Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«Η τρομοκρατική οργάνωση με τα περισσότερα θύματα στην Ελλάδα είναι εδώ»




Αυτό ήταν προχθεσινό σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου από το ραδιόφωνο του Real fm. Αποκάλεσε ευθαρσώς και δημόσια τρομοκρατική οργάνωση την τρόικα!

Δεν κουράστηκα να επαναλαμβάνω εδώ και χρόνια, πως η βία προκαλεί βία κι ύστερα υπακοή στην επικρατέστερη βία.

Η βία όταν εμφανίζεται, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, ότι εξυπηρετεί μόνο την εκάστοτε εξουσία. Καμία βία δεν μπορεί να ανδρωθεί και να δράσει αν η εξουσία δεν λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα σε πρόωρο τοκετό.

Σε μια υγιή δημοκρατία η βία δεν μπορεί να υπάρξει γιατί η δημοκρατία, έχει όλα εκείνα τα αντισώματα που μόλις εμφανιστεί η βία, θα πέσουν πάνω της και θα την εξαφανίσουν.

Εδώ υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Η τρόικα δεν δολοφονεί με τα δικά της χέρια. Αναγκάζει να το κάνουν τα θύματά της. Δεν εκφοβίζει και δεν χρησιμοποιεί συμβατικά όπλα για να εκτελέσει. Χρησιμοποιεί συμβάσεις και νομοσχέδια που δέχτηκαν να περάσουν οι άνθρωποι που συναίνεσαν και τους έφεραν στην εξουσία με τις κατάλληλες συνθήκες που δημιούργησαν.

Είναι αποδεδειγμένο πως η βία όχι μόνο δεν μπορεί να καταστείλει την βία αλλά λειτουργεί και ως λάδι στην φωτιά. Κανείς νοήμων άνθρωπος που είναι ενάντια στην τρόικα και στα μνημόνια δεν πιστεύει πως αν δολοφονήσουν κάποιους από την τρόικα θα σταματήσουν τα μνημόνια. Κανείς δεν πιστεύει πως αν δολοφονήσουν ένα έμπορο ναρκωτικών θα σταματήσουν τα ναρκωτικά. Κανείς δεν πιστεύει πως αν σκοτώσουν έναν τρομοκράτη θα σταματήσει η τρομοκρατία.

Το αίμα θρέφει τους βρικόλακες και τον άνομο πλούτο. Το αποδεικνύουν οι παραδόσεις όλων των λαών και η ίδια η ιστορία.

Η βία που παράγει το αίμα, το αίμα που παράγει τον φόβο και ο φόβος που παράγει την απόλυτη υπακοή και υποταγή μπορεί να τεθεί σε καταστολή και ύπνωση μόνο όταν μια κοινωνία κράτος έχει στο οπλοστάσιό της ισχυρά αντισώματα, που θα κρατούν την βία στην προαναφερόμενη κατάσταση. Κι αυτά τα αντισώματα τα γεννά μόνο η απόλυτη δημοκρατία. Η δημοκρατία της ισονομίας, της ισοπολιτείας και του δικαίου.

Αυτοί που επενδύουν στην βία και στο αίμα, με στόχο να υποτάξουν κοινωνίες για να καρπωθούν τον πλούτο που κατέχουν και παράγουν, το πρώτο που σχεδιάζουν είναι το χτύπημα της δημοκρατίας, ώστε να πληγώσουν και να καταστρέψουν τα αντισώματα εκείνα που εμποδίζουν την εφαρμογή των σχεδίων τους.

Συνεπώς η κοινωνία για να αντιταχθεί στην βία, εκείνο που επιβάλλεται να κάνει είναι να προστατεύει και να θωρακίζει την δημοκρατία, τον δυσκολότερο δηλαδή αντίπαλο της βίας.

Σε όσες χώρες γίνεται εκμετάλλευση του πλούτου τους, από τους ισχυρούς, δεν υπάρχει δημοκρατία. Σε άλλες δημιούργησαν εμφυλιακές συγκρούσεις.

Σε όσες χώρες έθεσαν στόχο να εκμεταλλευτούν τον πλούτο τους και υπήρχαν αυτά τα ενοχλητικά «διαβολικά» και επικίνδυνα για αυτούς αντισώματα, είχαν την δύσκολη και μοναδική επιλογή του πολέμου, όπου το τραυματικό σοκ αδρανοποιούσε αυτά τα αντισώματα. Σήμερα ο πόλεμος αυτός αντικαταστάθηκε από ανώδυνο πλέον για αυτούς πόλεμο κρίσης η οποία δημιουργεί το ίδιο σοκ με τα ίδια αποτελέσματα.

Έτσι χτύπησαν την δημοκρατία. Την τραυματίζουν με μνημόνια με προεδρικά διατάγματα και ότι άλλο σοφίζονται που θα φέρει καίρια χτυπήματα.

Τα τραυματικά σοκ συνεχίζονται μέχρι να καταρρεύσουν πλήρως τα δραστικά αντισώματα της κοινωνίας, η οποία δυστυχώς παρακολουθεί απαθής την υποδούλωσή της, με όσα δεινά έπονται αυτής.

Υ.Γ

Μη φοβάσαι, δεν ήταν δικός σου άνθρωπος, αυτός που πέθανε γιατί δεν είχε να πάρει τα φάρμακά του, ενός γνωστού σου ήτανε!

Μη φοβάσαι, δεν ήταν δικό σου παιδί αυτό που ξενιτεύτηκε για να ζήσει, ενός συμπολίτη σου ήτανε!

Μη φοβάσαι, δεν ήταν δικό σου παιδί αυτό που απολύθηκε, του φίλου σου ήτανε!

Μη φοβάσαι, δεν κατάσχεσαν το δικό σου σπίτι, του γείτονα ήτανε!

Μη φοβάσαι, δεν βάλανε χειροπέδες στα χέρια σου, στα χέρια της δημοκρατίας βάλανε.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία δεν μπορεί να παρέχει υγεία σε όλους. Εσύ δεν είσαι μέσα σ’ αυτούς.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία δεν μπορεί να παρέχει δωρεάν παιδεία σε όλους, εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτούς.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία επιβάλει να δουλεύουν άνθρωποι σε ειδικές οικονομικές ζώνες. Εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτούς.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία δημεύει την περιουσία σου. Εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτούς.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία αποφάσισε να ευνουχίσει τα όνειρα των νέων, εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτούς.

Μη φοβάσαι που υποθηκεύτηκε η εθνική κυριαρχία της χώρας σου. Εσύ νιώθεις ελεύθερος ακόμα!

Μη φοβάσαι αυτό που λέει ο ποιητής «όταν ακούς την καμπάνα να χτυπάει πένθιμα, χτυπάει και για σένα» γιατί τότε εσύ μόνο δεν θα την ακούς!

Μην φοβάσαι που σε λένε δειλέ και υπάκουε. Τους δειλούς δεν τους σκοτώνουν. Τους χρησιμοποιούν κι ύστερα τους πετάνε σαν στυμμένα λεμόνια στα αζήτητα.

Μη φοβάσαι, τους δειλούς δεν τους ψάχνουν. Μπορεί να μην έχουν τίποτα, ή να έχουν τα πάντα. Δεν έχουν όμως ταυτότητα. Κρύβονται πίσω από ψευδώνυμο, πίσω από offshore, πίσω από τράπεζες, πίσω από δανειστές, πίσω από τρόικες!

Μη φοβάσαι. Η τρόικα είναι εδώ για να ρυθμίζει, να εποπτεύει και να κηδεμονεύει την ζωή σου!

Μη φοβάσαι. Και ο Τσολάκογλου συνεργάστηκε με τους Γερμανούς για να σώσει την χώρα και τους Έλληνες. Για αυτό δεν έπεσε πείνα, για αυτό δεν έγιναν εκτελέσεις για αυτό επέστρεψαν το κατοχικό δάνειο και έδωσαν και τις πολεμικές αποζημιώσεις!

Μη φοβάσαι. Το δικό σου το τζάκι για να ζεστάνεις τα παιδιά σου δεν θα μπει στον δακτύλιο.

Τον δακτύλιο τον βάλανε στον λαιμό σου…


Του Πασχάλη Τσολάκη

http://www.hellas-now.com/2013/11/blog-post_255.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters