Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ομπαμια Φοβασαι;

Στις αρχές του μήνα, ειχαμε το περιστατικό κοντά στο Λευκό Οίκο , όπου μια γυναίκα με ένα μικρό παιδί στο αυτοκίνητο , η Miriam Carey , πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Ωστόσο φαίνεται με την εν λόγω κυρία και τον Πρόεδρο Ομπάμα να υπάρχει ένας σύνδεσμος.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα μάρτυρα που λέει πως η αστυνομία εβγαλε το παιδί έξω από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια πυροβολούσαν μια άοπλη γυναίκα μεσα στο αυτοκινητο.



Λεγεται ότι το παιδί στο πίσω κάθισμα ειναι του Ομπάμα και εδωσε εντολη να δολοφονήθει η μητέρα του.
Μπορεί να φαίνεται μια παρατραβηγμένη ιστορία, αλλά υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα εξηγήθει γιατί μια άοπλη γυναίκα εκτελειται με τοσες πολλες σφαίρες. Επίσης γιατί πρώτα εβγαλαν παιδί απο το πίσω καθισμα πριν ξεκίνησουν οι πυροβολισμοι .
Αλλα υπάρχει και κατι αλλο ...
Στις 18 Μάιου 2011 ο Ομπαμα βρησκοταν στο προεδρικό αεροπλάνο Air Force One με προορισμο το New London στο Κονέκτικατ για μια συνάντηση της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ. Ξαφνικα τον επιασε πονόδοντος που τον ενοχλουσε φοβερα που επρεπε να γινει μια επεμβαση. Ο οδοντίατρος που τον βοηθησε εκεί δεν ήταν άλλος από τον Δρ . Brian Evans .
Ο Δρ . Evans ήταν ένας πρώην αξιωματικός του ναυτικού, ζουσε κοντά και ηταν το ασφαλες και αρμοδιο ατομο για να χειριστεί την κατασταση, φυσικα με τη βοήθεια του βοηθού του, Miriam Carey.
Ένα και ενα κανουν δύο ( και τελικά γινονται τρεις, όταν γεννήθηκε η κόρη Erica ). Ο Ομπάμα την συμβουλεψε να κανει εκτρωση. Η Miriam επέμεινε και αρνηθηκε επειδη ηταν χριστιανη.
Εγινε μια συμφωνια μαζι με την Miriam , ο πράκτορας της CIA, Eric Francis ορίστηκε ως « σύντροφος » της και ηταν υπευθυνος για την επαφή με τον Ομπάμα. Ιδρυθηκε μια ψεύτικη εταιρεία η Hood CT για τα στραβα ματια. http://hoodct.com/
Αυτό γίνεται τακτικά για λογους ασφάλειας, είναι ο πιο ασφαλής και τέλειος τρόπος επικοινωνίας για μεταβαση χρήματων χωρίς να γίνεται τιποτα αντιληπτό.
Η εταιρεία αποτελείται μόνο από μια ιστοσελίδα, μια διεύθυνση και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : Miriam @ hoodct . Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν επίσης η μόνη μορφή επικοινωνίας μεταξύ του Ομπάμα και της Miriam Carey . Φαίνεται ότι ο Ομπάμα και ο Eric Francis γνωριζόνταν από παλια. Ο Francis φαίνεται επίσης οτι ειχε κανονισει μια κάρτα κοινωνικής ασφάλισης για τον Ομπάμα στο Κονέκτικατ , ενώ ο Ομπάμα δεν έχει ζήσει ποτε εκεί .
Τα νεα που έχουν εμφανιστεί στα ΜΜΕ στα οποία η Carey απεικονίζεται ως κάποιο ατομο με ψυχικα προβλήματα υγείας, όλα εχουν την ίδια πηγή : Eric Francis . Αυτό που είναι επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι η κηδεμονια του παιδιου έχει ανατεθεί στον "πατέρα " Eric Francis. Η οικογένεια της Carey μέχρι στιγμής έχει δει το παιδί μονο μία φορά μετα από το περιστατικό.
Σύμφωνα με την αδελφή της Miriam , Valerie , ο λεγόμενος "πατέρας" , Eric Francis , τους τελευταίους μήνες δεν είχε καμία σχέση με την μικρη Erica και δεν εδωσε επίσης καμία οικονομική ενίσχυση. Ακόμη και η διεύθυνση του είναι αγνωστη στην οικογένεια.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Carey , Eric Sanders , η Miriam ήταν θύμα και λέει ότι τα πρακτικά της αστυνομίας έρχονται σε αντίθεση με αυτά που ειπωθηκαν αρχικά . Έτσι ο Sanders δήλωσε την περασμένη Παρασκευή σε συνέντευξή του , " οτι δεν κτυπησε κανέναν με το αυτοκινητο και ότι είναι βέβαιο ότι δεν συνετρίβη σε φράχτη . "
Συνεπώς, δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο δικηγόρος , ο Eric Sanders , προχθές ξαφνικά συνελήφθη . Πριν από τη σύλληψή του ανακοινωθηκε οτι: ειχε απλήρωτους λογαριασμους λογο πτώχευσης. Αυτο βεβαια δεν εχει ξανασυμβει ποτε! Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ειπωθηκε:"It is almost unheard of for a judge in bankruptcy court to order someone's arrest," a source said".
Φαίνεται ότι Sanders συνελήφθη επειδή ενεργούσε για λογαριασμό της οικογένειας της Carey , ήταν πολύ ενοχλητικος σαν δικηγορος και προσπάθησε να δωσει την κηδεμονια του παιδιού στην οικογένεια Carey.
Η Miriam Carey θαφτηκε. Ο Sanders είναι στη φυλακή . Ο μυστηριώδης Eric Francis εξαφανίστηκε με το παιδί. Και έτσι λυθηκε το μεγάλο πρόβλημα για τον Ομπάμα .
TO ΚΟΡΑΚΙ

http://www.katohika.gr/2013/10/ompamia-fovase.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters