Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Την εταιρεία μισθοφόρων Blackwater, νυν Academi επιστράτευσε η "κυβέρνηση" της Ουκρανίας-Ρωσικές πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας:


"Αν συλληφθούν ένοπλοι ξένοι στις περιoχές που ελέγχονται από τις ρωσικές δυνάμεις ή την αυτόνομη δημοκρατία της Κριμαίας θα εκτελούνται επί τόπου"


Την εταιρεία μισθοφόρων Blackwater, νυν Academi επιστράτευσε η "κυβέρνηση" της Ουκρανίας για να συλλάβει τους αντικαθεστωτικούς ρωσόφωνους που αντιδρούν στην παράνομη ηγεσία της στις περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας και ειδικότερα στις πόλεις Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ.

Την Πέμπτη, Ουκρανοί αστυνομικοί, δήθεν αστυνομικοί (η γυναίκα του είπε σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Skype σε ρωσικό κανάλι ότι μιλούσαν αγγλικά ενώ και η εμφάνισή ντους δεν θύμιζε σε τίποτα Ουκρανούς αξιωματικούς) συνέλαβαν τον ηγέτη των ρωσόφωνων του Ντόνετσκ, Πάβελ Γκουμπάρεφ, και εκλεγμένο κυβερνήτη από την πλειοψηφία των κτίκων μετά από τις σφοδρές διαδηλώσεις που συντάραξαν την πόλη την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Ο ηγέτης των ρωσόφονων μεταφέρθηκε ως όμηρος στο Κίεβο από τους μισθοφόρους ενώ μαζί με δεκάδες άλλους διαδηλωτές, ενώ η νέα κυβέρνηση τοποθέτησε κυβερνήτη της πόλης τον Σεργκέι Ταρούτα, έναν μεγαλοβιομήχανο, ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης ορυχείων του κόσμου, της ISD.
Φαίνεται ότι η "κυβέρνηση" του ΚΙέβου έχει ξεκινήσει τις μπίζνες πολύ γρήγορα...
Οι κάτοικοι της πόλης όμως δεν αποδέχονται τον Ταρούτα και σε απάντηση έστειλαν τους μισθοφόρους της Blackwater να συλλάβουν τον Γκουμπάρεφ ,με αποτέλεσμα να προκληθούν νέες διαδηλώσεις και νέα βίαιη κατατολή τους.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ που έλαβαν πληροφορίες από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, η κυβέρνηση του ΚΙέβου έχου στρατολογήσει καθ'υπόδειξιν της CΙΑ, 1500 μισθοφόρους οι οποίοι φυλάνε τους κυβερνητικούς και αναλαμβάνουν τις δύσκολες αποστολές σύλληψης των ηγετών του πληθυσμύ στα ανατολικά.
Ρωσικές πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας ξεκαθάρισαν ότι "Αν συλληφθούν ένοπλοι ξένοι στις περιχές που ελέγχονται από τις ρωσικές δυνάμεις ή την αυτόνομη δημοκρατία της Κριμαίας θα εκτελούνται επί τόπου"

Μεγάλες διαδηλώσεις κατά της νέας ουκρανικής κυβέρνησης του Κιέβου έλαβαν χώρα σήμερα στην ανατολική Ουκρανία, η οποία κατοικείται από ρωσικής καταγωγής κατοίκους, στην πλειοψηφία τους. Το Ντόνετσκ, ειδικά, αποτελούσε το «άντρο» του Γιανουκόβιτς.
Την προηγούμενη εβδομάδα το κυβερνείο του Ντόνετσκ άλλαξε κατοχή πολλές φορές, κυριευόμενο πότε από τους ρωσόφιλους και πότε από παραστρατιωτικούς, τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ταρούτα, για να επιβληθεί με τη βία.
Οι άνδρες αυτοί είναι εξοπλισμένοι με Kalashnikov, αλλά και με αμερικανικές αραβίδες Μ-4 ένδειξη ότι πρόκειται για τα "μαύρα σκυλιά" - όπως λέγονται - της Blackwater που ευθύνονται με δεκάδες εγκλήματα σε όλη την υφήλιο για αυτό άλλωστε και αναγκάστηκαν να αλάξουν όνομα.
Η κατάτασταση στην ανατολική Ουκρανία αντί να εκτονώνεται, επιδεινώνεται καθημερινά στις ρωσόφωνες περιοχές και είναι άγνωστο κατά πόσον οι ρωσικές αυτές περιοχές θα αντέξουν ακόμα να ελέγχονται από την "κυβέρνηση" του ΚΙέβου.
Είναι βέβαιο ότι η παρουσία της Blackwater "ερεθίζει" την Μόσχα και είναι γνωστό πώς αντιδρούν οι Ρώσοι οταν κάτι τους ενοχλεί...
defencenet.gr
Ρωσία: Ναι στον διάλογο με την Δύση όχι στους εξτρεμιστές του Κίεβου
putin 
Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε την Παρασκευή ότι παρά τη «βαθιά διαφωνία» της Μόσχας με τη Δύση για το θέμα της Ουκρανίας, το Κρεμλίνο ελπίζει ότι μπορεί να εξευρεθεί κοινό έδαφος και να μην ξεκινήσει ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος.
«Υπάρχει ακόμη ελπίδα ότι μπορούν να βρεθούν ορισμένα κοινά σημεία μέσω του διαλόγου – τον οποίο οι εταίροι μας, δόξα τω Θεώ, δεν τον έχουν απορρίψει», φέρεται να είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το επίσημο ρωσικό πρακτορείο RIA, ενώ φέρεται ότι πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι δεν έχει ξεκινήσει (ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος) και θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει».
Ωστόσο, ο Πεσκόφ εμφανίστηκε σαρκαστικός όσον αφορά στο ενδεχόμενο απευθείας διαλόγου της Ρωσίας με την Ουκρανία με τη μεσολάβηση της Δύσης, λέγοντας ότι οι δυτικές χώρες έχουν απολέσει την αξιοπιστία τους λόγω της στάσης τους στην ουκρανική κρίση. Όπως είπε, οι εκκλήσεις που απευθύνονται στη Ρωσία να ενταχθεί σε μια διεθνή «ομάδα επαφής» στην οποία θα συμμετέχει και η Ουκρανία ώστε να διαπραγματευτεί τον τερματισμό της κρίσης «μας κάνουν να γελάμε».
Η Μόσχα, συνέχισε ο εκπρόσωπος, φοβάται το ενδεχόμενο μιας εθνοκάθαρσης στην Κριμαία και την ανατολική Ουκρανία εάν «αυτοί που στήριξαν το πραξικόπημα στο Κίεβο» φτάσουν στις περιοχές αυτές.
pygmi.gr
Aποκάλυψη για την αντιπολίτευση του Κιέβου: Ο Β.Κλίτσκο είναι Γερμανός πολίτης!
Πληροφορία-σοκ για το ποιοι πραγματικά υποκίνησαν τις αναταραχές στην Ουκρανία και ανέτρεψαν τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Βικτόρ Γιανουκόβιτς αποδεσμεύει η ρωσική πρεσβεία!

Σύμφωνα με τη ρωσική πρεσβεία η οποία έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη διάθεση της ο πυγμάχος Βιτάλι Κλίτσκο είναι Γερμανός πολίτης και μάλιστα δεν μιλά καν καλά τα ουκρανικά!
Να θυμίσουμε ότι ο Β.Κλίτσκο ήταν ηγετική μορφή του ανταρτοπολέμου των "ειρηνικών διαδηλωτών" στη πλατεία Ανεξαρτησίας και αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης!
Ο πυγμάχος Βιτάλι Κλίτσκο ο οποίος αν και ήταν ένας από τους πρωτοστάτες των διαμαρτυριών στη Μαϊντάν, δεν εντάχθηκε τελικά στη σημερινή κυβέρνηση. Ωστόσο, «έχει γερμανικό διαβατήριο και δεν μιλά καλά ουκρανικά», σύμφωνα με πηγές της ρωσικής πρεσβείας!
Την πληροφορία δημοσιεύει η εφημερίδα «Παρασκήνιο» η οποία επικαλείται αποκλειστικές πηγές μέσα από τη πρεσβεία.
Ακόμη μια απόδειξη ότι η ΕΕ σε αγαστή συνεργασία με τις ΗΠΑ ανέτρεψαν πραξικοπηματικά την κυβέρνηση του Β.Γιανουκόβιτς!
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters