Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

"Πυρπολητής" στις κρίσεις του ΠΝ! Ποιος βάζει φωτιά σε ΠΝ και κυβέρνηση για τις αποστρατείες!

Μ΄ ένα κείμενο φωτιά ο Επικοινωνιολόγος - Πολιτικός Αναλυτής Σωτήρης Τζούμας ασκεί καταιγιστική κριτική για τις κρίσεις που έγιναν στο Πολεμικό Ναυτικό. Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις επιτίθεται σ΄ όλους όσους έχουν σχέση με τις ....
κρίσεις. Από τον ΥΕΘΑ,την ΑΝΥΕΘΑ τον γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, τον Α/ΓΕΝ , μέχρι και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κείμενο έφθασε στο Onalert λίγη ώρα μετά από την ανάρτηση του πρώτου θέματός μας για “σβήσιμο της εποχής Χρηστίδη”

Κύριε Αβραμόπουλε παρακολουθείτε άφωνος και άπραγος τη σφαγή στο ΓΕΝ!!
Προήχθηκαν οι άκαπνοι και φαγώθηκαν οι ετοιμοπόλεμοι!!Γιατί;;;

Σχόλιο του Σωτήρη M. Τζούμα, Επικοινωνιολόγου- Πολιτικού Αναλυτή


Είναι αλήθεια ότι στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, αν δεν έχεις" μπάρμπα", να σε στηρίζει και να σε σπρώχνει προς τα πάνω, δεν έχεις προκοπή!
Αυτό ισχύει, δυστυχώς, και στον χώρο της εθνικής μας άμυνας!

Οι χθεσινές τακτικές κρίσεις στο ΓΕΝ, απέδειξαν πως ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!

Ο Αρχηγός ΓΕΝ κ. Αποστολάκης--- άλλοτε υπασπιστής του έγκλειστου στον Κορυδαλλό Άκη Τσοχατζόπουλου και προστατευόμενος  γνωστής μεγάλης οικογένειας η οποία βοήθησε τα μάλα για την αναρριχησή του σε Α/ ΓΕΝ επί υπουργού ΓΕΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου-- με μία εντελώς αψυχολόγητη και πολλαπλώς παρεξηγήσιμη απόφαση, καρατόμησε αξιόμαχους και αποδεδειγμένα ετοιμοπόλεμους αξιωματικούς του ΓΕΝ, με άριστα βιογραφικά και υπηρεσία σε λαμπρές  επιτελικές θέσεις!  Μεταξύ αυτών και  αρχηγοί τάξεων με εξειδικευμένες σπουδές και γνώσεις. Άπαντες  έχαιραν του σεβασμού και της εκτίμησης των υπολοίπων αξιωματικών.
Αντ´ αυτών προήγαγε άκαπνους αξιωματικούς που θα λιώσουν πολλές στολές αγγαρίας για να φτάσουν τους αποστρατευθέντες!
Το ΓΕΝ είναι ανάστατο από χθές!
Το ηθικό του Ναυτικού μας έπεσε κατακόρυφα, σε ίδια και  χειρότερα επίπεδα της εποχής των Ιμίων!

Κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε τον Α/ ΓΕΝ σε μία τέτοια απόφαση,  δεδομένου ότι η χώρα μας διέρχεται   μεγάλη  κρίση και οι αποφάσεις αυτές  αποδυναμώνουν πλήρως το ναυτικό  μας και το στερούν από την παρουσία δυνατών και αξιόμαχων επιτελών του, επί των οποίων επένδυσε πολλά η πατρίδα.
Ο καθ´ύλην αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλήθεια, έχει πάρει είδηση τί έχει συμβεί;;

Κατάλαβε το μέγεθος του κακού που έχει συντελεστεί στο Ναυτικό μας ή δεν επρόκαμε ακόμη, αφού δαπανά εαυτόν στα.. ταξίδια  μεταξύ Ευρώπης και Χάρβαρντ;;
Από την  Αν.Υπουργό Αμυνας κ. Γεννηματά δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω αφού συνεχίζει την ίδια γραμμή αφωνίας που ακολουθούσε και ως  Υπερ-Νομάρχης!  Των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδομεν...

Ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού κ. Τάκης Μπαλτάκος, που είχε προσωπικό ενδιαφέρον στα θέματα άμυνας και πήγαινε συχνά πάνω στις φρεγάτες  και.." έπαιρνε μάτι", τους    εν ασκήσει διαπρέποντες αξιωματικούς και λοιπούς του ναυτικού μας, δεν έχει να πεί κάτι γιαυτή την απρέπεια; Δεν πήρε ούτε αυτός  είδηση τις απαράδεκτες ενέργειες του Α/ ΓΕΝ;

Η αξιωματική αντιπολίτευση επίσης κατάλαβε τί έγινε στο ΓΕΝ ή η ενασχόλησή της, με τα λασπόνερα που δημιουργούν οι ποικιλόχρωμες  συνιστώσες, της  θολώνουν το τοπίο προς την εξουσία; Κάπου πήρε το μάτι μας τον τομεάρχη Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσα, κάτω στο λιμάνι του Πειραιά να περιμένει ένα πλοίο με...  λαθρομετανάστες!

Τί άλλο να πούμε...
Φέραμε τους ενστολους σε αυτή την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα.. Τους αποδυναμώσαμε πλήρως και το μόνο που τους είχε απομείνει ήταν το ακμαίο ηθικό και ο φιλιπατριωτισμός! Καταφέραμε και τα ξεφτιλίσαμε κι αυτά! Και  τώρα στέλνουμε τους ικανότερους και αξιότερους των αξιωματικών μας νεότατους στη σύνταξη και  στα σπίτια τους!Αν όλα αυτά γίνονταν σε άλλη χώρα θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν! Αλλά στην Ελλάδα του 2014, όλα επιτρέπονται!
Τελικώς η 5 Μαρτίου 2014, θα καταγραφεί στην ιστορία του Ναυτικού μας ως αποφράδα ημέρα!


http://www.onalert.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8512.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters