Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Βόμβα» των δανειστών: Ζητούν καταβολή συντάξεων με βάση το εισόδημα

Την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού ζήτησαν οι δανειστές, φωτογραφίζοντας μάλιστα το σύστημα της Αυστραλίας.
Η ομάδα των συμβούλων του ΔΝΤ και της Ε.Ε., αποτελούμενη από τους Τόμας Στόρι, Τζον Κρότι, Πάτρικ Ντε Μετς υπέδειξαν ως πλέον ενδεδειγμένη λύση για το πρόβλημα του ασφαλιστικού στην Ελλάδα τη χορήγηση «συντάξεων βάσει εισοδήματος».

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών ασφαλίσεων, πρότειναν νέο ασφαλιστικό, με υπολογισμό των συντάξεων με βάση το εισόδημα.
Το κεντρικό θέμα της σύσκεψης της ομάδας συμβούλων τεχνικής βοήθειας, στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ και της ομάδας Ράιχενμπαχ, ήταν η βελτίωση των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων.
Εκεί έπεσε η «βόμβα» που απορρίφθηκε μετά από έντονη συζήτηση από τους εκπροσώπους του υπουργείου Εργασίας.
Στην πράξη, οι σύμβουλοι των δανειστών ζήτησαν νέο ασφαλιστικό, όπου η σύνταξη θα υπολογίζεται όχι βάσει των εισφορών και των ετών ασφάλισης, αλλά βάσει του συνολικού εισοδήματος του κάθε ασφαλισμένου.
Μπορεί η πρόταση να απορρίφθηκε από την ελληνική πλευρά όμως... αν δούμε το παρελθόν ίσως δούμε και το μέλλον! Διότι πολλές προτάσεις απορρίφθηκαν αρχικά τα τελευταία τρία χρόνια και στη συνέχεια επανήλθαν και ίσχυσαν!


newsbomb.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6945.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια μουσουλμανική οικογένεια στη Σαουδική Αραβία τιμά την εορτή της γυναίκας ... με άγριο ξυλοδαρμό και βιασμό της εξ Αιθιοπίας οικιακής βοηθού της !!!!
From HEIL GAP ( or mind the GAP )
http://heilgap.blogspot.com/2013/11/blog-post_27.html

Η Bundeswehr προετοιμάζεται για τις «προκλήσεις του μέλλοντος» Ευτυχώς που δεν έχετε τίποτα να φοβάστε ...

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
http://heilgap.blogspot.co.uk/2013/11/bundeswehr.html


ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ
From HEIL GAP ( or mind the GAP)
heilgap.blogspot.com/2013/11/blog-post_25.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters