Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Τι εορτάζει σήμερα η εγγονή του Παπούλια η Λεϊλά ;



Όλο αυτό το σκηνικό περί Μεταξάδων , Ναζιστών, Κομμουνιστών είναι σκηνοθετημένο. Δεν χρειάζεται πλέον να είναι κανείς μάντης, για να καταλάβει την πουστιά. Οι άνθρωποι του καθεστώτος, είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλους τους συνωμοτικούς κανόνες,προκειμένου να ολοκληρώσουν… το μεγάλο τους σκοπό που δεν είναι άλλος από το φοβερό και τρομερό ξεπούλημα. Δεν είναι άλλος από το πλιάτσικο… Κάνουν στημένες φασαρίες πλασάροντας φόβο στην μάζα. Όλα αυτά είναι υποχρεώσεις για να γεμίσουν οι τσέπες τους από το ξεπούλημα. Θέατρο με θεατή έναν λαό μπερδεμένο και βραχυκυκλωμένο. Θέατρο όπως και η δήθεν διαπραγμάτευση-αντίσταση Σαμαρά με την Μερκελ… Θέατρο είναι και η κόντρα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστα με τους εναπομείναντες βλαμμένους ΠΑΣΟΚΟΥΣ πριν τρέξουν προς Σύριζα. Όλα ένα σικέ Θέατρο όπως και οι δηλώσεις Κουράκη (ο αγαπημένος εβραίων και παπάδων- δεν μπορούν να δούνε τα αρχίδια τους από τις κοιλιές ) για κατάργηση των παρελάσεων. Μια ζωή προβοκάτορες οι Συριζαίοι....τώρα θα σταματήσουν που έρχεται η εξουσία με το χαμόγελο ενός εξαφανισμένου Καραμανλή;;

Κοροϊδεύουν αισχρά τουςbloggers….και μαζί με τους bloggers και τον λαό που τους διαβάζει… ΜΠΙΝΕΔΕΣ!

Στόχος του υποκόσμου είναι η δημόσια-ιδιωτική περιουσία. Να λεηλατήσουν τα πάντα σε βαθμό κατάκτησης Το πρόβλημά τους,είναι η αντίδραση του κόσμου. Τους τρομοκρατεί φέροντάς του λιποθυμικές τάσεις η αντίδραση του ψαγμένου απλού λαού ( έστω μιας μειοψηφίας) που τσακίζεται από την ανεργία. Τρέμουν στην ιδέα ενός μεγάλου μπαμ…(oι Εβραίοι τοκογλύφοι έχουν λόγους για ν’ ανησυχούν) που θα σαρώσει τα πάντα. Για αυτό άλλωστε ο γέρο Παπούλιας μίλησε για τυφλωμένη νεολαία… για σβάστικες και μαλακίες φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη. Εχθρός η νεολαία για τα πλούσια ραμολιμέντα της μεταπολίτευσης. Οι εγγονές που ζούνε στην Γερμανία γιατί δεν τις παίρνει ένα τηλέφωνο να του πουν τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου;; Χαζός είναι να πάρει;; Θητεία και πλάκα κάνει το άτομο..σε μια λεηλατημένη χώρα με μαλάκες πολίτες που ακόμα και σήμερα εντελώς ηλίθια αναζητάνε Παπανδρέες… το βλέπουμε και στα blogs. Μιλάμε για ηλίθιους και λοβοτομημένους. Καμία λογική, καμία σφαιρικότητα, όλα αποσαθρωμένα. Διανοητική σκλαβιά μέχρι αηδίας…και όποιος αντέξει...
Πριν λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες του παράνομου ΤΑΙΠΕΔ που ξεπουλά ΟΛΑ τα δημόσια κτίρια… αυτό φοβούνται. Το ξύπνημα! Το ΤΑΙΠΕΔ είναι παράνομο και ξεπουλά τα πάντα χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση.. Μετά την δημόσια περιουσία σειρά έχει και η ιδιωτική. Τα κοράκια περιμένουν το πράσινο φως…. Μια γεύση πήραμε πρόσφατα με τους υιούς Σούφα του Καραμανλή, τα γνωστά πιράνχας των κατασχέσεων… Ας φανταστεί ο αναγνώστης που μπλέξαμε…και για ποιο λόγο κάνουν σαματά… οι άθλιοι….

Ξημερώνει28η Οκτωβρίου και κυβερνά η ηλιθιότητα μαζί με την σήψη.
dogs in space
 
kerberos-hellas

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΤΙ; ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΪΛΑ;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

 Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ!

ΑΥΤΟΣ (ΣΑΜΑΡΑΣ) ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΗ...
 ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ. ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟ-ΣΤΟΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΥΠΟ-ΣΤΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟ-ΣΤΟΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΓΕΝΗ (ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ), ΤΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ Ή ΜΠΕΝ-ΧΙΡΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΝΝΑ.

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ "ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ή ΖΑΝΝΑ Ή ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ Ή ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ - ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ - ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ-ΜΙΝΕΙΚΟ-ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ.




Επισης,σε μασωνικη στοα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.


ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.



Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ) ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΓΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΕΪΛΑ ΚΑΙ ΑΪΣΕ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΜ-ΚΙΠΟΥΡ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΛΕΪΛΑ".


ΒΛΕΠΕ: ΤΙ ΚΛΑΙΣ ΡΕ ΓΛΑΣΤΡΑ; ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΟΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΓΙΛΜΑΖ!

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2011/11/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters