Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Έπαιρνε επίδομα... ανηλίκου για τη βουλευτή κόρη της που είναι ετών 38! Όχι, δεν παραιτήθηκε ούτε η μάνα ούτε η κόρη!!!

Του Βαγγέλη Μπότσαρη
Μέχρι το 2013 έπαιρνε το επίδομα ανήλικων τέκνων για τις όχι και τόσο ανήλικες κόρες της, Ζωή καιΒασιλική-Ιωάννα Κωνσταντοπούλου, η αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου. Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου και μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Realnews φέρνει στο φως έγγραφο της προϊσταμένης της Α’ Διεύθυνσης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο, στις 20 Νοεμβρίου του 2013, με απόφαση διευθυντή διακόπτεται αναδρομικά η χορήγηση των επιδομάτων για τις δύο της κόρες. Τη Ζωή, που σήμερα είναι 38 ετών, και τη Βασιλική-Ιωάννα, 31 ετών. 

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία που ακολουθεί και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews


                    

Κεγκέρογλου: Σε τέτοια θέματα θα πρέπει να είμαστε άκαμπτοι
Στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Realnews αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Δεν διάβασα παρά μόνο τη Real για την αποκάλυψη που κάνει με τα οικογενειακά επιδόματα», τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ-1 και πρόσθεσε:

«Είμαι αρμόδιος για τα οικογενειακά επιδόματα».

Σχολιάζοντας την παρέμβαση που έκανε για το θέμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, ο οποίος είπε ότι «πετάξατε τη μπάλα στην εξέδρα», ο υφυπουργός Εργασίας σημείωσε:

«Αν ήταν άλλου κόμματος, θα είχατε ζητήσει να παραιτηθεί». 

Ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε ότι «σε τέτοια θέματα, όταν αποκαλύπτονται, θα πρέπει να είμαστε άκαμπτοι».

«38 χρονών να παίρνει επίδομα παιδιού;», αναρωτήθηκε. 



Γ. Ραγκούσης: Πολιτικό λάθος της κ. Κωνσταντοπούλου

Πατήστε εδώ και διαβάστε όλες τις αντιδράσεις.
 
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/03/38.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters