Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 
Δημιουργία
———–
Το 1929 εως το 1933  δημιουργηθήθηκε η B.I.S.(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο  και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την  B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της  B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολλάρια. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ,όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική εδήλωνε πτώχευση .Το ίδιο συνέβει και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα,το ίδιο με Δ.Ν.Τ .Η οικογένεια των Ροθτσάίντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι.
Οι Χαζάροι(Τουρκομογγολικό φύλλο) σήμερα αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου. Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανοίκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογέκεια Μέλον η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι. Συνολικά αυτές οι δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα  της Γής!  Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα,  το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες εκείνων των κρατών είναι ιδιοκτησία Ρόθτσάϊλντ κλπ.
Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β’ΠΠ, με σκοπό να δούν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).Αυτό δέν ήταν το σημαντικό – το σημαντικό ήταν ό,τι δημιουργήθηκε η <τριμερής επιτροπή χρυσού> με αντιπροσώπους από Γαλλία, Βρεταννία και Αμερική και οι οποίοι για 50 χρόνια διαχειρίζοντο όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη τα οποία όμως τα ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ.
Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε  με 5 εκατομμύρια δολλάρια γι’αυτό τον σκοπό.Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδας έχει δημιουργίσει στο δικό της μερίδιο πάνω από 200 δισεκατομμύρια δολλάρια περιουσία. Για να δωθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς προυποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανοίκει. Το πρώτο είναι να υπάρχει Project δηλαδή να υπάρχει ένας σκοπός για τον οποίο αιτούνται τα χρήματα.Στην προκειμένη περίπτωση το Project ονομάζεται Ελλάδα – Ελληνισμός. Το δεύτερο που χρειάζεται είναι το μέσον το χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή.Το τρίτο κομμάτι λέγεται θεσμός στην Ελλάδα.
Για να γίνει περισσότερο κατανοητό πρέπει να ανατρέξουμε στο 1938 λίγο πρίν τον πόλεμο όταν οι Αμερικανοί μόνο απο μία χώρα, τις Φιλιππίνες εφόρτωσαν 11 πολεμικά πλοία χρυσό και τον πήραν με σκοπό υποτίθετε να διασωθεί από τυχόν επίθεση των Ιαπώνων. Απο την Κίνα πήραν 7 πολεμικά πλοία γεμάτα χρυσό με σκοπό να τον διασώσουν και πάλι απο τυχόν επιδρομή των Ιαπώνων. Έτσι λοιπόν όταν έπερναν τον χρυσό από τις Φιλιππίνες και από την Κίνα τα οποία είναι δύο μικρά παραδείγματα επειδή δεν το έκαναν μόνο από αυτές τις δύο αλλά και από την Ελλάδα και από όλα τα κράτη της γής, έπρεπε να δώσουν ομόλογα χρυσού με την υπόσχεση ό,τι μετά από 60 χρόνια θα επέστρεφαν το χρυσό στις χώρες από τις οποίες τον πήραν και έδιναν αυτά τα ομόλογα με ένα επιτόκιο γύρω στο 3%.
Το 1970 ο πρόεδρος Νίξον έδωσε πίσω στους κινέζους ένα μέρος 200.000 τόνους χρυσό υπό την προϋπόθεση να μην κάνουν καμία κίνηση εκτός Κίνας και να εξασφαλιστεί η εθνικιστική Κίνα η Ταϊβάν δηλαδή. Ήθελε να διασφαλίσει την συνεργασία των Κινέζων να μήν επιτεθούν στην Ταϊβάν. Όταν το 1998 έληξε η προθεσμία των 60 ετών οι Κινέζοι ζήτησαν το χρυσό τους πίσω. Η Federal Reserve αρνήθηκε να επιστρέψει όλο τον χρυσό στην Κίνα λέγοντας πως οι 200.000 τόνοι που έδωσε ο Νίξον δημιουργούσαν την προϋπόθεση ό,τι δέν θα υπήρχε άλλη απαίτηση από πλευράς Κίνας. Έγινε όμως μία μήνυση από πλευράς Κίνας στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης το οποίο δικαίωσε την Κίνα. Έτσι λοιπόν η Federal Reserve υποχρεούτο να επιστρέψει στην Κίνα όλο τον χρυσό που είχε πάρει το 1938. Η συμφωνία επιτέλους κλείστηκε και θα φόρτωναν τον χρυσό το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου 2001 για την Κίνα. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 είχε συμφωνηθεί να αρχίσει το νέο τραπεζικό σύστημα, με βάση το χρυσό, να λειτουργεί στην Αμερικανική Ήπειρο.
Καταλαβαίνετε ό,τι υπάρχουν δύο κοσμογονικές αλλαγές. Η μία είναι ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα που θα άρχιζε την 12η Σεπτεμβρίου 2001 ενώ η δεύτερη είναι η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής που ήταν βασισμένη στην ισσοτιμία χρυσού.
Η Janet Reno όταν ανέλαβε Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ (υπουργός δικαιοσύνης) επανέφερε τον χρυσό στην Αμερική και τον αποθήκευσε σε 4 συγκεκριμένα σημεία. Έτσι λοιπόν υπήρχε ο χρυσός για να μπορέσει να στηριχθεί το καινούριο δολλάριο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωί θα ανακοινώνετο η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής και στις 12 Σεπτεμβρίου του 2001 θα γινόταν ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα ούτως ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά το παγκόσμιο γίγνεσθε μετά από όλη αυτή τη ληστρική επιδρομή των 50 ετών από το Bretton Woods μέχρι το 1995.
Γραφείο Παγκόσμιας Οικονομικής Επίβλεψhς O.I.T.C
————————————————
Όπως ανέφερα παραπάνω η <Τριμερής Επιτροπή Χρυσού>,η οποία κατήυθυνε όλες αυτές τις οικονομικές δραστηριότητες από το  Bretton Woods απο το 1944 μέχρι το 1995,κατέκλεψε όλα ή ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών στοιχείων, εδημιούργησε αυτό που ονομάζετε Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων) την οποία προσπαθούν να μας επιβάλουν με το ζόρι, όπως επίσης δημιούργησε αυτό που ονομάζουμε The Industrial Military Complex δηλαδή το Βιομηχανοστρατιωτικό Σύμπλεγμα το οποίο χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. ως βίαιο τρόπο επιβολής της δικής της άποψης.
Ποιοί ήσαν αυτοί που έλαβαν μέρος σε αυτή τη ληστρική συμμορία ? Ο Henry Kissinger, George Bush Senior, George Bush Junior, Rumsfeld,ο Πάπας Βενέδικτος(γι’αυτό και παρετήθει) και ακόμα πολλά άλλα άτομα ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι των βιομηχανιών και των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι όλοι είχαν κάνει μιά σπείρα για να “φάνε” όλη την περιουσία του ανθρωπίνου γένους.
Έτσι λοιπόν το 1995 που έληξε η ημερομηνία αυτής της επιτροπής ο Ο.Η.Ε. αποφάσισε να δημιουργήσει το γραφείο του “Παγκόσμιου Οικονομικού Ελέγχου”
O.I.T.C.(Office of International Treasury Control). Αυτό είναι νομοθεσία την οποία αποφάσισαν 203 έθνη τα οποία υπήγαγαν όλα τα “σκληρά” περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη κάτω από τη δικαιοδοσία ενός ατόμου.Ο Πρώτος ο οποίος εξελέγει ονομάζεται His Excellency Dr Ray C. Dam. Ο εξοχότατος λοιπόν Dr Ray C. Dam προικοδοτήθηκε από ένα γραφείο με τεράστια υποδομή το οποίο πήρε 8 χρόνια για να τελειώσει. Ουσιαστικά ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2003 αλλά αμέσως άρχισε ένας τεράστιος πόλεμος από την κλίκα αυτών των ανθρώπων που είπαμε προηγουμένως με σκοπό να υποσκάψουν την δικαιοδοσία του. Ο πόλεμος αυτός λοιπόν εξακολουθεί και μαίνεται σήμερα και έχουμε τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα.
Το O.I.T.C. εκπροσωπεί την θέληση των 203 κρατών του πλανήτη,τα οποία κράτη αποφάσισαν να βάλουν μαζί όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία με σκοπό να υποστηρίζουν τα διάφορα νομίσματα. Από την άλλη μεριά είναι η Ν.Τ.Π. η οποία θέλει να οικειοποιηθεί όπως έχει οικειοποιηθεί ήδη,παραδείγματος χάριν από τα επαναπατρισθέντα κομμάτια χρυσού από την Janet Reno, 200 με 300 τρισεκατομμύρια δολλάρια σε χρυσό τα οποία είναι κρυμένα στην Ουρουγουάη και την Παραγουάη από τις οικογένειες Bush. Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεσθε ό,τι ο πόλεμος που γίνετε στην κορυφή είναι τεράστιος και το ποιός θα επικρατήσει στο τέλος δεν είναι ακόμα γνωστό. Ένα πράγμα όμως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.
Αυτή η συμμορία λοιπόν (CABAL=Μαφία,όπως είναι πιό γνωστή)) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλοιώσει την θέληση των 203 εθνών και έχει δώσει μία άλλη ονομασία σε αυτή την νομολογία για να μην είναι προσβάσιμη από το κοινό.Υπάρχουν κωδικοί και τα ονόματα αλλά δεν είναι νόμιμο να δωθούν στη δημοσιότητα.
Στην Αμερικανική ήπειρο,υπάρχει σήμερα ένα μεγάλο υγιές κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού, του ανθρωπίνου γένους το οποίο είδε και είχε την εμπειρία όλων αυτών των ενεργειών των ληστρικών συμμοριών.Υπάρχουν ήδη πάρα πολλοί ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επαναφέρουν τη δύναμη στα χέρια του λαού,στα χέρια του ανθρωπίνου γένους.
Ο Dr Ray C. Dam κάνει σήμερα μία τεράστια προσπάθεια να πάρει στα χέρια του την εξουσία την οποία του έδωσαν τα 203 έθνη το 1995 με το υπ’αριθμ. 1088 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών. Μετά από αυτό το ψήφισμα το ίδιο πράγμα πέρασε στην Αμερικανική βουλή και γερουσία όπου υπάρχει συγκεκριμένη νομολογία με συγκεκριμένο αριθμό που δέν επιτρέπετε να αναφερθεί δημόσια, το οποίο καθορίζει τις δικαιοδοσίες του Dr Ray C. Dam.
Οι Λευκοί Ιππότες- White Knights
——————————–
Για να καταλάβουμε καλύτερα  θα πουμε τα εξείς:
Μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος και  την καταλήστευση του Ρωσικού καταπιστεύματος(περιουσιακά στοιχεία-assets) κατα 27,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια, με εντολή του τότε προέδρου της Αμερικής Ρήγκαν, τελείωσε ο ονομαζόμενος ψυχρός πόλεμος. Η οικογένεια Μπούς καταλήστεψε ένα άλλο καταπίστευμα το Duran το οποίο ήταν 6,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Όταν δημιουργήθηκε η συμφωνία στο Bretton Woods για το ποιός θα φυλάει αυτά τα assets αποφασίστηκε αυτό που θα τα φυλλάει να είναι η C.I.A. Η C.I.A. έπρεπε να βρίσκεται σε όλες τις χώρες οπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία για να προφυλάσει αυτά τα στοιχεία. Με συμφωνία που υπογράφηκε στο Bretton Woods, όποια χώρα δεν ήθελε την παρουσία της C.I.A. στο γεωφυσικό της χώρο, υποχρεούτο να προσλάβει άλλη υπηρεσία αναλόγου βεληνεκούς για να προφυλάσει τα περιουσιακά της στοιχεία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Παρά την προφύλαξη, παρ’όλες αυτές τις προληπτικές ενέργειες της παγκόσμιας κοινότητας, αυτοί οι λογαριασμοί καταληστεύθηκαν στη διάρκεια της πεντηκονταετίας από αυτούς που ήταν στην αρχή. Μιλάμε για τους Άγγλους τραπεζίτες οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον αθώο – ο αθωότερος λαός στον κόσμο είναι ο Αμερικανικός λαός ο οποίος έχει υποδουλωθεί. Η Αμερική είναι υπο πτώχευση από τις 9 Μαρτίου του 1933 και λειτουργεί υπο κράτος πτώχευσης.
Όταν το 1995 μαζεύτηκε πάλι η κοινότητα υπήρχε και ένας άλλος παράγων μέσα σε αυτή την εξίσωση. Υπήρχε μιά ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών που ξεκινούν απο αρχηγούς κρατών, βασιλείς, αρχηγούς εκκλησιών μέχρι απλούς τραπεζίτες και απλούς ανθρώπους οι οποίοι δημιουργούν μιά ομάδα που ονομάστηκε White Knights (Λευκοί Ιππότες). Επειδή η λέξη Ιππότες συνειρμικά για πολλούς παραπέμπει στους Ναϊτες Ιππότες πρέπει να διευκρινήσουμε πως δεν έχουν καμία σχέση. Οι λευκοί Ιππότες είναι το αντίπαλλον δέος των Ναϊτών.Οι Ναϊτες είναι εχθροί αυτών.
Οι Λευκοί Ιππότες με σιωπηλές διαδικασίες οργανώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών και σιγά σιγά κατέλαβαν εκ των έσω τα τραπεζικά συστήματα των ληστών και των επιβητόρων. Όταν αντιλήφθησαν οι ληστές τι ακριβώς συνέβει ήταν πάρα πολύ αργά. Το 1995 λοιπόν αρνήθηκε η παγκόσμια κοινότητα να ανανεώσει τη θητεία της Διεθνούς Τριμερούς Χρυσού. Δεν θέλω να συσχετιστεί αυτή η τριμερής με την “Τριμερή Επιτροπή” (T.C.) την οποία κάνανε επίτηδες και την ονόμασαν έτσι για να τη συγχέει ο λαός και αυτοί που γνωρίζουν επειδή είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα εντελώς. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα μόνο ένα άτομο να ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Να δίνει δηλαδή το τελευταίο Ο.Κ. Να βάζει την τελευταία υπογραφή για να μπορεί απ’το παγκόσμιο καταπίστευμα να πιστώνονται τα χαμηλότερα καταπιστεύματα τόσο των κρατών όσο και των διαφόρων οργανισμών – παραδείγματος χάριν το Ίδρυμα Καραμανλή και Ίδρυμα Ρόκεφέλερ.Αυτά είναι καταπιστεύματα  τα οποία πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα κατ’έτος, με συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα να δώσει,όπως είπαμε πιό πάνω,αυτή τη δικαιοδοσία μόνον σε ένα άτομο. Ο πρώτος ο οποίος επελέγει  ονομαζόταν Ray C. Dam.
Η παγκόσμια κυβέρνηση όπως την έχουν δημιουργίσει οι ληστές,έχει μία συγκεκριμένη δομή. Ο πρώτος λέγεται Μ1. Μιλάμε τώρα για δύο αντίπαλα στρατόπεδα δηλαδή υπάρχουν δύο τρομερές δυνάμεις στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που αντιμάχονται για το ποιός θα επικρατήσει. Η μία είναι η O.I.T.C.  και η άλλη η New World Order (Νέα Τάξη Πραγμάτων).Αυτή τη στιγμή γίνεται μιά θανάσιμη μάχη κορυφής για το ποιός θα επικρατήσει στα ανώτατα κλιμάκια της διοικήσεως της ανθρώπινης ράτσας. Μέχρι στιγμής είμεθα πάρα πολύ ικανοποιημένοι ότι οι δυνάμεις του φωτός κερδίζουν.
Στόν κύριο Ray C. Damn δόθηκε η δικαιοδοσία όλων των περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στον πλανήτη. Όταν διαπιστωθεί ποιές είναι οι αρχές αυτού του κινήματος, θα καταλάβουμε πως έρχεται η απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους η οποία απαραιτήτως πρέπει να αρχίσει με την απελευθέρωση του Ελληνισμού. Χωρίς αυτή την απελευθέρωση η ανθρωπότητα δεν έχει ελπίδα.  Όχι απλώς δεν έχει ελπίδα αλλά εάν δεν απελευθερωθεί ο Ελληνισμός δυστυχώς δεν θα είναι καλά τα νέα για τα υπόλοιπα γένη που κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη.Η ανατολή αρχίζει απ’την Ελλάδα , συνεχίζει ο ήλιος την πορεία του ο Ήλιος στήν Ευρώπη και δύει στην Αμερική. Αυτό λοιπόν είναι σαν ένα τόξο το οποίο πρέπει να κάνει την διαδρομή του και να επανέλθει εκεί απο όπου ξεκίνησε αρχής γενομένης από την Ελλάδα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Δέν είναι τυχαίο ούτε χρονολογικά. Δέν είναι τυχαίο ούτε οικονομικά. Δέν είναι τυχαίοι οι άνθρωποι (END) που ενεπλάκησαν σε όλη αυτή τη διαδικασία όσων αφορά τον Ελληνισμό. Τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο.
Πρόσφατα γεγονότα
——————
Η κλίκα (cabal) που παράνομα και κρυφά κατέλαβε την εξουσία στη Δύση ξέρει ότι έχει χάσει τον πόλεμο του πλανητικού ελέγχου. Το αποτέλεσμα είναι να εξαπλώνεται το χάος και ο πανικός μεταξύ της cabal ελίτ. Τα σημάδια αυτού είναι παντού τώρα τόσο στη δημόσια σφαίρα όσο ακόμα και στον μυστικό κόσμο των στρατιωτικών, κατασκόπων και οργανισμών γκάνγκστερς.Το τελευταίο
-Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσιογραφικές πληροφορίες,ομόλογα αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων βρίσκονται πλέον στην κατοχή της White Dragon Society.
Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου 2013, οι εκπρόσωποι Ασιατικών ομάδων ζήτησαν από τους “Λευκούς Ιππότες” (White Dragon Society) να τους βοηθήσουν να εκταμιεύσουν σε μετρητά,τρισεκατομμύρια δολάρια των ιστορικών ομολόγων που εκδόθηκαν από το Federal Reserve (FED). Οι White Dragon Society (WDS) συμφώνησαν τα κεφάλαια αυτά  να χρησιμοποιηθούν εν μέρει για τη χρηματοδότηση μιας μαζικής εκστρατείας για τον τερματισμό της φτώχειας, του πολέμου και της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Τώρα όμως που το FED δεν έχει χρυσό παρά επιχρυσωμένες ράβδους βολφραμίου να δούμε τι θα τους δώσουν ! Υπ’όψη ότι,όπως έχει διαρρεύσει,το θησαυροφυλάκιο της Αμερικής που ανήκει στο FED,δεν έχει πλέον πλάκες χρυσού αλλά επιχρυσωμένες πλάκες βολφραμίου,καθόσον το “βολφράμιο”έχει περίπου το ίδιο ειδικό βάρος με τον “χρυσό”.Το που βρίσκονται οι πραγματικές πλάκες χρυσού,εξηγήσαμε παραπάνω.
Εάν το FED και η BIS (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών) αρνηθούν να εξαργυρώσουν αυτά τα ιστορικά ομόλογα, τότε η αμείλικτη εκστρατεία εναντίον τους θα συνεχιστεί. Αυτή η καμπάνια έχει μέχρι στιγμής απομακρύνει από την εξουσία τον Πάπα Bενέδικτο, τον J. Rockefeller, τη βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, τους 26 κορυφαίους στρατηγούς του Πενταγώνου, τον επι κεφαλής της CIA Petraeus, τη Hillary Clinton, το βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και πολλούς άλλους.
Στις 27/6/13,σε μια μεγάλη ήττα της σκοτεινής “μαφίας” (cabal), το ανδρείκελο της,πρωθυπουργός της Αυστραλίας(2010-2013) Julia Gillard αναγκάσθηκε να παραιτηθεί,χάνοντας την  υποστήριξη του πανίσχυρου Συνδικάτου Εργατών Αυστραλίας.Νέος πρωθυπουργός ανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός  Kevin Rudd που απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του πριν από τρία χρόνια, αμέσως μετά αφού είχε συμφωνήσει να χρησιμοποιήσουν τη νέα τεχνολογία της ενέργειας για να αφαιρέσουν το αλάτι από το θαλασσινό νερό, προκειμένου να μετατρέψουν την Αυστραλιανή έρημο σε πράσινο, σύμφωνα με πράκτορες της MI6 και της Αυστραλιανής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ASIO). Το πραξικόπημα που τον απομάκρυνε είχε κανονιστεί από πράκτορες του FΕD, δήλωσαν οι πηγές. Αμέσως πριν παραιτηθεί,μια προειδοποίηση για επικείμενη πυρηνική τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας δόθηκε στην Αυστραλιανή πρεσβεία στο Τόκιο για να παραδοθεί στον Kevin Rudd, λένε πράκτορες της ASIO. Ωστόσο, η πρεσβεία αντ ‘αυτού προειδοποίησε τους ομοσπονδιακούς τoυ FED που ξεκίνησαν τη κίνηση να ανατρέψουν τον Kevin  Rudd.
-Μετά την απομάκρυνση της Julia Gillard,πληροφορίες λένε ότι Αυστραλοί στρατιωτικοί και πράκτορες της ασφαλείας πρόκειται τώρα να επιμείνουν να ερευνηθεί σωστά  η δολοφονία το 1967 του Αυστραλού πρωθυπουργού Harold Holt .Τα ίχνη θα οδηγήσουν στον “σιχαμένο” Henry Kissinger, λένε πολλαπλές πηγές. Από εκεί η διαδρομή θα οδηγήσει στις οικογένειες των γκάνγκστερς που κατέχουν το FED.
Επόμενος,θα είναι οποιοσδήποτε άλλος που στέκεται στο δρόμο των προσπαθειών των Λευκών Ιπποτών για την σωτηρία του πλανήτη συμπεριλαμβανομένων του προέδρου του FED Ben Bernanke και του προέδρου Barak Obama.
-Τον τελευταίο μήνα (Ιούλιο 2013)πανικός εξαπλώνεται μεταξύ των μελών της “μαφίας” (cabal).Από την δημόσια πλευρά, η επικεφαλής της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και 15 κορυφαίοι Sabbatean(Εβραϊκή αίρεση) παράγοντες εντός αυτής της υπηρεσίας απολύθηκαν στις αρχές Ιουλίου 2013 και προστέθηκαν  στους 26 στρατηγούς, τον επικεφαλής της CIA David Petraeus, τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας J. Rockefeller, τον Πάπα Venedict, τη βασίλισσα Beatrix της Ολλανδίας, την Πρωθυπουργό της Αυστραλίας Julia Gillard, το βασιλιά Albert ΙΙ του Βελγίου και πολλούς άλλους, σε μια εκκαθάριση των cabalist διαχειριστών. Μόνο ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Eric Holder υπάρχει τώρα, και ίσως όχι για πολύ και γίνονται νομικές κινήσεις για την  απομάκρυνση του από τα καθήκοντά του.
-Στην ακόμα μη δημοσιοποιημένη πλευρά των πραγμάτων, Ιταλικά μέλη της P2 Στοάς αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Silvio Berlusconi σχεδιάζει να επιδιώξει καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα, ίσως στη Ρωσία.
- Στην Ιαπωνία, πηγές της “Υπηρεσίας Ασφαλείας” λένε ότι ο χτυπημένος από καρκίνο πρωθυπουργός Shinzo Abe έχει μόνο λίγους μήνες ζωής και ότι η αντικατάσταση του έχει ήδη επιλεγεί μέσα από τη σημερινή κυβερνητική κλίκα.
-Υπάρχουν επίσης σε εξέλιξη μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων των Γνωστικών Illuminati, των επικεφαλής των κοινωνιών πολεμικών τεχνών του κόσμου, τη White Dragon Society, τη κυβέρνηση της Ρωσίας, την Οικογένεια των Δράκων και των Πράσινων και Γαλάζιων Δράκων (Κίνα), μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με αρκετούς βασικούς διαπραγματευτές υπάρχει ευρεία συμφωνία για την ανάγκη να αντικατασταθεί η σημερινή δομή διοικήσεως του πλανήτη με κάτι πιο καλοπροαίρετο. Υπάρχει διαφωνία μεταξύ των σκληροπυρηνικών, ωστόσο, ως επί το πλείστον στο Δυτικό στρατιωτικό μηχανισμό συλλογής πληροφοριών, που θέλουν να εξαλείψουν πλήρως τις 13 Σιωνιστικές οικογένειες που κυβερνούν τον πλανήτη και τους μετριοπαθείς, όπως τη White Dragon Society και διάφορες Ασιατικές ομάδες, που ευνοούν την αλήθεια,την συμφιλίωση και την γενική αμνηστία.
Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις σχετικά με το τι θα επακολουθήσει,εξακολουθούν να λαμβάνουν θέση στο παρασκήνιο,μπροστά στις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την εξάλειψη της ελίτ από την εξουσία στις χώρες των G7.
-Στις ΗΠΑ, η απόλυση της επικεφαλής της Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) Janet Napolitano (μέλος της cabal),βοήθησε να “εκτροχιαστεί” μια πλοκή όπου ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την εξαιρετικά προπαγανδιζόμενη δίκη Zimmerman για να προκαλέσουν φυλετικές ταραχές,ως δικαιολογία,για να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο στις ΗΠΑ. Η συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Eric Holder στην προσπάθεια να ξεσηκώσουν φυλετικές αναταραχές ερευνάται.
-Σε άλλες κινήσεις της κλίκας (cabal),τον Ιούλιο του 2013 έγινε μια αεροπορική επίθεση με βομβαρδισμό της Ρωσικής ναυτικής βάσης στη Συρία,με Ισραηλινά αεροπλάνα που πέταξαν από την Τουρκία. Αυτή είναι μια σαφής προσπάθεια για να προκαλέσουν τα Ρωσικά στρατιωτικά αντίποινα στο μέλος του ΝΑΤΟ Τουρκία, προκαλώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και έτσι το πολυαναμενόμενο Sabbatean σχέδιο “Αρμαγεδδών”. Φυσικά κανείς δεν εξαπατάται πια από μια τέτοια επιχείρηση “ψευδούς σημαίας”.
Η Ρωσία απάντησε με τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων εκτάκτου ανάγκης στην Άπω Ανατολή, στα σύνορα της Ρωσίας με την Τουρκία, στέλνοντας το μήνυμα ότι «θα προβούμε σε αντίποινα, αλλά όχι όταν και όπου εσείς νομίζετε.» Αντί λοιπόν να κηρύξουν πόλεμο, Ρώσοι και Γνωστικοί Illuminati πράκτορες λένε ότι θα στοχεύουν Σιωνιστές μαφιόζους ηγέτες και κορυφαία οικογενειακά μέλη στην Ευρώπη.
-Αξιόπιστες πρόσφατες πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές της Βρετανικής ΥΠηρεσίας Πληροφοριών MI6,επίκειται μία ακόμη πυρηνική τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με την πηγή, μια πυρηνική συσκευή υποτίθεται ότι πέρασε λαθραία στο Τόκιο από ένα δίκτυο μυστικών υπόγειων καναλιών μέσω της Αμερικανικής αεροπορικής βάσης στη Yokota,στο Δυτικό Τόκιο. Η πηγή για την προειδοποίηση αυτή είναι η ίδια με εκείνη που είπε στους Ιάπωνες πριν τις 11 Μαρτίου 2011 ότι η Ιαπωνία ήταν έτοιμη να χτυπηθεί από μια πυρηνική επίθεση,όπως και έγινε.Ο σεισμός και το τσουνάμι που ακολούθησε στις 11/3/2011 προήλθαν από υποβρύχιες πυρηνικές εκρήξεις !!!
-Η μαφία (cabal) επίσης, προσπαθεί απεγνωσμένα να εξορκίσει την πτώχευση στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου παγκόσμιου μποϊκοτάζ των πηγών εισοδήματος της. Στην Ιαπωνία, έχουν δωροδοκήσει τον Shunichi Tanaka, τον επικεφαλής της Πυρηνικής Ρυθμιστικής Αρχής, για να αποφευχθεί η επαναλειτουργία των πυρηνικών σταθμών της Ιαπωνίας στην Fukushima , σύμφωνα με Ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών. Η επαναλειτουργία των εργοστασίων θα σήμαινε πως η Ιαπωνία θα εισήγαγε 35 δισεκατομμύρια δολάρια λιγότερα σε πετρέλαιο ανά μήνα από τις χώρες εξαγωγής πετρελαίου, που είναι ελεγχόμενες από την μαφία (cabal).
Ως μέρος αυτής της εκστρατείας, διάφοροι εγκληματίες και πράκτορες έχουν εξαπλώσει ραδιενεργό κάσιο γύρω από τη Fukushima, σύμφωνα με τις Ιαπωνικές αστυνομικές πηγές. Το καίσιο είναι κυρίως βιομηχανικά απόβλητα από τις βιομηχανίες πετρελαίου και την ιατρική. Το γραφείο δημοσίων σχέσεων της Πυρηνικής Ρυθμιστικής Αρχής αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς αυτούς, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο.
-Παρά τις όποιες κινήσεις, ο έλεγχος της cabal στη βιομηχανία πετρελαίου τελειώνει. Για παράδειγμα, η Αυστραλία ανακοίνωσε ότι έχει ανακαλύψει περισσότερο πετρέλαιο από ό,τι έχει συνολικά το Ιράν, το Ιράκ και η Βενεζουέλα μαζί.Σε συνδυασμό με τον Καναδά και τη Ρωσία, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος δεν θα χρειάζεται πλέον να προμηθεύεται  πετρέλαιο από τα κράτη της Μέσης Ανατολής.
-Εν τω μεταξύ, ένα μποϊκοτάζ με στόχο την πτώχευση της cabal κυβέρνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες επιταχύνεται. Οι αγορές των ΗΠΑ, στο σιτάρι,το ρύζι, το βόειο κρέας και άλλα βασικά προϊόντα περικόπτονται από πολλές χώρες όπως την Κίνα, τη Ρωσία, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία. Επιπλέον, οι συνεχιζόμενες πυρκαγιές και συντριβές ιδιωτικών αεροσκαφών της Boeing είναι προφανώς μέρος μιας επιτυχημένης εκστρατείας για να κλείσουν οι εξαγωγές του μεγαλύτερου εξαγωγέα των ΗΠΑ.
Ο θάνατος του Αμερικανού οικονομικού εγκληματία Mark Rich τον έχει εκθέσει ως τον επικεφαλής μιας επιχείρησης που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Clinton, όπου έχει αντικαταστήσει τα Αμερικανικά αποθέματα χρυσού με ράβδους επιχρυσωμένου βολφραμίου, σύμφωνα με πηγές της Βρετανικής MI5. Οι περισσότερες προμήθειες χρυσού των ΗΠΑ έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα που σημαίνει ότι το δολάριο των ΗΠΑ δεν έχει καμιά υποστήριξη χρυσού στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Ο χρυσός προφανώς έχει κλαπεί από τις οικογένειες που κατέχουν το Federal Reserve Board (FED), προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία.
Η Κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση, εν τω μεταξύ, έχει στηρίξει τις τράπεζες Goldman Sachs στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με ένα στέλεχος Ιαπωνικής εταιρίας τίτλων. Σε αντάλλαγμα για τις συνεχιζόμενες διασώσεις αυτού του είδους, ο Obama ως εκπρόσωπος της Αμερικανικής εταιρικής κυβέρνησης, προσέφερε άτυπα τα Νησιά Sandwich (Χαβάη) στην Κίνα, σύμφωνα με μια πηγή κοντά στις οικονομικές διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας που έλαβαν χώρα στις αρχές Ιουλίου 2013.Τα νησιά Sandwich μετονομάστηκαν σε Χαβάη λίγο μετά αφού οι ΗΠΑ εισέβαλαν και τα κατέλαβαν το 1900. Η Ρωσία έχει επίσης προσφέρει το νησιά Aleutian, σύμφωνα με πηγές της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (FSB).
Εν τω μεταξύ, η κίνηση της Ρωσίας για τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής και ως εκ τούτου του ενεργειακού εφοδιασμού της Ευρώπης, σε συνδυασμό με την άρνηση του Πενταγώνου να παρέμβει, έχει στείλει κύματα κρούσεως μέσα στους Ευρωπαϊκούς διαδρόμους εξουσίας. Ο πρόεδρος Obama κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Putin για το θέμα αυτό στις αρχές Ιουλίου, αλλά το μόνο που ο Obama μπορεί να κάνει είναι να “στραγγίζει” τα χέρια του.
Οι Γερμανοί έχουν υιοθετήσει μια πιο ισχυρή απάντηση στην Ρωσική πετρελαϊκή πολιτική δύναμη με την ραγδαία αύξηση της ηλιακής ενέργειας και επιτρέποντας την πώληση οχημάτων που καταναλώνουν ένα γαλόνι ανά 200 μίλια.
Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε η πίεση στην μαφία (cabal) να αυξηθεί σταθερά μέχρι η ανθρωπότητα τελικά να απελευθερωθεί.

http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/08/23/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters