Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ & ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ

996536_552012474836554_884148720_n.jpg
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ EI-END ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ & 
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 
ΣΤΟΝ ART FM RADIO ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 25/10/2013.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

***
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ & ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ

κ. Βαλσαμάκης:  Οι Έλληνες ακαδημαϊκοί ουδέποτε τόλμησαν να λάβουν την θέση που θα' πρεπε απέναντι στην Ελληνική παιδεία, τον πολιτισμό και όλα αυτά που προσέφερε η Ελλάδα η πατρίδα μας στο παγκόσμιο στερέωμα. Απεναντίας το κάνουν μη-Έλληνες. Το κάνουν ξένοι. Ξέρετε γιατί; Είμαι σίγουρος ότι ξέρετε... 
Οι Έλληνες ακαδημαϊκοί για το μόνο πράγμα που ενδιαφέρονται, είναι για το καθεστώς. Είναι καθεστωτικοί. Είναι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον μισθό, την προβολή τους και τίποτα περισσότερο. Ουδόλως ενδιαφέρονται. Ούτε για τον Ελληνισμό, ούτε για την Ελληνική παιδεία και πολύ περισσότερο για την Ελληνική ιστορία. Αυτά πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Όταν λέμε καθηγητές και ακαδημαϊκούς να δώσω μερικά παραδείγματα. Καθηγητής ήταν ο κ. Σημίτης που κατέστρεψε την Ελλάδα. Καθηγητής είναι ο κ. Βενιζέλος που κατέστρεψε την Ελλάδα επίσης. Καθηγητής είναι ο κ. Λοβέρδος, καθηγητής ο κ. Μπαμπινιώτης, καθηγήτρια η κ. Ρεπούση, ο κ. Βαρουφάκης ο οποίος φάσκει και αντιφάσκει. 
Αντιλαμβάνεστε ότι κανένας από τους ακαδημαϊκούς δεν έχει επιτελέσει το ρόλο του επειδή είναι καθεστωτικοί. Είναι καθεστωτικοί, δεν είναι δηλαδή του συστήματος, είναι του καθεστώτος. Δεν είναι του Ελληνικού συστήματος. 
Εγώ ήθελα να αρχίσω με κάτι, θα' λεγα λίγο σκοτεινό, γιατί ο Ηράκλειτος ονομαζόταν «Σκοτεινός Φιλόσοφος». Ξέρετε, τα ρητά των Ελλήνων ήταν ολιγόλογα με πολύ λίγες λέξεις. Με τέσσερις λοιπόν λέξεις ο Ηράκλειτος ουσιαστικά σκιαγράφησε τον Ελληνισμό." 

"ΑΡΜΟΝΙΗ ΑΦΑΝΗΣ ΦΑΝΕΡΗΣ ΚΡΕΙΤΤΩΝ"
Απόδοση : Η αρμονία που δεν φαίνεται είναι πολύ πιο ισχυρή από εκείνη που φαίνεται. 

Η Αρμονία που φαίνεται είναι η αρμονία την οποία ζείτε καθημερινά. Είναι η αρμονία του καθεστώτος, ενώ η αρμονία την οποία δεν βλέπετε είναι η αρμονία του συστήματος. Είναι η Αρμονία της Λογικής και της Ψυχής. 
Αυτοί όλοι οι ακαδημαϊκοί και όλοι αυτοί οι «διανοούμενοι» οι ελληνόφωνοι μέσα στον Ελληνικό χώρο, εξαρτώνται από το καθεστώς. Αν πουν κάτι εναντίον του καθεστώτος αντιλαμβάνεστε ότι την άλλη μέρα θα έχουν είτε απολυθεί, είτε θα έχει μπει το ΕΛΙΑΜΕΠ και θα τους έχει καταργήσει «ακαδημαϊκά».
Γι' αυτό λοιπόν πρέπει να αγνοήσετε και να μην θεωρείτε τον ακαδημαϊκό κόσμο, που αυτή την στιγμή δραστηριοποιείται στην Ελλάδα υπό το παρόν καθεστώς, σαν μια πνευματική παρακαταθήκη. Δεν είναι πνευματική παρακαταθήκη. Ο απλός λαός, μέσα στην ψυχή του και στο μυαλό του, είναι η παρακαταθήκη του Ελληνισμού. 
Εάν οι διανοούμενοι και οι ακαδημαϊκοί ήταν πραγματικά, αν είχαν το ρόλο που έπρεπε να έχουν, η Ελλάδα δεν θα' ταν σε αυτά τα χάλια. Δεν θα ήταν σε αυτά τα χάλια. Αν αυτοί ήταν οι πραγματικά πνευματικοί ταγοί του Ελληνισμού, και έχει έρθει ο πολιτισμός σε αυτό το χάλι, εσείς μόνοι σας κρίνετε ακριβώς εάν πραγματικά έπαιξαν το ρόλο τους όπως έπρεπε να το κάνουν.

Η ΑΦΑΝΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑ
Τι σημαίνει όμως η "αφανής αρμονία"; Ο Αρτέμης είναι ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος : Η πρώτη κίνηση που έκανε, αν θυμάστε, ήταν να δωρίσει 8 μετοχές σε 2 μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, το δε κόστος της δωρεάς ήταν το μισό τοις εκατό. Γιατί αναφέρομαι σε αυτό το συγκεκριμμένο γεγονός; Γιατί μετά την τελευταία μας πρόταση προς τους δήμους -  όπου δεν έχουμε οριστικοποιήσει, ούτε έχουμε ανακοινώσει με τι χρεόγραφα θα χρηματοδοτήσουμε τους δήμους -, το αντίπαλον δέος, δηλαδή αυτοί οι οποίοι είναι οι εκπρόσωποι της φανερής αρμονίας, αυτοί που μόνο με την λογική μπορούν να διεργάζονται και όχι με τον διαλογισμό, αυτοί που είναι οι Εβραίοι και όχι οι Έλληνες,-  αυτή είναι η διαφορά βασικά: Ο Εβραίος θα δει και θα αναλύσει ό,τι υπάρχει, το ό,τι βλέπει, το ό,τι αισθάνεται, το ό,τι μπορεί να αγγίξει, να ακουμπήσει. Ο Έλληνας έχει την διανόηση να προείδει και να δια-δώσει και να δια-μορφώσει. 
Τι σημαίνει να διαμορφώσω; Να δώσω μορφή στον Θεό - στο Θείο Σχέδιο : Αυτό σημαίνει διαμορφώνω. Ο Εβραίος λοιπόν μορφώνει, ενώ ο Έλληνας δια-μορφώνει. Ο Εβραίος μορφώνει και σας δίνει την φανερή αρμονία που λέει ο Ηράκλειτος. Ενώ ο Έλληνας δια-μορφώνει, φέρει το Θείον Σχέδιο και εφαρμόζει, χρησιμοποιώντας την Λογική. 
Πως μπορεί όμως αυτή τη στιγμή να επιβάλλει το κατεστημένο την δική του «αρμονία» σε αυτό που κάνει ο Αρτέμης Σώρρας;

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Δύο καυτά προβλήματα και δύο δροσερές λύσεις


 
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/ellhnes-akadhma-koi-dianooymenoi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters