Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: 600 ΔΙΣ - ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

kalogeropoylos.png

600 ΔΙΣ - ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ


ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 72 ΔΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Γιάννης Καλογερόπουλος: Είναι δύο υποθέσεις μαζί. Η μία υπόθεση είναι τα 600 δις δολάρια που έχει καταθέσει σε λογαριασμό υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Αρτέμης ο Σώρρας εδώ και 15 μήνες. Τα χρήματα αυτά είναι στην απόλυτη κυριότητα των Ελλήνων, δεν είναι στην κυριότητα του κυρίου Σώρρα, δηλαδή δεν προτίθεται να δώσει τα έχει ήδη δώσει και κάθε Έλληνας ως νόμιμος δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να υπογράψει για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός και να δημιουργηθούν οι συνθήκες του «ξεχρεώματος» της πατρίδας μας με τους όρους που έχουν επιβληθεί μέσω του λογαριασμού, δηλαδή τι, τον λογιστικό έλεγχο της νομιμότητας του χρέους. Και στη συνέχεια τα χρήματα που θα περισσέψουν από τα 600 δις, γιατί είναι πάρα πολλά, να μας δώσουν τη δυνατότητα ανάπτυξης της Ελλάδος και με ταυτόχρονη αποφορολόγηση του Έλληνα. Διότι όταν ξεχρεώσουμε δεν θα πληρώνουμε 72 δις τον χρόνο μόνο τόκους, θα είναι πολύ ελάχιστα αυτά που θα χρειάζεται το κράτους για τις λειτουργίες του, όσο χρειάζεται, αλλά δεν θα έχει τη σκληρή φορολογία από τόκους από τους δανειστές μας. 

Δημοσιογράφος: Αναρωτιέται λοιπόν κάποιος που σας ακούει, τι είναι εκείνο που κάνει το Ελληνικό κράτος να αντιδράει σε αυτό και να μην προχωράει όλη η διαδικασία.


ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ 

Γιάννης Καλογερόπουλος: 'Ολοι αυτοί που αντιδρούν, και δεν είναι ακριβώς το Ελληνικό κράτος είναι πρωτίστως αυτοί που θα εκτεθούν, είναι ο έλεγχος του πραγματικού χρέους της Ελλάδος. Δηλαδή ο λογιστικό έλεγχος που ζητείται. Διότι αυτό θα φανερώσει την απάτη που στήσανε και υπερχρεώσανε την Ελλάδα εικονικά μέσω υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, τεχνηέντως, οπότε τα Ελληνικά ομόλογα αγοραζόντουσαν σε εξευτελιστική χαμηλή τιμή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα για κάθε εκατομμύριο που είσπραττε η Ελλάδα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της να δίνει 6, 7, 8 εκατομμύρια ομόλογα. 

Αυτό λοιπόν κάνοντας λογιστικό έλεγχο της νομιμότητας του χρέους η οποία ζητείται να την κάνει ο Άρειος Πάγος όχι όποιος και όποιος. Και ο Άρειος Πάγος με επιτροπή δικαστών κληρωμένων, όχι διορισμένων, να ορίσει οικονομολόγους διεθνούς αποδοχής που θα κάνουνε τον λογιστικό έλεγχο και θα βγάλουνε το πραγματικό αποτέλεσμα. Από εκεί πέρα εφόσον οι οικονομολόγοι θα δίνουν τα χαρτιά στους δικαστές, οι δικαστές θα κάνουν αυτό που επιβάλλει ο νόμος. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μόλις γίνει αυτό καταλαβαίνετε θα αποκαλυφθούν όλοι. 

Δημοσιογράφος: Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τους Δημάρχους που είπατε, επειδή αφορά αρκετό κόσμο, πως θα μπορούσαν να υπογράψουν προκειμένου να ξεκινήσουν να παίρνουν κάποια χρήματα.


ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ & ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Γιάννης Καλογερόπουλος: Το να υπογράψουν απλά δεν είναι με την έννοια ότι υπογράφει κάτι ο Δήμαρχος, ο Δήμαρχος δίνει την εντολή-αίτημα σε έναν άνθρωπο, εδώ στην προκειμένη περίπτωση έχουμε φυσικό πρόσωπο δεν έχουμε εταιρία, ο οποίος χρίζεται καταπιστευματοδέκτης-θεματοφύλακας και τι κάνει, μεταφέρει το αίτημα χρηματοδότησης έργων ανθρωπιστικού χαρακτήρα και κοινωνικού και επενδυτικών έργων και κοινωφελών, όλα δηλαδή τα έργα υποδομών που χρειάζεται μια τοπική κοινωνία, αυτό το αίτημα χρηματοδότησης του Δημάρχου το μεταφέρει ο φορέας υλοποίησης, ο οποίος πηγαίνει με δικές του εγγυήσεις στο συγκεκριμένο Παγκόσμιο Ταμείο που είναι το Ταμείο Εμπιστοσύνης. 

Το Ταμείο Εμπιστοσύνης το ακούμε πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτά τα χρήματα λοιπόν είναι από τα προγράμματα που έχουνε στηθεί παγκοσμίως από τη δομημένη κοινωνία των ανθρώπων με διεθνής συνθήκες. Δηλαδή δεν είναι κάτι που είναι και αποκλειστικό για την Ελλάδα. Είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας και έργων υποδομών που έχει θεσπιστεί από την κοινωνία των ανθρώπων και υλοποιείται μέσα από χρήματα που βρίσκονται στους λογαριασμούς των ανθρώπων του κάθε κράτους και παραβρίσκονται αυτοί οι λογαριασμοί στο Ταμείο Εμπιστοσύνης ή Καταπιστεύματος. Αυτούς τους λογαριασμούς τους χρησιμοποιούνε πάρα πολλά κράτη. 

Για να αντλήσεις κεφάλαια χρειάζεσαι εγγυήσεις. Ο Δήμος δεν έχει εγγυήσεις. Έρχεται ο Αρτέμης ο Σώρρας και λέει, κύριοι αφού η Ελλάδα είναι στα χάλια αυτά που είναι με δικές μου εγγυήσεις θα σας φέρω εγώ χρήματα από το Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστεύματος να υλοποιήσουμε κοινωνικές παροχές, ανθρωπιστική βοήθεια και έργα υποδομών για να λύσουμε το πρόβλημα των Ελλήνων, αφού η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει αλλιώς. Τους έχω 600 δις εκεί, δεν τα παίρνουνε, θα πάμε σε ένα άλλο τώρα καινούριο προϊόν το οποίο είναι το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας με δικές μου εγγυήσεις. Έχω όλες τις ευθύνες, ότι και αν συμβεί, μόνο εγώ έχω να χάσω. Δεν ακουμπάει τον Δήμο ούτε νομικά, ούτε οικονομικά. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ
«DRTV GREECE» ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15-12-13

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
  




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/giannhs-kalogeropoylos-600-dis-antidroyn-aytoi-poy-tha-ektethoyn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters