Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Εν οίδα, γ@μѠ την πινακίδα... “κοίτα πως κατάντησαν οι γιάπις, συνελήφθη και ο Λιάπης” .

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης λίγο μετά τις 11.00 την Τρίτη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ επειδή παραβίασε stop, είχε πλαστές πινακίδες, κυκλοφορούσε ανασφάλιστος και δεν είχε δίπλωμα.
Κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα ο Μιχάλης Λιάπης δήλωσε ότι ήθελε απλώς να φορτίσει την μπαταρία του. Οπότε βρήκε κάτι περίεργους...
που του έφτιαξαν πλαστές πινακίδες στο τσακ – μπαμ για να μπορέσει να κάνει γύρω το τετράγωνο και να την φορτίσει τη ριμάδα τη μπαταρία.
Υποστήριξε επίσης ότι τις πινακίδες τις είχε καταθέσει στην εφορία γιατί η οικονομική πολιτική του Αντώνη Σαμαρά τον έχει εξαθλιώσει οικονομικά και κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.
Στο αστυνομικό τμήμα, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, οι αστυνομικοί έπειτα από τις απαντήσεις που πήραν από τον πρώην υπουργό μεταφορών μπερδεύτηκαν θεωρώντας  ότι τους έκανε τον χαζό μέχρι που κατάλαβαν ότι δεν προσποιούταν αλλά ότι είναι παντελώς ηλίθιος.
Η συγκεκριμένη σύλληψη αποτελεί και προσωπική απάντηση του εκπροσώπου της ευρωπαϊκής επιτροπής Όλι Ρεν ο οποίος στο σύνθημα “δεν θα μας πάρεις τις Καγιέν, Όλι Ρεν, Όλι Ρεν” που ακουγόταν από τους Έλληνες γιάπις προ τριετίας απαντάει “κοίτα πως κατάντησαν οι γιάπις, συνελήφθη και ο Λιάπης” .
(Αν κάνει τόσες παρανομίες μαζεμένες τώρα που είναι συνταξιούχος, φαντάσου τι έκανε ως υπουργός και ενεργό στέλεχος της ΝΔ)
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/12/blog-post_491.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters