Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ-ΦΩΤΙΑ: Ομπάμα: «Είμαι πολύ καλός στο να σκοτώνω ανθρώπους»

Η ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ομπάμα: «Είμαι πολύ καλός στο να σκοτώνω ανθρώπους»

φέρεται να δήλωνε στους βοηθούς του, ο Μπαράκ Ομπάμα, τουλάχιστον σύμφωνα με νέο βιβλίο για την προεδρική προεκλογική εκστρατεία του 2012.
Ομπάμα: «Είμαι πολύ καλός στο να σκοτώνω ανθρώπους»
Σύμφωνα με τους συγγραφείς Mark Halperin και John Heilemann συγγραφείς του «Double Down: Game Change 2012», ο Ομπάμα φέρεται να έκανε το εν λόγω εμπρηστικό σχόλιο, κατά την διάρκεια συζήτησης για τις στοχευμένες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πέρυσι.
Ενώ ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει επισήμως τα φερόμενα σχόλια του Αμερικανού προέδρου, ο στενός σύμβουλος του Ομπάμα, Νταν Πφάιφερ, διέψευσε άλλα στοιχεία του βιβλίου μεταξύ των οποίων ότι υπήρχε σκέψη να αντικατασταθεί ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν με την Χίλαρι Κλίντον.
Ο Πφάιφερ δήλωσε ότι ο πρόεδρος πάντα δυσανασχετεί με τις διαρροές, «δεν έχει διαβάσει το βιβλίο, αλλά σιχαίνεται τις διαρροές».
 
Όπως αναφέρει η Huffington Post, το Γραφείο Ερευνητικής δημοσιογραφίας εκτιμά ότι από το 2004, στα πλαίσια του προγράμματος στοχευμένων δολοφονιών της CIA, την επέκταση του οποίου είχε επιβλέψει ο ίδιος ο Ομπάμα, έχουν σκοτωθεί από μη επανδρωμένα αεροσκάφη 2.528-3.648 άνθρωποι στο Πακιστάν, ανάμεσά τους εκατοντάδες άμαχοι.
Σημείωση: «Παράνομες δολοφονίες» οι οποίες μπορεί να φτάνουν και στο επίπεδο «εγκλημάτων πολέμου» χαρακτήρισε η Διεθνής Αμνηστία όπως και η Human Rights τις αιματηρές "στοχευμένες" επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.


http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/2013/11/dhlwsh-fwtia-ompama-eimai-poly-kalos-sto-na-skotwnw-anthrwpoys.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters