Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τράπεζες: “Η σας «κουρεύουμε» τις καταθέσεις ή σας κατάσχουμε τα σπίτια – ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ “ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ» ΣΕ FUNDS


 
Σε «κούρεμα» ή κατάσχεση των καταθέσεων που έχουν οι δανειολήπτες οι οποίοι έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους προβαίνουν ήδη οι τράπεζες κατόπιν εντολής της τρόικας που δόθηκε μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Όποιος δεν έχει καταθέσεις τότε θα του δεσμεύεται αυτομάτως το σπίτι και όποια άλλη ακίνητη περιουσία διαθέτει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν σταλεί ή βρίσκονται στη διαδικασία αποστολής 20.000 σημειώματα τραπεζών προς καταθέτες με τα οποία ενημερώνονται πώς «η τράπεζα έκλεισε την εκκρεμότητα των δανείων δεσμεύοντας το ανάλογο ποσό από τις καταθέσεις».
Αυτό γίνεται χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση. Το σημείωμα δηλαδή έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. «Σας κατασχέσαμε τις καταθέσεις». Και ποιες καταθέσεις; Αυτές που ο οφειλέτης είναι δικαιούχος ή ακόμη και συνδικαιούχος. Το όνομα του δηλαδή αναφέρεται στο λογαριασμό, αλλά τα χρήματα μπορεί να μην προέρχονται από δικά του εισοδήματα.
Η επιχείρηση κατάσχεσης των καταθέσεων γίνεται με έναν τυχοδιωκτικό τρόπο. Κι αυτό γιατί η τράπεζα δεσμεύει τις καταθέσεις για οφειλές σε μία άλλη τράπεζα η οποία όμως ανήκει πλέον στον ίδιο όμιλο.
Πρόκειται για έναν ακόμη στόχο της δημιουργίας των μεγάλων συστημικών τραπεζών, με τη συγχώνευση τραπεζών που λειτουργούσαν έως πρόσφατα στην Ελλάδα, υπό τον έλεγχο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας το οποίο ενεργεί ως όργανο της τρόικας.
Όποιος πίστευε πώς επειδή έχει υπογράψει σύμβαση με μία άλλη τράπεζα απ’ αυτή που είχε λάβει δάνειο το οποίο σήμερα δεν μπορεί να αποπληρώσει λόγω των μέτρων εξόντωσης που έχουν επιβάλλει κυβέρνηση και τρόικα στάθηκε… άτυχος.
Δεν πρόκειται να γλυτώσει κανείς. Γι’ αυτούς που δεν έχουν καταθέσεις, η δέσμευση θα αφορά τα ίδια τους τα σπίτια, αφού τα περισσότερα «κόκκινα» δάνεια είναι στεγαστικά. Για οφειλές δηλαδή η τράπεζα θα κατάσχει το σπίτι ή θα το δεσμεύει αξιώνοντας υπό το δικό της έλεγχο να πουληθεί για να εξοφληθούν τα χρωστούμενα.
Σημειώνεται δε πώς οι τράπεζες έχουν πουλήσει «κόκκινα δάνεια» αξίας δις ευρώ στο 10% ή 20% της αξίας τους ξένα funds, τα οποία με εγγύηση τα ακίνητα αρχίζουν ήδη τους εκβιασμούς σε βάρος των οφειλετών.
Οι Έλληνες δηλαδή δεν μπορούν με τίποτα να γλυτώσουν τις καταθέσεις, τα σπίτια και τα ακίνητα τους, ακόμη και τα εισοδήματα που τους μισθούς (όσοι ακόμη δουλεύουν) και τις συντάξεις. Βρίσκονται σε κλοιό, από τις τράπεζες, την εφορία, τα ξένα funds που έχουν αγοράσει «κόκκινα δάνεια» και κανείς δεν ξέρει από πού αλλού.
Κυβέρνηση και τρόικα έστησαν την επιχείρηση «λεηλατήστε τις περιουσίες των Ελλήνων, λεηλατήστε την περιουσία της Ελλάδας».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ:http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters