Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Εν ψυχρώ εκτέλεση άστεγου από αστυνομικούς [Βίντεο]

Λεπτό προς λεπτό καταγράφει κάμερα στο κράνος ενός αστυνομικού τη στιγμή που συνάδελφοί του άνοιξαν πυρ και σκότωσαν έναν άστεγο, τον οποίο ήθελαν να συλλάβουν για παράνομο κάμπινγκ στους πρόποδες του Albuquerque στην Πολιτεία του Νέου Μεξικό.
Ο λόγος για τον 38χρονο James Boyd, ο οποίος είχε ιστορικό ψυχικών νοσημάτων και βίαιης συμπεριφοράς.
Σύμφωνα με το περιοδικό Albuquerque Journal, πυροβολήθηκε θανάσιμα στις 16 Μαρτίου. Ο  αρχηγός της αστυνομίας Gorden Eden, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί πλησίασαν τον Boyd, ο οποίος κοιμόταν και έκανε παράνομα κάμπινγκ σε ανοιχτό χώρο.
Σύμφωνα με τις αρχές συνομιλούσε με τους αστυνομικούς για περισσότερο από τρεις ώρες πριν από το θανάσιμο πυροβολισμό.
Ξαφνικά και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οι αστυνομικοί πέταξαν μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης προκαλώντας πανικό στον 38χρονο, ο οποίος αντέδρασε τραβώντας μαχαίρι.
Στη θέα του μαχαιριού οι αστυνομικοί αφού αρχικά του φώναξαν να το πετάξει κάτω, στη συνέχεια και χωρίς να διστάσουν άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τον Boyd.
Σύμφωνα με τον Eden η ενέργεια των αστυνομικών ήταν "δικαιολογημένη".



Homeless man από stefanelonikitelo

news247.gr
http://www.apocalypsejohn.com/2014/03/en-psyxrw-ektelesh-astegou-apo-astynomikous-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters