Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Η ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Φωτογραφία του χρήστη ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ.Φωτογραφία του χρήστη ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ

’’Στη Σκυθόπολη της Ελληνιστικής επαρχίας της Δεκάπολης λειτούργησε τον 4ο αι. Κ.Χ. για δύο δεκαετίες. το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Σ’ αυτό το σφαγείο βασανίστηκαν και θανατώθηκαν χιλιάδες Έλληνες εθνικοί επειδή αρνήθηκαν να ασπασθούν το δόγμα του Εβραιο-Χριστιανισμού’’ Μετά την εκστρατεία του Μέγα Αλέξανδρου στην ανατολή δημιουργήθηκαν στη Συρία και στην Παλαιστίνη ελληνιστικές πόλεις που αποτελούσαν κέντρα του ελληνικού πολιτισμού. Οι πόλεις αυτές είχαν καθεστώς αυτονομίας, έκοβαν δικά τους νομίσματα, αυτοδιοικούνταν και τιμούσαν τους πατρώους Θεούς τους. Στις αρχές του 1ου αι. Κ.Χ δέκα από αυτές τις ελληνιστικές πόλεις συνενώθηκαν σε έναν χαλαρό συνασπισμό γνωστό ως ’’Δεκάπολη’’ Το κίνητρο πίσω από αυτή την ένωση ήταν το αμοιβαίο συμφέρον για στενές πολιτιστικές και εμπορικές σχέσεις καθώς και η προφύλαξή τους από τις επιβουλές των Εβραίων. Ο Πλίνιος τον 1ο αι. Κ.Χ αναφέρει τις δέκα αρχικές πόλεις: τη Σκυθόπολη, τα Γάδαρα, την Ιππώνη, το Δίον, την Πέλλα, τα Γέρασα τη Δαμασκό, τη Φιλαδέλφεια, τη Ραφανά, και την Καναθά. Αργότερα κατά τον δεύτερο αιώνα ο Πτολεμαίος κατονομάζει 18 πόλεις ως μέλη της ’’Δεκάπολης’’ Από αυτές, η Σκυθόπολη (Beth Sian) που βρισκόταν προς Δ του Ιορδάνη, λόγω της στρατηγικής θέσης χρησίμευε ως συνδετικός κρίκος με τα παράλια και τα λιμάνια της Μεσογείου.
Στη Σκυθόπολη τον 4ο αι. Κ.Χ. γύρω στο 341 λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης, για δύο δεκαετίες. Καθ’ όλην την διάρκεια της κατοχής του Βυζαντινού θρόνου από τον δευτερότοκο γιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου, τον Κωνστάντιο Β' υπήρξε ο τόπος συγκέντρωσης βασανισμού και θανάτωσης των Ελλήνων, όλων όσων δηλαδή αρνήθηκαν να ασπασθούν το δόγμα του Εβραιο-Χριστιανισμού.
Αναφερόμενος ο Εμμανουήλ Ροΐδης στο βιβλίο ’’Ιστορικά’’ του Αμμιανού Μαρκελλίνου, γράφει στο έργο του “Πάπισσα Ιωάννα”:

’’Αρκούσε να κατηγορηθεί κάποιος ως Έλληνας - Εθνικός υπό κακόβουλου κατασκόπου ή ότι εφάνη καθήμενος πλησίον τάφου η ναού για να καταδικασθεί εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντης. Εκ των απώτατων άκρων της αυτοκρατορίας εσύρεντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας Έλληνες πολίται ων οι μεν απέθνησκον καθ΄οδόν, οι δε εν τοις δεσμοτηρίοις, οι δε επιζώντες στέλλονταν εις Σκυθόπολη, πόλη όπου είχον στηθεί τα βασανιστήρια και το σφαγείο (Ammianus Marceihnus History Books 14- 19)
Το σφαγείο της Σκυθόπολης υπήρξε επινόηση - ενός νοσηρού εγκεφάλου, του Επισκόπου Αλεξάνδρειας Γεωργίου. Σκοπός του Γεωργίου ήταν η καθολική εξόντωση των Ελλήνων και η γενοκτονία αυτών γιατί εστέκοντο εμπόδιο ως αρνητές του Χριστιανισμού .
Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β΄ δέχθηκε και έστειλε στην Ανατολή τον αρχιγραμματέα της Αυλής του τον Παύλο, περιβόητο για την σκληρότητά του , αποκαλούμενο και Τάρταρο.
Αυτός ο Παύλος και ο Γεώργιος σε συνεργασία οργάνωσαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Σκυθόπολης.
Γράφει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος: “Το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος , ο Παύλος, διέθετε τόση εξουσία και δύναμη ώστε, με ένα νεύμα του μόνο εξηρτάτο η ζωή όλων όσων περπατούσαν στην γη.”

Ο Ροΐδης , αναφερόμενος στα ιστορικά του Αμμιανού Μαρκελλίνου, περιγράφει μεθόδους βασανιστηρίων εναντίων των Ελλήνων από τους Χριστιανούς
“Εις την Σκυθόπολιν όπου είχε στηθεί το χριστιανικό κρεουργίον, εκεί συνεδρίαζαν …ευσεβείς χριστιανοί δικασταί αμιλλώμενοι τις πλείονας Έλληνες Εθνικούς να οπτήσει επί σχάρας , να βράσει εντός ζέοντος ελαίου, ή να κατακόψει μεληδόν.”
Οι βίαιοι διωγμοί που διαδραματίστηκαν στη Σκυθόπολη επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν, τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη η Εβραιοχριστιανική θρησκεία της …αγάπης στους Έλληνες και την προμελετημένη εξαφάνιση του Ελληνιστικού κόσμου της Μέσης ανατολής
Οι διωγμοί της Σκυθόπολης αποκαλύπτουν επίσης ότι δεν υπήρξε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος, και Ελληνικότητα του Βυζαντίου, εφ’ όσον οι εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες ήταν αυτοί που άρχισαν τους διωγμούς κατά των Ελλήνων.

Θεαγένης Γεώργιος Κοσμόπουλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΪΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΙΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΑΣ
Ο Εμμανουήλ Ροΐδης γεννήθηκε στη Σύρο το 1836. Σπούδασε φιλολογία και φιλοσοφία σε χώρες του εξωτερικού. Το 1965 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Το έργο του «Η Πάπισσα Ιωάννα» που εκδόθηκε και σε άλλες γλώσσες του πρόσφερε την διεθνή αναγνώριση, αλλά έγινε αιτία να αφοριστεί εξαιτίας της αυστηρής κριτικής που ασκούσε κατά της Εκκλησίας. Στο έργο του Πάπισσα Ιωάννα ο Εμμανουήλ Ροΐδης αναφερόμενος στο βιβλίο 'Ιστορικά' του Αμμιανού Μαρκελλίνου, περιγράφει τους απάνθρωπους βασανισμούς και θανατώσεις των Ελλήνων, που αρνήθηκαν να ασπασθούν το δόγμα του Εβραίο-Χριστιανισμού
Άλλα έργα του είναι: «Τα Συριανά διηγήματα», «Οι Μελέται», «Η Ιστορία ενός σκύλου», «Η ιστορία μιας γάτας», κ.α. Παράλληλα κατά την διάρκεια της καριέρας του είχε εκδώσει τα περιοδικά «Ασμοδαίος» και «Είδωλα». Πέθανε στην Αθήνα το 1904.
 
https://www.facebook.com/groups/229041363921192/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ορθοδοξία κράτησε ζωντανό τον Ελληνισμό για 550 χρόνια τον καιρό της Τουρκικής κατοχής . Επίσης ψάξτε τι ήταν αυτό που καθόριζε την εθνικότητα ενός λαού κατά την Τουρκοκρατία ; "Δεν υπήρξε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος"......τότε γιατί μιλούσαν Ελληνικά στο Βυζάντιο ; Ηταν της μόδας ; ή τα μιλούσαν απο βίτσιο και αυτά ; Ξεχνάτε ότι αυτό το κράτος εδραζόταν επάνω στην Ελληνική διασπορά ; Ποιός έσωσε την αρχαία Ελληνική Γραμματεία αντιγράφωντας τους παλαιούς παπύρους με τα κείμενα των κλασσικών συγγραφέων για να διαβάζετε σήμερα εσείς Όμηρο , Σωκράτη , Πλάτωνα , Θουκιδίδη κ .λ.π. και να ρίχνετε την χολή σας ; Πώς εξειγείται οτι οι 3 μεγαλύτεροι ορθόδοξοι πατέρες του 4ου αιώνα μετά Χριστόν , Μ . Βασίλειος , Γρηγόριος ο Θεολόγος , Ιωάννης ο χρυσόστομος Γνώριζαν Άριστα όλους τους κλασσικούς συγγραφείς , μιλούσαν άπταιστα αρχαία Ελληνικά καθώς , και ότι όλες τις επιστήμες της κλασσικής Ελλάδος οπως ιατρική , δικανική , αστρονομία , φυσική, μαθηματικά , ριτορική κ.α. και τις είχαν σπουδάσει στην Αθήνα παρέα μάλιστα και με τον μετέπειτα αυτόκράτορα Ιουλιανό τον παραβάτη , πράγμα που δείχνει οτι ήταν τιμή για κάποιον να σπουδάση στις σχολές των μεγάλων αυτών κέντρων ασχέτως θρησκείας . Ο δάσκαλος μάλιστα του Ιωάννου του Χρυσοστόμου ό Λιβάνιος ήταν ειδωλολάτρης . Τα πρώτα πανεπιστήμια της Ευρώπης ιδρύθικαν στο Βυζάντιο όπου και αποθησαυρίστικαν όλα τα επιτεύγματα των ελληνικών επιστημών σε βιβλιοθήκες . Όσοι αρχαίοι χάρτες και βιβλια του Αρχιμίδη διασώθηκαν βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη . Δυστιχώς όμως κάηκαν σχεδόν όλα απο τους Τούρκους .Όσο για τους χριστιανούς σε όλο το Ρωμαϊκό κράτος ασχέτως εθνικότητος μετράμε 12.500.000 μάρτυρες μέσα σε 300 χρόνια απηνών διωγμών . Κατά την μεσοβυζαντινή εποχή Έλληνες δεν αποκαλούσαν τους απογόνους των αρχαίων Ελλήνων αλλά όλους τους αλόθρησκους π.χ. πυρολάτρες , δωδαικαθεϊστές , μουσουλμάνους , προγονολάτρες , ανιμιστές κ.α. Και κάτι τελευταίο : Γιατί αποσύρατε το μ.Χ. και βάλατε το κ.χ. ; Το κ.χ. το προωθούν μόνο τα πιόνια της νεας τάξης πραγμάτων , Εβραιοσιωνιστές , μασώνοι και σατανιστές . Κατα τα άλλα εμείς ήμαστε οι Εβραιοχριστιανοί . Βρέ δεν πατε να κοιταχτείτε σε κανένα καθρέπτη τσιράκια των Εβραίων που θα πείτε εμας Εβραιοχριστιανούς ! ; ! ; ! Απο που και ως που ρέ ; κ. Σώρρα πού είναι η αδογμάτιστη ενότητα που ευαγγελίζεσαι όπως λες ; για την σωτηρία της πατρίδος ; έκανε φτερά ; Ήμουν έτοιμος να υπογράψω το ψήφισμα αλλά τώρα δε θα το κάνω , γιατί άλλα λές και άλλα κάνεις . Ακόμα δεν μπήκατε στα πράγματα και στάζετε όλο χολή .... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters