Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η Ελιά, το Ποτάμι και το Χασίς...




Με αφορμή την ίδρυση του κόμματος της "Ελιάς" και του κόμματος του Θεοδωράκη "το Ποτάμι", αναρωτιόμαστε πόσα ακόμα κόμματα θα ιδρυθούν... για να επανενωθούν στη συνέχεια, συνεχίζοντας το έργο καταστροφής της ανθρώπινης φύσης, οδεύοντας στον απόλυτο παραλογισμό της "νέας παγκόσμιας τάξης" , βιάζοντας τον απόλυτο οικονομικό πόρο...
τον άνθρωπο.


Η ελιά, το ποτάμι και ένα σορό φυσικές μπαρούφες λογοπαίγνιων που απευθύνονται σε καμένους - λοβοτομημένους εγκεφάλους χωρίς ίχνος μνήμης του παρελθόντος , είναι εδώ για να πάρουν τα ψηφαλάκια όσων έχουν έστω και μια ελπίδα ανάκαμψης... χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από τους ίδιους.
Το επόμενο κόμμα τουλάχιστον ας ονομαστεί Χ.Α.Σ.Ι.Σ.  (Χαλάρωσε Αποχαυνωμένε Συστηματικέ ιδιοτελή Συνέλληνα ) για να συνεχιστεί ο παραλογισμός με ένα πιο έντονο ...αλλά δικαιολογημένο αγελαδοειδές βλέμμα αποχαύνωσης. 



Τελικά ο πάτος του βαρελιού είναι μεγαλύτερος και από την μεγαλύτερη άβυσσο που έχει δει ποτέ ο άνθρωπος και αν δεν κάνουμε κάτι σύντομα, να δούμε πως θα γλυτώσουμε από την βλακεία, την τεμπελιά και την αναισθησία που μας δέρνει... 

Μια καλή αρχή είναι να αναρωτηθείς "Ποιος είσαι τελικά" ... και αν το βρεις σκέψου πωςο ατομισμός πέθανε και ήρθε η ώρα της συλλογικότητας ;-)
Πηγή
attikanea.blogspot.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6068.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters