Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

UNCOVERING ALIENS, Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ''ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ'' ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!

 
Ο ανεξάρτητος ερευνητής και πρώην μέλος της CIA Derrel Sims, ο συγγραφέας αστρονόμος και μηχανικός αεροδιαστημικής Mike Bara, η πτυχιούχος δημοσιογράφος, αρθρογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μεταφυσικών γεγονότων Maureen Elsberry, και ο επαφικός Steven Jones... ενώνουν τις γνώσεις τους και οργανώνουν μία ομάδα με ένα κοινό στόχο:

Να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από την αύξηση των θεάσεων UFOs και τις μαρτυρίες των Αμερικανών που πιστεύουν ότι είχαν μια πραγματική φυσική επαφή με κάποιο εξωγήινο επισκέπτη.

Οι έρευνες τους παρουσιάζονται μέσα από την τηλεοπτική σειρά Uncovering Aliens, που ήδη κάνει πάταγο στις ΗΠΑ και σιγά σιγά αποκτά φανατικούς θαυμαστές και στην Ευρώπη.

Μέσα από το κύκλο των επεισοδίων, οι τέσσερις ερευνητές θα σας παρουσιάσουν φωτογραφίες, απόρρητα έγγραφα, μυστικές τοποθεσίες, μαρτυρίες απαχθέντων και... ένα εύρημα που δεν κατατάσσεται στο γήινο Περιοδικό Πίνακα.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, μπορείτε να το δείτε και μέσω του You Tube (προς το παρόν χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters