Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ξαφνική ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ του ISON και ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ UFOs που τον ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ


Τελευταίες φωτογραφίες του κομήτη ISON στις 02 OCT 2013 γιγαντιαία UFOS Συνοδεύουν τον κομήτη!!!

Το video που πρόκειται να δείτε είναι άθικτο. Η ανωμαλία που θα δείτε σε αυτή την εικόνα είναι σοκαριστική.

Σύμφωνα με αναφορά του Federal Space Agency (ROSCOSMOS) ο κομήτης φαίνεται να παρεκλίνει της πορείας του, σαν κάποιο είδος τεχνητής νοημοσύνης να τον οδηγεί. Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα μήπως η αφύσικη αλλαγή πορείας του, στα μέσα Σεπτεμβρίου, να οφείλεται σε κάποιον δορυφόρο του Άρη, τον Φόβο, για τον οποίο έχει ειπωθεί από τον Ρώσο αστροφυσικό Iosif Samuilovich Shklovsky, το 1958, πως πρόκειται για τεχνητό δορυφόρο - πλανητικό (αρχαίο) διαστημόπλοιο, σύμφωνα με επιστημονικές διαπιστώσεις του.

Πάντως, σε ό,τι αφορά την αλλαγή πορείας του ISON, oι εκτιμήσεις των επιστημόνων του ROSCOSMOS είναι μπερδεμένες, καθώς ο κύριος προβληματισμός τους είναι εάν πρόκειται για κατευθυνόμενο αντικείμενο από κάποιο είδος νοημοσύνης...
 




Πηγή φωτογραφίας: http://www.astrosurf.com/
Πηγή κειμένου: http://beforeitsnews.com/ 
Πηγή video: http://www.youtube.com

http://www.atia-ufo.gr/2013/10/ison-02-oct-2013-ufos.html?spref=fb
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/10/ison-02-oct-2013-ufos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters