησή του σε δημοσίευμα! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.

ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ Ο ΡΟΒΕΡΤΟΣ !!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ END…!!!
[ Αρτέμης ΣώρραςΈδωσα 450εκ. από μελέτες που έχουμε κάνει εμείς. Στον διευθυντή του ΙΚΑ υπάρχει επίσημο έγγραφο από τον Αρτέμη Σώρρα και την τράπεζά μου προς το ΙΚΑ, με statement, προσέξτε statement 450εκ. εμφανή, ορίστε, να αναλάβουμε τη διαχείριση του ΙΚΑ, όχι να πάρουμε το ΙΚΑ δικό μας. Να φτιάξουμε τα νοσοκομεία τι είναι να φτιάξουμε, να φτιάξουμε τα κρεβάτια, να κάνουμε μια ενιαία διαχείριση φαρμάκων εμείς, όχι η ασπιρίνη π.χ. να στοιχίζει στο νοσοκομείο 30ευρώ ενώ κάνει 3ευρω. Να κάνουμε εμείς τη διαχείριση, τη γάζα παράδειγμα να μην τη φέρνουμε από το Ισραήλ, μια γάζα είναι. Να κοιτάξουμε εδώ, δεν χρειάζεται να τη φέρνουμε από το Ισραήλ τη γάζα, την ένεση από την Μασαχουσέτη, δεν γίνεται ρε παιδιά! Να πάρουμε τα φάρμακα, εδώ φτιάξατε γεννόσημα, τα γεννόσημα είναι της Ινδίας δεν μπορεί να τα φτιάξει η Ελλάδα; Εγώ ξέρω έναν φίλο μου παλιά, μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία φτιάχνει ακριβώς την ασπιρίνη την οποία την πουλάει 1σεντ το χάπι! Γιατί δεν μπορώ στο νοσοκομείο μου, η ελληνική βιομηχανία αυτά που είναι στην Αθήνα να πουλάει στα νοσοκομεία; Πρέπει να παίρνω από την BAYER να μου κλέβει και το σήμα του Ιπποκράτη, η ασπιρίνη είναι του Ιπποκράτη, δεν το καταλαβαίνω; ]
……………………………………………………..

Εισαγγελική έρευνα για τον διοικητή του ΙΚΑ, πέφτουμε από τα σύννεφα !

Το αδίκημα που διερευνάται από την Εισαγγελία Διαφθοράς είναι η τυχόν παρέμβασή του προκειμένου να αποδεσμευτεί τραπεζικός λογαριασμός επιχειρηματία της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος χρωστάει εκατομμύρια στο Ιδρυμα.
Εμπλεκόμενος σε σοβαρή ποινική δικογραφία, που ερευνάται από την Εισαγγελία Διαφθοράς, είναι ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
(Για να μην ψάχνεστε άδικα, ο επιχειρηματίας είναι ο Αρβανιτίδης που πούλησε την αλυσίδα super-market στο Μαρινόπουλο)
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», ο διοικητής του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας έχει ήδη δώσει έγγραφες εξηγήσεις (ανωμοτί κατάθεση) μετά την κλήτευσή του ως υπόπτου τέλεσης απιστίας σε βαθμό κακουργήματος. Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της Δικαιοσύνης μέσω του υπουργείου Εργασίας στο οποίο είχε αποσταλεί η σχετική καταγγελία σε βάρος του κ. Σπυρόπουλου.
Το αδίκημα για το οποίο διερευνάται η τυχόν διάπραξή του φέρεται να αφορά την παρέμβαση του κ. Σπυρόπουλου προκειμένου να αποδεσμευτεί τραπεζικός λογαριασμός επιχειρηματία της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος χρωστά εκατομμύρια ευρώ στο ΙΚΑ. Μάλιστα ο εν λόγω επιχειρηματίας -που είχε μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ στη Β. Ελλάδα (κυρίως στη Θεσσαλονίκη) την οποία πούλησε πρόσφατα, ενώ χρωστά μήνες δεδουλευμένων στους εργαζόμενους- έχει σοβαρές ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη.
Πέραν των εκκρεμοτήτων του με τους εργαζομένους στην επιχείρησή του, οι οποίοι έχουν προσφύγει σε βάρος του στα δικαστήρια, διώκεται για κακουργηματικές κατηγορίες που αφορούν κομπίνα εκατομμυρίων με προϊόντα-μαϊμού, πίσω από την οποία φέρεται να υπήρχε εγκληματική οργάνωση με εικονικές εταιρείες.
Ο επιχειρηματίας 
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έπεφτε στην τσιμπίδα του νόμου, καθώς λίγο καιρό πριν από τη σύλληψή του για τη συγκεκριμένη απάτη, ο 52χρονος επιχειρηματίας είχε πιαστεί ξανά όταν εντοπίστηκαν δύο αποθήκες και ένα φορτηγό με μεγάλες ποσότητες απορρυπαντικών πλυντηρίου-μαϊμού που παρασκεύαζε ο ίδιος σε αποθήκες, αλλά έβαζε ετικέτες γνωστών εταιρειών.
Σε ό,τι αφορά πάντως την εμπλοκή του κ. Σπυρόπουλου με τον καθ’ έξιν, όπως εμφανίζεται, κομπιναδόρο επιχειρηματία, ο οποίος έχει «φεσώσει» το ΙΚΑ, ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι η «παρέμβασή» του σε σχέση με τον δεσμευμένο λογαριασμό είχε αγνά κίνητρα, καθώς έγινε για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα σουπερμάρκετ.
http://www.efsyn.gr/?p=184550
Μπορεί στην “εφημερίδα των συντακτών” να φοβούνται να γράψουν το όνομα “Αρβανιτίδης” αλλά ξέρουν καλά για ποιόν πρόκειται:
Ενα κάθαρμα που έχει απλήρωτους εργαζόμενους πάνω από ένα χρόνο. Είναι ένας από τους εργοδότες που αποπειράθηκε να πληρώσει με προϊόντα τους εργαζόμενους, κίνηση που αντέγραψαν πολλοί μετά από αυτόν. Πάνω από 45 απεργειακές κινητοποιήσεις έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά μόνο μία φορά συμπαραστάθηκε το εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης.
Πιάστηκε δύο φορές να γεμίζει δοχεία με ετικέτες επώνυμων προϊόντων με χημικά τηας αρεσκείας του, χρησιμοποιώντας για δουλειά ανασφάλιστους μετανάστες.
Κανένα δικαστήριο δεν τον έχει δικάσει ακόμα.
Εκεί στη φυλλάδα ξέρουν και το Σπυρόπουλο. Ο συγκεκριμένος είναι και υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο ΙΚΑ. Το κόμα έχει απλήρωτους υπάλληλους εδώ και 8 μήνες ενώ δεν έχει πληρώσει ούτε ευρό στο ΙΚΑ τα τελευταία 5 χρόνια. Βεβαίως, ένας Σπυρόπουλος δεν θα κάνει ποτέ καταγγελία στον εισαγγελέα για τον εαυτό του. Πέρυσι μουρμούραγε πως το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει ρύθμιση με το ΙΚΑ, αλλά πλήρωσαν μόνο μία δόση.
Επίσης ξέρουν πως με ενέργειές του νοικιάστηκε το ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς” που ανήκει στο ΙΚΑ, στον μεγαλοεπιχειρηματία-μαφιόζο Ιβάν Σαββίδη για ευτελέστατο ποσό.
Ο λόγος για καθάρματα λοιπόν που η φυλλάδα δεν κατονομάζει.
ΠΗΓΗ…
………………………………………………………
ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ…ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ! ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ;… 

Απάντηση του Διοικητή Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. για την έρευνα της αρμόδιας Εισαγγελικής αρχής με αφορμή δημοσίευμα

……………………………………………………..
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ… ΑΝ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!
http://static.pblogs.gr/f/506830-ika.jpg
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ… ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ…ΜΑΖΙ ΜΑΣ…
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ
 
Είναι εκτεθειμένα και πιεσμένα τα πράγματα. Υπάρχουνε και άλλα θέματα, πολλά που τρέχουν. Μα είναι δυνατόν η Αμερική αν ήθελε ένα απατεώνα να του πει «αεί σοικτίρ(ω)» κάνε παραπέρα και φύγε από δω, με ένα διάγγελμα, μα πως θα το κάνει; Πως θα το κάνει, δηλαδή έκλεψα κανέναν; Δανεικά ζήτησα από την Αμερική; Δανεικά ζήτησα από την Ελλάδα; 
 
Μήπως βλέπετε να ζητάω κανένα δάνειο; Για να καταλάβω δηλαδή, σας ζήτησα καμιά χάρη; Ζήτησα να πάρω κανένα ΔΕΚΟ; Επίσημα μπήκα και έκανα προσφορά. Έκανα προσφορά στο ΙΚΑ 400εκ. επίσημα, αυτά τα χαρτιά κάποια στιγμή, όταν θα πρέπει και θα ωριμάσει ο καιρός θα σπάσουν όλα τα κεφάλια. Το ΙΚΑ είναι ένα …χανείο, μπείτε σκύλοι αλέστε και του μυλωνά μη δίνετε.
 
Μιλάμε για ΙΚΑ τώρα στην Ελλάδα μια βαριά υπηρεσία, ειδικά τα οικοδομικά κουπόνια αυτά που πληρώνει ο κόσμος 10.000 το χρόνο, θα είχε μια ασφάλεια που θα είχε από 10 πούρα, μασάζ ανά 24ωρο συνέχεια…
 
Γιώργος Αρίστογλου: Τα φάγανε κύριε Σώρρα, τα φάγανε τα λεφτά.
 
Αρτέμης Σώρρας: Γιατί μπήκε κανείς να κάνει έλεγχο πουθενά; Δηλαδή καθίστε λίγο. Μπαίνει λοιπόν ο Σώρρας και λέει, ελάτε κύριοι σας παρακαλώ φέρτε μου τα έγγραφα και θα αναλάβω το ΙΚΑ έτσι όπως είναι. Η απάντηση ξέρεις ποια είναι; Δεν θέλουμε κ. Σώρρα να μας δώσετε 400εκ., γεια σας. Είναι οξύμωρα τα πράγματα, έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες αλλά πραγματικά στρατηγικές προσπάθειες.
 
Γιώργος Αρίστογλου: Έρχεται ο Σώρρας και λέει του ΙΚΑ σου δίνω 400εκ., φεύγεις και κάνω εγώ κουμάντο να δώσω στον Ελληνικό λαό να έχει ασφάλεια, να έχει υγεία, να έχει αυτά και μόνο απλά έτσι λένε ότι δεν θέλουμε;
 
Αρτέμης Σώρρας: Θα σας το εξηγήσω. Έδωσα 450εκ. από μελέτες που έχουμε κάνει εμείς. Στον διευθυντή του ΙΚΑ υπάρχει επίσημο έγγραφο από τον Αρτέμη Σώρρα και την τράπεζά μου προς το ΙΚΑ, με statement, προσέξτε statement 450εκ. εμφανή, ορίστε, να αναλάβουμε τη διαχείριση του ΙΚΑ, όχι να πάρουμε το ΙΚΑ δικό μας. Να φτιάξουμε τα νοσοκομεία τι είναι να φτιάξουμε, να φτιάξουμε τα κρεβάτια, να κάνουμε μια ενιαία διαχείριση φαρμάκων εμείς, όχι η ασπιρίνη π.χ. να στοιχίζει στο νοσοκομείο 30ευρώ ενώ κάνει 3ευρω. Να κάνουμε εμείς τη διαχείριση, τη γάζα παράδειγμα να μην τη φέρνουμε από το Ισραήλ, μια γάζα είναι. Να κοιτάξουμε εδώ, δεν χρειάζεται να τη φέρνουμε από το Ισραήλ τη γάζα, την ένεση από την Μασαχουσέτη, δεν γίνεται ρε παιδιά! Να πάρουμε τα φάρμακα, εδώ φτιάξατε γεννόσημα, τα γεννόσημα είναι της Ινδίας δεν μπορεί να τα φτιάξει η Ελλάδα; Εγώ ξέρω έναν φίλο μου παλιά, μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία φτιάχνει ακριβώς την ασπιρίνη την οποία την πουλάει 1σεντ το χάπι! Γιατί δεν μπορώ στο νοσοκομείο μου, η ελληνική βιομηχανία αυτά που είναι στην Αθήνα να πουλάει στα νοσοκομεία; Πρέπει να παίρνω από την BAYER να μου κλέβει και το σήμα του Ιπποκράτη, η ασπιρίνη είναι του Ιπποκράτη, δεν το καταλαβαίνω;
alt 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=1395

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters